Keder du dig under barsel?

Det er helt normalt at gå og kede sig under barsel. For det første er man jo helt alene hver dag og prøver at fylde sine timer ud med alverdens ting og sager. Det værste er, at der ingen, som går hjemme. Måske har du valgt at se din mødregruppe tidligt i forløbet, men dem gider du vel heller ikke at se hver dag. Så hvad skal man lave, når man har set alverdens film og serier og ikke kan overskue at kigge ind i tv’et længere? Læs med her og find ud af, hvor let det er at sidde foran din computer eller mobil og grine med dig selv. 

 

For der findes nemlig et hav af muligheder. Man skal bare være villig til at prøve dem og gå i gang med noget nyt, så man hurtigst muligt kan få sat sig ind i det. Det vi snakker om er spillemaskiner. Spil på nettet, som du kan lære en hel masse af og grine lidt over. Det er altså dejligt at kunne bruge sit konkurrencegen en smule, selvom man er lidt for stor til at være med i nogen som helst sport. Tænk på det som erstatning for noget af sport, som du muligvis dyrker i din fritid. Nu hvor du ikke kan lave det, så kan du lave sport på en anden måde. Det er simpelthen så nemt at være med, og man kan finde alle de gode gamle spil, som man kender, men også nye spil, som du aldrig har prøvet før. Spil Jumbo Joker eller spil enarmet tyveknægt og bliv udfordret lidt i din kedelig tid. 

 

Men hvad får man egentlig ud af at spille? Udover, at det er tidsfordriv. Nu skal du høre. Din hjerne holdes i gang med at afkode afkode bestemte teknikker. Det kan være du har læst et hav af bøger og er blevet hurtigere på kort tid, men har ikke haft overblik over et hvilket som helst spil eller udfordring og er derfor blevet dårlige til at lægge en strategi. Og strategier er jo virkelig vigtige for hele livet, fordi vi bygger det på strategi. Alt, hvad vi gør, og alt, hvad vi når frem til, er oftest på baggrund af en eller anden form for strategi. Vi har gennemtænkt nogle muligheder og satset på den, som ville give det største udbytte. Det er jo det samme, når du står og kigger på antal gram nede i køledisken i det lokale supermarked. 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *