3 råd til at få gang i sexlivet efter børn

Det er ingen hemmelighed, at børn kan være en dræber for sexlivet. Det oplever rigtig mange småbørnsforældre, og derfor har vi udarbejdet en guide med 3 råd til, hvordan I får gang i sexlivet igen!

Ifølge en undersøgelse fra Søndagsavisen.dk får flere og flere småbørnsforældre problemer med at få gang i deres sexliv efter den lille er kommet til. Ud af 100 interviewede forældre svarede alle stort set, at det ikke blev til mere end 1-2 gange om måneden og 27 % svarede, at træthed primært var en af de ting, som stod i vejen.

Ifølge flere sexologer kan det resultere i en skilsmisse på sigt, hvis der ikke bliver gjort noget ved problemet. På Babyalarm-test.dk er mange af vores besøgende nybagte forældre, og derfor vil vi gerne hjælpe dem på vej med en guide til, hvordan I kan finde kærligheden igen!

Læs derfor vores 5 gode råd her.

Hvordan skal jeg føle mig sexet igen?

Er du en af de kvinder, som oplever at din kæreste eller mand opfører sig som han plejer? Dette skal du bare tage som et kompliment, da det stadigvæk viser, at han har lyst til dig. Perioden efter fødslen (hvor du ammer) er kun midlertidig, hvilket betyder, at du kommer til at træne igen og dermed få din ”gamle” tilbage igen. Du kan med fordel købe lidt lækkert lingeri, som dække nogle af de områder, du ikke finder særlig spændende i øjeblikket.

Det gør ondt efter fødslen

Når kvinder føder børn, går deres krop igennem en stressfuld periode. Efter fødslen er kvinders krop fyldt med ekstra mange hormoner, hvilket er med til at tørre slimhinderne ud. Derfor oplever rigtig mange kvinder, at sex kan gøre ondt efter fødslen. Som kvinde kan du med fordel købe glidecreme på nettet eller i apoteket.

Derudover kan syningerne også gøre ondt i starten, og det kan gøre endnu mere ondt fordi du spænder i underlivet grundet frygt for, at det gør ondt. Derfor er det meget vigtigt, at du forsøger at slappe så meget af som overhovedet muligt. Det bliver kun bedre med tiden.

Erotiske produkter kan hjælpe jer på vej

En ny tendens der bliver mere og mere poulært er, at nybagte forældre køber erotiske produkter til soveværelset. I dag findes der så mange produkter, at selv forældre der aldrig har overvejet sexlegetøj bliver fascineret af udvalget. Et af de mest populære produkter til nybagte forældre er den populære We Vibe 4 parvibrator, som efterhånden har revolutioneret måden kvinder og mænd elsker sammen på.  Prisen er selvfølgelig i den dyrere ende på 999 kr., men hvis det kan redde et forhold, er pengene givet godt ud.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *