Prioriter tid med hinanden efter baby er kommet

Dette er sponsoreret indhold

Når man som familie vokser fra to til tre, bliver der vendt op og ned på det hele. Tosomheden bliver erstattet af baby gråd, søvnløse nætter og stor kærlighed til den lille. Men hvad med parforholdet? Det skal også plejes og passes for ikke at dø ud. Derfor er det vigtigt at i husker at prioritere tid sammen efter baby er kommet til, så det hele ikke går op i praktiske ting. Hvordan det kan gøres, kan du læse meget mere om nedenfor.

Baby fylder det meste af tiden

Det er uundgåeligt at baby kommer til at fylde det meste af jeres tid, og sådan skal det også være. Baby er er meget afhængig af sine forældre og har brug for jer, for at være tryg og kunne udvikle sig. Det er hårdt og man kan indimellem føle at parforholdet bliver glemt. Sådan behøver det dog ikke være. Med nogle enkle råd kan parforholdet blive prioriteret og dyrket så det fortsat blomstrer og ikke dør ud.

Find tid til hinanden

For det første er det vigtigt at i finder tid til hinanden. Fx til at kigge hinanden dybt i øjnene og tale sammen om alt og ingenting. Dette kan sagtens gøres selvom baby er der, det skal bare prioriteres. Man kan sige at tiden efter baby er kommet til skal arrangeres mere og tingene kommer ikke længere bare af sig selv, uden man gør en indsats for det.

Tag på kærestetur sammen

Når baby ikke længere er afhængig af mors amning, kan den blive passet ude af en person den er tryg ved. I starten måske bare et par timer. Men uanset hvad kan det være tid nok til at tage på en lille kærestetur sammen og det skal prioriteres. Her får i frihed til at gøre hvad i vil og undgår at blive afbrudt af lille. Gå ud og spis sammen, tag i biografen, gå en tur i skoven eller hvad i ellers finder energigivende.

Dyrk sex

Sex har det med at blive nedprioriteret når en baby kommer til. Alt den nærhed og omsorg vil især fylde moren op og det er derfor sikkert ikke sex der står øverst på listen. Men det er vigtigt at prioritere. Skemalæg det gerne og krydr evt. med sexlegetøj. Læs mere her: https://eroti.dk/par/. Det er med til at gøre, at tiden sammen bliver prioriteret som kærester og ikke ”bare” som forældre.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *