Indret med dine børns kreationer – 3 gode tips

Har dine børn også ofte en masse fine tegninger, figurer og lignende med hjem til dig, som du ikke får brugt? Vi giver dig her tre gode tips til, hvordan du kan bruge kreationerne i din boligindretning

Allerede fra børnene er helt små begynder de at vise deres kreative sider – både derhjemme, i børnehaven eller dagpleje og senere i skolen. Du kender nok derfor til at have køleskabet og opslagstavlen i køkkenet fyldt med tegninger, perleplader og andre fine kreationer, som dine børn har lavet. Men hvorfor ikke gøre endnu mere ud af det og bruge kreationerne i indretningen overalt i hjemmet? Med dette indlæg giver vi dig lidt inspiration til, hvordan du kan gøre det.

1) Indram børnenes tegninger

I de fleste hjem bliver børnenes tegninger smækket op på opslagstavlen eller køleskabet, da det er hurtigt og nemt at gøre, når det er lavet på et A4-ark. På den måde kan tegningerne dog hurtigt blive gemt bag opskrifter, indkøbslister, og hvad der ellers lige er praktisk at have hængende ude i køkkenet. Sørg derfor for at sætte tegningerne i en ramme, så børnene kan være rigtig stolte af deres kreationer, der står fremme eller hænger på væggen.

Du kan sagtens bruge helt almindelige rammer, men det ideelle valg vil være Kiddos.life-rammer. Denne type rammer er designet til tegninger, da du nemt kan indsætte tegningerne, som bliver holdt fast af elastikker i hjørnerne. Med disse rammer kan du få plads til 25-30 af børnenes tegninger ad gangen, og du kan derfor nemt indsætte nye tegninger forrest, i takt med at de små kunstnere frembringer dem. Det er en rigtig simpel og stilren måde at holde styr på alle børnenes tegninger, og så gør rammerne det nemt for dig at bruge dem i indretningen.

2) Skab nogle fine kreationer sammen

En anden god idé er at planlægge nogle hyggelige dage, hvor du sammen med dine børn kan lave nogle flotte kreationer til hjemmet. I kan eksempelvis finde nogle kastanjer, som I kan lave små kastanjedyr ud af. Eller I kan tage en tur på stranden og finde nogle fine sten, som I kan male på. I kan også vælge den helt klassiske og lave perleplader i fine farver. Mulighederne er mange, så det handler bare om at være kreativ.

På samme tid kan du give dine børn mulighed for at være med til at bestemme, hvor kreationerne skal være i hjemmet. Så kan de stolt vise tingene frem, hver gang I får gæster. Det giver jer både gode minder og sætter et personligt og hyggeligt præg på indretningen.

3) Sæt kulør på hjemmet

Sidst men ikke mindst er de ting, dine børn kreerer, en god måde at sætte lidt kulør på indretningen. Børn elsker at bruge en masse pangfarver, når de tegner, maler og laver andre fine kreationer. Derfor er det en god måde for dig at få lidt ekstra farve ind i hjemmet på.

Den skandinaviske stil er generelt meget simpel og med enkle farver. Derfor er der mange hjem, som godt kan bruge nogle flere farver, og det kan du gøre på en rigtig fin måde med dine børns kreationer. Du skal ikke være bange for at bruge noget, der er meget farverigt, da det giver et rigtig flot touch til den ellers simple boligstil. Derudover sætter det også et rigtig fint, personligt præg, der er med til at gøre hjemmet både varmt og hyggeligt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *