Den lugtfri blespand er et praktisk hjælpemiddel til småbørnsforældre

Er I nybagte forældre? Så må I anskaffe jer en lugtfri blespand. Det giver bedre hygiejne, og bleskiftet klares hurtigt, sikkert og let.

Herunder kommer vi med lidt flere fordele ved denne uundværlige blespand, som I som forældre bør investere I, når I venter en lille ny.

Lugtfri blespand med fodpedal

Alle forældre til småbørn kender situationen: Du står med en ildelugtende ble i hånden, mens du samtidig holder i babyen på puslebordet. Hvad gør du med bleen?

De fleste lugtfri blespande åbnes med en fodpedal, som gør det nemt at slippe af med bleen. Med en blespand bliver det både nemmere og mere sikkert at skifte ble på barnet. Det er også mere hygiejnisk at åbne blespanden med foden og helt enkelt droppe bleen i spanden. Ikke noget med at skulle pakke bleen ind, slå knuder på poser eller andre akrobatiske øvelser. Bleskiftet går hurtigere, og den sparede tid er altid en gave for nybagte forældre.

Undgå ubehagelig lugt

Blespanden giver bedre hygiejne, fordi du slipper for at røre ved spanden, og fordi du undgår lugtgener fra de brugte bleer. Har du bare en enkelt brugt ble liggende i en almindelig skraldespand, breder den dårlige lugt sig hurtigt. En lugtfri blespand har derimod låg i flere lag, kombineret med et helt tætsluttende øverste låg. På den måde kan mange brugte bleer ligge i spanden, uden at dårlig lugt slipper ud i badeværelset. Mere tid er sparet, når det ikke er nødvendigt at skulle i den udendørs container efter hvert bleskifte.

En god investering

En blespand er ikke nogen dyr anskaffelse. Du bør kigge på udvalget og se efter detaljer som fodpedal, kvaliteten af lågene, hvordan skift af poser foregår, hvordan spanden gøres ren. Udgiften til spanden udlignes ved vundet tid og bedre hygiejne. Det er godt at slippe for dårlig lugt, og det er rart at have mere tid til at pusle og lege.

Sørg blot for at huske at sammenligne priser og produkter på nettet. Der er mange forhandlere, hvilket betyder der også er høj konkurrence på prisen. Det kommer dig til gode, hvis du bruger lidt tid på at undersøge mulighederne og dermed finde den bedste pris. Sørg for at kigge på anmeldelser og andre kriterier, så du er sikret den bedst mulige købsoplevelse.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *