5 tips til garderoben, når du er gravid

Under graviditeten kan det være sin sag at skulle vænne sig til de nye faconer og forhold. Samtidig er det også vigtigt, at komforten er i orden, og selvom du bærer på et barn, er det ingen grund til ikke at bære sin krop med stolthed – måske endda tværtimod. Her kan det rigtige tøj virkelig udrette mirakler og gøre din graviditet både smukkere og mere behagelig.

1.      Løst, løst, løst

Det løsthængende tøj kan kun blive din gode ven under graviditeten, uanset om du er vant til at klæde dig mere formfuldt eller ej. Dog er det godt at være opmærksom på at finde noget tøj, som fremhæver dine former bare en smule, så du ikke kommer til at synes større, end du er.

2.      Vælg dine nuancer med omhu

Selvom den turkise kjole frister, så overvej den alligevel en ekstra gang. Fordelen ved de mere afdæmpede og mørke farver er, at du vil synes mindre. Samtidig må vi erkende, at kroppen er lidt utilregnelig – måske du er blandt dem, som får det varmt alle vegne, og pludselig er det ikke den fedeste fornemmelse at stå i en tætpakket kø i Netto, mens du kan mærke, hvordan din hedetur ses tydeligere og tydeligere i det mønster, der netop er kommet på ryggen af din kjole… Desuden er det lettere at sammensætte de mørke farver med nogle mere livlige detaljer, som et flot hårbånd eller en stor halskæde.

3.      Tænk i oversize

En anden taktik kan være at købe tøjet en eller to størrelse større end normalt. Så kan du passe tøjet under graviditeten, samtidig med at du, efter barnet er kommet til verden, kan bruge tøjet som oversize. Er det eksempelvis en kjole, du har forelsket dig i, kan du bruge den som oversize, eventuelt med et bælte i taljen. Og når du køber noget, du rent faktisk godt kan bruge senere, så er det vel okay, at du liiiiige køber endnu en kjole, ikke?

4.      Pep dit outfit op med flotte mønstre

De klassiske snit og faconer holder virkelig, når du er gravid. Men vil du gerne have lidt liv i garderoben, selvom du er gravid, kan nogle fine mønstre være din lykke. På den måde kan du føle dig fin i tøjet, samtidig med at du føler dig godt tilpas, fordi komforten er i orden.

netbutikken lykkebylykke.dk har de et stort udvalg af feminine og lækre kjoler, hvor det er let at finde festlige kjoler, som samtidigt er behagelige at have på.

5.      Gem ikke babyen væk

Sidst kan man have en trang til at gemme maven væk. Men hvorfor egentlig det? Heldigvis er langt de fleste jo lykkelige og stolte over at bære rundt på et nyt liv. Og mange, mænd som kvinder, finder gravide kvinder smukke. Man kan få mange trøjer, som sidder tæt til og fremhæver faconen uden at sidde ubehageligt stramt. Så gem ikke dig selv og din krop væk, men bær din baby med stolthed!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *