Babyalarm fra ikea trækkes tilbage

Ikea trækker med øjeblikkelig virkning deres babyalarm tilbage efter at den er dumpet i tænks babyalarm test. Babyalarmen havde nogen vigtige problemstillinger der ikke blev belyst i forhold til kommunikationen med babyenheden. Her kan fx. nævnes at den ikke giver alarm ved manglende batteri eller ved manglende signal (hvis afstanden fx bliver for stor).

Støj var kæmpe problem

Selvom det var svært at få signal fra forældre enheden, så var det ikke svært at få signal fra andre irrelevante sender, det kan fx. være walkie talkier eller andre sendere i området. Det kunne også være fremmed et barn. Ikea oplyser at forældre der har købt den uheldige babyalarm og føler sig utrygge ved den kan returnere den hos Ikea – Det er bestemt vores anbefaler at man gøre det. Ikea oplyser i øvrigt at der er en ny version på vej. Læs historien hos tænk her

Vores tests viser at Neonate BC5000a er den absolut bedste babyalarm på markedet. Det er en vurdering læserne hos os deler.

En billig upcommer er Philips AVENT SCD 505 DECT, den har dog en svaghed i og med at der ikke er genopladelige batterier i babyenhededen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *