En god babydyne

Lad os starte med at blive enige om en ting, dit barns søvn er vigtig. Hjerneforskning viser at der er områder i børns hjerner som kun aktiveres når barnet sover den dybe søvn. Derfor er det mere vigtigt end nogensinde at de barn får en god nattesøvn, sover godt til middag og for lov at sove alt det som barnet ellers ønsker i løbet af dagen. Det er nemlig sådan at de områder af hjernen der jævnligt aktiveres holdes bedre vedlige.

Et af elementerne for en god søvn er den rigtige dyne, der findes mange dyner på markedet, der er rigtige mange gode dyner, men der er også mange rigtig dårlige dyner og det er derfor du skal læse med her.

Hvad er en god dyne?

Rigtige mange tillægger bæreevnen på dyner at være synonym med kvalitet, det er også rigtigt et stykke hen af vejen. Det gælder bare ikke altid. Bæreevnen er et udtryk for hvor god dynen er til at holde på varmen, og så tænker du sikkert at det er vigtigt dit barn ikke fryser, og det har du jo ret i, men hvad nu hvis barnet har det for varmt?

Hvis du tager udgangspunkt i dig selv, så ved du sikkert at det er ulideligt at have det for varmt når man sover, det er faktisk næsten være end at fryse, og det er her bæreevnen ikke altid holder vand.

Mennesker er nemlig forskellige, og heldigvis for det. Nogen af os har tindens til at have det varmt når vi sover, det gælder også børn – derfor kan det godt være at dit barn ikke har behov for en dyne med en høj bæreevne.

Hvordan finder man så ud af hvad barnet har behov for?

Det er et virkelig godt spørgsmål, og der er desværre ikke anden vej end at prøve sig frem, har man fået fat i en forkert dyne så kan man med fordel sælge den i den blå avis eller lignende, for så igen at købe en ny. Der er heldigvis en masse brugt købere klar til at overtag dit fejl køb.

Husk at de helt små ikke selv kan regulere varmen og at det derfor er ekstra vigtigt at du gør det for dem, den kan både gøres ved at regulere mængden af tøj, men også ved at købe den rigtige babydyne. En god regel er at mærke barnet i nakken, her kan man nemt mærke om barnet har det varmt eller koldt.

Du kan læse mere om babydyner her: http://dyne-guiden.dk/babydyne/

Du kan læse mere om bæreevner her.

Hvis du skal have en billig babydyne her og nu, og gerne vil gøre et kup, så kan man relativt let finde nogle gode tilbud online – et eksempel er http://www.bedrenaetter.dk/dyner/laura-babydyne.html, hvor du endda får gratis fragt. Mange vil rigtig gerne have en ekstra babydyne, hvor en dyne som eksemplet her kan være et perfekt valg.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *