Kom i form igen efter fødslen

Har du lige født og vil du gerne hurtigt tilbage i form, så kan du starte med at gå nogle lange ture eventuelt med barnevognen, så får både du og baby noget dejligt frisk luft. Og når du føler dig klar til det, så kan du tage løbeskoene på og smutte ud på en kort løbetur. Det vigtigste er sådan set bare at få bevæget dig.

Hvis du lige har født eller har født for et par måneder siden og egentlig gerne vil tilbage i form, så kunne det være, at du skulle finde løbene skoene frem igen. Det kan nemlig være rart at få noget frisk luft og en lille smule alene tid, hvor der er fokus på dig – og kun på baby. Det kan også være, at du slet ikke er parat til at tage det skridt endnu, så kan det være en god ide at tage vandreskoene på og trille en lang og dejlig tur på barnevognen.

Uanset hvad du beslutter dig for, så er der flere fordele ved at investere i det Bedste Løbeur 2020. her får du nemlig meget for pengene. Hvis du er bange for at fare vild f.eks. hvis du bevæger dig ud på en ny løbe- eller gårute. Så kan du få hjælp via dit løbeur fra Garmin Forerunner 245 Music. Det har nemlig en GPS- og aktivitetssporing. Det betyder reelt, at uret gemmer din rute – og du kan nemt vælge funktionen ’back to start’. Hvis du gerne vil høre musik, så kan du også sagtens det. Løbeuret kan nemlig gemme op til 500 sange.

Så der er ikke så mange undskyldninger for ikke at komme i gang. Men det vigtigste som nybagt mor er. At du gør det i dit eget tempo, så du ikke bliver overvældet eller stresset.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *