Køb en babyalarm for børnepengene

At få et barn koster mange penge, og det er svært at komme igennem barnets første år uden en babyalarm. Børnepengene er oplagt at bruge på en babyalarm i den første tid, men der kan være mange udgifter i de første måneder og år i barnets liv.

Hvis pengene sidst på måneden ikke rækker til, at man kan købe den babyalarm, som man ønsker sig til sit barn, så kan det være en smart løsning at bruge børnepengene for næste kvartal på at købe babyalarmen.

Hvordan gør man så det, når man har brug for en babyalarm lige nu og her og ikke først ved næste udbetaling af børnepenge? Vi giver her et par løsninger til, hvordan man undgår røde tal på kontoen og stadig får sin babyalarm i god tid.

Betal din babyalarm med børnepenge

Mange hjemmesider, der sælger babytøj, babyalarmer og andre ting til babyer, har indført et nyt system, når man betaler på deres hjemmeside. Her kan man nemlig vælge at betale med børnepengene for næste kvartal. Det betyder, at pengene ikke bliver trukket på din konto, før de nye børnepenge er kommet ind på kontoen ved næste kvartalsskift. Så undgår du at sidde med røde tal og overtræk sidst på måneden. I stedet bliver dit barns børnepenge brugt til barnets egen sikkerhed og din tryghed.

Det er ikke alle butikkers hjemmesider, der tilbyder denne ordning, men du kan se en oversigt over butikker her. Her kan du også se, hvordan du oplyser om, at du ønsker at bruge dine børnepenge, når du handler på butikkernes hjemmesider.

Betal dit lån tilbage med børnepenge

Hvis du har fundet den perfekte babyalarm fra en butik, der ikke har ovenstående ordning, så kan du overveje kan tage et lån, hvis ikke du har råd. Babyalarmer kan man sjældent vente for længe med at købe, så det kan være en god idé at tage et lån, hvis man ikke har råd til en babyalarm. Barnets sikkerhed og tryghed er ikke noget, man bør gå ned på.

Ved du hvornår, du får dit barns børnepenge udbetalt, så ved du også, hvor hurtigt du kan betale dit lån tilbage. Skal du kun have en babyalarm, er det ikke mange penge, du behøver at låne. Men udgifterne ved at have et barn kan lynhurtigt løbe op. Tager du et lån, der matcher det, du får udbetalt i børnepenge, så ved du, at det går op i sidste ende. Tager du et lån, du ved, du kan betale tilbage næste kvartal, så bliver det kun for nogle måneder, du skal have et lån.

Du kan besøge denne side for at læse mere om, hvorfor det kan være smart at tage et lån, hvis man kun skal bruge pengene i kort tid. Her kan du også finde ud af, hvilket lån der passer bedst til dig og det, du skal bruge, så dit barn kan få den bedste og tryggeste opvækst.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *