Neonate bc5500a

Os:

Brugerne:

18 stemmer.
Neonate bc5500a - 3.6 ud af 5 baseret på 18 stemmer.

Neonate bc5500a er førende babyalarm fra Neonate. Med dens temperatur måling- og alarmsystem er babyalarmen er ideel til børn der sover meget ude. Neonate bc5500a har et arbejdsområde helt ned til -19°C, og giver derfor en god indikation af hvor koldt eller varmt der er i barnevognen. Der er muligheder for at indstille både en øvre og en nedre grænse på temperturen. Grænserne giver så alarm hvis temperaturen kommer over eller under det indstillet.

Der er mulighed for at indstille Neonate bc5500a på hele 16 kanaler. På den måde bør der altid være en ledig kanal, også tæt i befolket området. Kanalerne er digitale og kodet.

På babyenheden er der natlys, hvilket sagtens kan erstatte en lille natlampe, og forældre enheden har vibrator så man kan støvsuge eller hører musik imens den lille sover. Forældre enheden giver ikke kun alarm hvis baby vågner eller temperatur varsel. Den giver også alarm ved lavt batteri på babyenheden, eller hvis den kommer uden for rækkevide.

Enhederne kommer med genopladelige Lithium 1100mAh batterier, og der er ladestationer med til begge enheder. På den måde er der altid strøm på, og du kommer ikke til at købe dig fattig i batterier. Sammen med en rækkevide på 800m er du rigtig godt dækket ind.

Begge enheder er meget små, hvilket er helt perfekt. Babyenheden gemmes nemt i barnevågen og forældre enden kan putte i lommen eller hænges om halsen.

Produktet er udgået og erstattet af Neonate BC5800 D

 • Rækkevidde

  800m

 • Stråling

  Lav

 • 220V Tilslutning

  2 Stk.

 • Genopladelig

  Ja

 • Termometer

  Ja

 • Bedømmelse

  4 af 5

 • Video

  Nej

Priser på Neonate bc5500a
Hvis vi gentagende gange hører om kunder der er blevet behandlet dårligt fjerne vi priserne fra den aktuelle forhandler.
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Anmeld produktet eller knyt en kommentar
Maria15. januar 2013

jeg synes det er en skøn lille handy alarm. Der er tænkt over mange detaler. Synes det er fedt med snorene, MEN det er alligevel trods forsigtighed lykkes at tabe babyenheden og den er nu kaput:( Fra alarm producenternes side gad jeg godt se en alarm der rent faktisk kan holde til at bo hos en børnefamilie:S Vi har haft Super Nova og det var samme problem, de kan ikke holde til at blive tabt og med børn jonglerer man altid med ti bolde i luften. så giver gerne 5 stjerner for selve ideen bag alarmen og den rigtigt gode rækkevidde, men holdbarheden er altså skod. Det trækker mindst en stjerne ned at den ikke kan holde til noget og at ekstra enheder er mega dyre (800 kr) fordi de VED folk ødelægger dem.

Maria's bedømmelse:

Ellen26. januar 2013

Vi er rigtig glade for vores BC 5500 a. Det er en rigtig god ting med temp. måler, det giver en god ekstra tryghed når martin sover ude om vinteren. 5 stjerner herfra!

Ellen's bedømmelse:

Julie Svaneborg15. marts 2013

Vi er også rigtig glad for vores Neo Nate og dens funktioner, men jeg er dog knapt så imponeret af dens holdbarhed. Jeg har tabt babyenheden på gulvet fra 30 cm og den er nu fuldstændig ubrugelig, og jeg skal købe en ny til 700 kr., hvis jeg stadig ønsker at bruge Neo Nate!! Giver selve alarmenfunktionen 5 stjerne, men pga. den meget ringe holdbarhed, kan jeg kun give dem 3.

Julie Svaneborg's bedømmelse:

Tim Petersson15. marts 2013

Hej Julie. Det lyder kedeligt med babyenheden, vi har herhjemme også en Neonate, men har ikke oplevet nogen problemer på trods af at vores datter tit tumler rundt med babyenheden.

Malene Thygesen15. marts 2013

Vi har været meget glade for vores neonate babyalarm, den har super god modtagelsesevne og er nem og praktisk. Men babyenheden faldt på gulvet og displayet gik i stykker, den virkede dog stadig et stykke tid efter. Men nu 10 måneder senere er den helt færdig, derfor giver jeg kun tre stjerner.

Malene Thygesen's bedømmelse:

Karina Jensen25. marts 2013

Vi er super glade for vores, der har absolut ikke været nogen problemer. I hjalp mig med at finde den billigt!

Betinna Rasmussen28. marts 2013

Jeg synes det er rigtig lækker med genopladelige batterier, det har sparet os for mange penge, og så det faktum at der er 2 ladere er også lækkert.

Betinna Rasmussen's bedømmelse:

Melissa5. april 2013

Øj, tak for prisinformation, jeg var meget tæt på at købe den til 1299, i har lige sparet vores babybudget for 320kr. Det er dejligt. Vi bor på 5 sal, og har barnevognen stående i gården, så de 800m er vigtige for os.

Melissa's bedømmelse:

Nanna Poulsen14. april 2013

Tak for anmeldelsen, min søster har allerede denne her babyalarm fra neonate og det var derfor et sikkert valg for os. Dog var det rart med en samling af priserne.

Nanna Poulsen's bedømmelse:

Tim Petersson4. maj 2013

Hej Martin.

Tak for dit indspark, det er lidt imod min politik at vise priser fra de fysiske butikker fordi jeg ikke kan holde dem opdateret, men det er et godt tilbud så jeg har tilføjet dato interval på og godkendt det.

Tim

Cathrine15. maj 2013

Vi har ikke haft andet end bøvl med vores alarmer. Begge skærme er i stykker og nu efter 1 år virkede den ikke fra dag til anden… Derudover var der tit nogle andre alarmer der gik indover vores også selvom vi skiftede kode og kanal… Vi er nu på jagt efter nye alarmer men vi skal Aldrig have neonate igen…

Cathrine's bedømmelse:

Ane Katrine8. juli 2013

Er der clips eller noget bagpå så den fx. kan hænges på kalechen e.l.. Kan den stå selv på et bord eller en hylde i barnets værelse? Begge dele kunne vores gamle og det har jeg virkelig været glad for.
MVH Ane

Tim Petersson9. juli 2013

Hej Ane Katrine.

Man kan få et Neonate Monterings-kit, som gør at den kan sætte fast alle mulige steder fx. på kalechen, sengen mm.

Jeg håber det var svar nok, ellers så spørger du bare løs.

Tim

Pernille25. juli 2013

Kan enhederne også anvende almindelige “dødelige” batterier?

Tim Petersson31. juli 2013

Hej Pernille.

Nej batterierne sidder fast i enhederne fra fødslen og kan som udgangspunkt ikke byttes ud med andre batterier – men de holder rigtig længe, så det er ikke noget problem.

Dianna Pilegård4. august 2013

Hej.
Jeg synes det er svært at gennemskue forskellen på denne model, og på bc5000a. Nogen der kan hjælpe???

Tim Petersson4. august 2013

Hej Dianna.

Det kan jeg godt forstå, der er nemlig ikke ret meget forskel på de 2 babyalarmer. BC5000a er uden ladestation, dvs. med en ledningen med stik som man sætter ind i siden på babyalarmen for at lade den op. BC5500a er med station, dvs. en docking station man bare stiller babyalarmen i.

Udover det så har BC5500a et lidt større display, men det er ikke noget man som bruger af babyalarmen kan se forskel på.

Sidst og aller mindst, der er der forskel i farven – anden forskel er der ikke på babyalarmerne.

Tim

Dianna Pilegård4. august 2013

Betyder det, at BC5000A og BC5500A også har præcis samme størrelse?

Tim Petersson4. august 2013

Jeg vil ikke love at de er præcist lige store, men når de ligger ved siden af hinanden på bordet, så ser de ret ens ud på størrelsen 🙂

lise12. august 2013

Jeg vil gerne vide hvor længe de genoplade batterier har levet? har nogle oplevet at de genopladelige batterier slides op og derfor bliver nød til at købe en ny alarm.?? Jeg er stadig på udkig.

Tim Petersson12. august 2013

Hej Lise.

Vi har en BC5500A og faktisk også en BC5000a, vi bruger sidst nævnte i dag fordi ladesystemet er bedre på den. Ladestationerne til BC5500a er begge to blevet slidt og driller derfor når den skal lade, og når BC5500a står i laderen er der en grøn / rød diode der lyser, hvilket var generende når vi gik i seng.nnDer er 2 ladestik med til BC5000a, og 2 ladestationer til BC5500a og begge 2 kan bruge på begge enheder. En ladestation fra BC5500a kan ikke bruges til at lade en BC5000a, men jeg har faktisk ikke prøvet omvendt.nnJeg håber det var svar nok, ellers så spørger du bare yderligere.

Tim

lise12. august 2013

Lige et spørgsmål til. Kan opladeren til BC5000A bruges til både forældre enheden og til baby enheden?

og ligeledes til BC5500A laderstationen kan den bruges til begge alarmer?

Lise Pilgaard15. august 2013

Er interesseret i at høre hvor holdbar den. Hvis man tabe den. Et det nogle som har erfaring med det?

Mvh lise

Lise Pilgaard15. august 2013

Er interesseret i at høre hvor holdbar den. Hvis man tabe den. Er der nogle som har erfaring med det?

Tim Petersson15. august 2013

Hej Lise.

Vores babyenheden er flækket i skærmen, det gjorde ret hurtigt efter vi havde fået den – det betyder ikke noget for funktionaliteten. I hvert fald ikke så længe man ved hvilken kanal den skal stå på. Den var faktisk ikke udsat for særlig meget stød, og jeg regner lidt med at den måske bare var spændt lidt for hårdt og derfor gav efter.

Tim

Camilla21. august 2013

Hvad er forskellen på 5000 og 5500?
Skal ud og købe en snart men ved ikke hvilken 🙂

Tim Petersson21. august 2013

Hej Camilla.

BC5500a og BC5000a er faktisk næsten den samme babyalarm, den eneste forskel der er på de 2 er, at BC5500a ikke har en ladestation, men blot et stik man sætter i siden. Vi har både en BC5500a og en BC5000a, og vi bruger den sidste af dem fordi den ikke lyser når babyalarmen er tilsluttet babyalarmen, det gør BC5500’eren. Og så er den ene sort imens den anden er lysebrun.

Tim

Lene Hansen31. august 2013

Kan man have to baby enheder til en forældre enhed.. Vi venter tvillinger..

Tim Petersson31. august 2013

Hej Lene.

Sådan uofficielt kan det sagtens lade sig gøre. Man indstiller dem bare på samme kanal. Det svare jo lidt til at man kan lytte med på naboens babyalarm ved en fejl. Der er dog ikke nogen indikering af hvilken en af børnene der siger noget.

Tim

Charlotte18. november 2013

Hvor længe har i haft den Tim… Tænker hvor længe ( år ) batteriet holder?
Synes det er dyrt hvis batteriet ik virker mere om et år… for der kan vel ikk købes nye til at sætte i?
Kan modtageren modtage selvom den fx er i lommen?
Mvh Charlotte

Tim Petersson19. november 2013

Hej Charlotte.

Vi har haft vores i lidt over 2 år, og der er ikke nogen problemer med batteriet. Jeg tør ikke svare på hvorlænge det holder, men der er jo 2 års reklamationsret på, så man kan vel gå tilbage til butikken hvis det ikke holder sålænge. Jeg håber det var svar nok 🙂

Tim

Glenn Ulverud13. december 2013

Hei.

Neonate er eneste produsent med 2 års garanti på batteriene. Vi bruker også kun lithium batterier som er overlegne de gamle Ni-MH batteriene. Lithium batterier kan kladdlades, holder på strømmen når de er slått av, de tåler kulde godt, de trenger heller ikke å forlades før første gangs bruk.

Mvh Glenn Ulverud / Neonate babyalarmer

Signe29. januar 2014

Er top-glad for alarmerne. Dog vil jeg give ret i, at displayet er sart i forhold til stød. Derudover har jeg stadig ikke fundet ud af, hvordan man slukker “bip-lyden” på forældreenheden, hvis den bipper pga. for høj/lav temp./o.l. ved babyenheden. Er der evt. nogen, der kan hjælpe?

Signe's bedømmelse:

Tim Petersson29. januar 2014

Hej Signe.

Du skal stille temperaturen så høj / lavt at den ikke bipper, så kan du blot følge med på displayet.

Tim

Signe29. januar 2014

Tim, så går idéen jo ligesom af det! Alarmen er der jo netop for at advare om, hvis der bliver for koldt/varmt ved babyen uden at skulle holde øje med forældreenheden hele tiden.

Tim Petersson30. januar 2014

Hej Signe.

Jeg forstod dig som om du ville slå alarmen fra, men det må jeg have misforstået så 🙂

Tim

Signe30. januar 2014

Okay, beklager! 🙂 Andre der ved, hvordan man stopper den bippende advarsel, når man bliver træt af at høre på den? ;o)

Signe30. januar 2014

Tim, du lyder til at have styr på mange ting omkring dette emne, så endnu et spørgsmål herfra: Ved du, om det fungerer at koble to baby-enheder til én forældreenhed blot ved at vælge samme kanal eller kommer der herved “støj på linjen” eller andre generende ting? Kan se at BC6500 kan noget i den stil, men synes det er upraktisk, hvis man skal koble en enhed fra/til hver gang.

Tim Petersson30. januar 2014

Hej Signe.

Det har jeg ikke rigtig leget med, men det må umiddelbart give en udfordring om overførelsen af temperaturen og batteriniveau. Jeg tror lyden vil gå fint igennem, det gør den i hvert fald hvis man havner i en konflikt med en anden babyalarm i området 🙂

Tim

Christian Dyssegaard11. februar 2014

Jeg kan godt lide neonate, det spiller rigtig godt… for det meste.. MEN(for der er et men) deres holdbarhed er virkelig ikke god. Som jeg også hurtigt har kunnet læse er vi ikke de eneste som har fået ødelagt et display.. det ud over har vi oplevet at alarmen ikke kan opretholde forbindelse når der er andre liggende alarmer i nærhede, hvilket er enorm belastende. Vi overvejer seriøst at købe et andet mærke med bedre holdbarhed.. 700kr for en parent unit og 900kr for et sæt er en overpris når den ikke kan holde til mere.

Christian Dyssegaard's bedømmelse:

Christian12. februar 2014

Skuffet! Parrent Unit var ikke tre måneder gammel da den ved et hændeligt uheld faldt på gulvet og displayet gik i stykker! Generelt var vi ellers glade for den. Funktionaliteten er i top. Har dog oplevet alvorlige brist i rækkeevne når andre Neonate alarmer har været i nærheden.

I udgangspunktet er alarmen til 5 stjerner. min begrundelse:
-1 dårlig holdbarhed.
-1 problemer med rækkevide når andre også benytter samme type alarm.
-1 prisen på en “reserve”enhed er næsten på højde med nyprisen på et sæt!
Derfor giver jeg alarmen 2 stjerner.

Christian's bedømmelse:

Mette Fensmark15. februar 2014

Vi har desværre ikke haft andet en bøvl med vores NeoNate 5500. Vi oplever desværre rigtige mange udfald og at den miste signalet rigtig mange gange i løbet af en lur. Når der så endelig er forbindelse så skratter den helt vildt så vi ikke kan høre hvad der foregår ved baby. Vi har desværre også oplevet at babyenheden var gået ud uden at der en Alam der begyndte i forældreenheden.
Jeg ville ønske at vi aldrig havde købt denne Alam da jeg skal løbe frem og tilbage og tjekke baby og for at finde signal på dem trods der kun er 20m mellem enhederne

Mette Fensmark's bedømmelse:

Henrik20. april 2014

har haft den i 2 måneder nu og er bare super glad for den, har aldrig oplevet nogle probz med den over hovedet, heller ikke vis man taber den på gulvet, intet problem med rækkevidde når der er andre af samme mærke, der er næsten intet som går i den kun traktor og Harley motorcykler, meget lang batteri tid på den

Henrik's bedømmelse:

Christian Agerbo Nielsen27. maj 2014

Hej

Vi har været super glade for denne babyalarm, den har virkelig været super. Vi have supernova før som vi ikke havde andet end problemer med.

Vi har dog et problem med laderne nu hvor det er svært at få dem til at lade. Babyalarmerne skal sættes meget bestemt i eller rokkes lidt med for at få dem til at lade. Har du oplevet det med jeres modeller?
Vi overvejet at tage ud i ønskebørn og høre dem ad når de nu ikke er mere 4-5 mdr gammel.

Tim Petersson27. maj 2014

Jeg synes bestemt i skal henvende jer med reklamationen. Jeg har lige forsøgt at justere vores ladestation i går fordi den gjorde det samme, det lykkedes mig at få fjedrene i bunden skubbet på plads så det lader når man stiller babyalarmen deri, men det synes jeg ikke skal være jeres problem. Byt dem evt. til BC5000a som er samme babyalarm bare med ladestik i stedet for ladestationer.

Anja Nielsen28. maj 2014

Har hele tiden overvejet BC 5500, men har lige idag set en opgradering af denne model, nemlig BC 5800 – kender I noget til denne? Er forskellen på digital signal væsentlig eller hvordan?
Håber i kan komme med lidt fif og råd – på forhånd tak!

Tim Petersson2. juni 2014

Hej Anja.

Jeg har BC 5800 på vej til en test, så lige så snart jeg har haft den i hænderne et stykke tid så kommer der et indlæg omkring den også.

Tim

Anja Nielsen4. juni 2014

Hej Tim
TAK for svaret!
Har dog termin om 26 dage så formoder den egentlige anmeldelse måske ikke når at blive lavet inden jeg skal have købt alarmen!
Du tør ikke allerede nu komme med et bud på forbedringerne og om de er væsentlige – uden at du selvfølgelig har nået at teste den! Men tænkte din erfaring måske liiiige kunne skelne bedre end min (ingen erfaring).
Mange tak – og tak for en god side som jeg har brugt milliarder af tid på at læse igennem

Tim Petersson4. juni 2014

Hej Anja

Neonate plejer at lave nogen kvalitets produkter med sans for detaljerne, så mon ikke det også gælder denne her babyalarm? Den er dog så ny, at Neonate ikke har haft til at skrive om det på deres website endnu, så det er ikke nemt at finde nogen erfaringer omkring den.

Held og lykke med fødselen.

Og så er jeg glad for at du synes godt om siden, hvis du har lyst og synes den fortjener det må du meget gerne dele den på Facebook og måske andre sociale medier du benytter, det ville gøre mig glad og stolt.

Tim

Maria S16. juni 2014

Når vores datter sover inde, og vi er i haven (eller omvendt) oplever vi jævnligt skratten på kanalen, og det er både hvis hun giver lyd fra sig, men også selvom hun ligger helt stille og sover.
Vi har også oplevet at den taber signalet ind imellem, selvom vi bare er ude i haven.
Det er helt ubugeligt og meget irriterende.

Så sent som idag, lå hun og sov inde, mens jeg gik i haven med babyalamen i lommen.
Pludselig kan jeg høre min datter græde/skrige via den åbne dør. Jeg løber ind og trøster, og finder så ud af, at forældreenheden er gået ind i menu’en også åbenbart ikke modtager signal fra babyenheden???
Der kunne da godt have været en tastaturlås eller lign.

Dertil kan så siges at jeg er glad for dens temperaturmåler, og har også haft tabt forældreenheden på vores fliseterasse og der skete intet.
Men vælger ikke neonate igen.
Men er ret skuffet over dens skratten og

Maria S's bedømmelse:

Camilla18. juni 2014

Hej!
Jeg er igang med at kigge på baby alarm til vores første barn – det er jo en ren jungle! 🙂
Jeg er 100% sikker på at det skal være en Neonate, men er i tvivl om jeg skal vælge 5500 eller 6500?!
Jeg har en formodning om at vi forhåbentlig skal have barn nummer 2 indenfor et par år! Hva vil du anbefale?!
Mvh Camilla

Tim Petersson21. juni 2014

Hej Camilla.

Både 5500 og 6500 er gode babyalarmer. Som en anden forældre anbefaler her på siden, så kan man tag en ekstra babyalarm til 5500 og tænde dem begge 2, for på den måde at få lyd igennem fra begge børn. Det giver dog nogen udfordringer med temperatur og batteri signal fra babyenhederne.

Tim

Line1. juli 2014

Hej.. Jeg venter mit første barn og er også faret lidt vild i junglen af babyalarmer:)
Tim, forstod jeg det korrekt da du skrev, at 5000 ell 5500 udsendte mindre stråling end 6500?
Mvh Line

Tim Petersson6. juli 2014

Hej Line.

Hold tungen lige i munden 🙂 Det er rigtig at 6500 udsender dobbelt så meget (maksimal) stråling som 5000 og 5500. Det er dog så små mængder at det med de rigtige forholdsordre ikke bør bekymre dig. (stil altid babyenheden mindst 1m fra barnets hoved)

Tim

Linda Herbst1. august 2014

Vi har haft neonate 5500 i 10 mdr. Begge enheder er svære at lade, de skal stilles meget præcist ellers lader de ikke. Displayet i skærmen er begyndt at få skygger der hvor den lyser.
Ellers har vi været glade for dem.

Linda Herbst's bedømmelse:

Tina Lynglund7. august 2014

Er der nogen som ved, om denne babyalarm kan slåes? Altså så den eks ikke slukker hvis man rammer knapperne, når man har den i sit bælte.

Mvh Tina

Tim Petersson7. august 2014

Hej Tina.

Det kan man desværre ikke.

/Tim

Pia Andersen14. august 2014

Kan forældre enheden 5500a kobles sammen med en baby enhed 5500?

Tim Petersson14. august 2014

Hej Pia.

Umiddelbart beskriver du den samme babyalarm 🙂 måske en taste fejl.

Tim

Carsten18. august 2014

Har haft Neonate bc5500a i 23 mdr., og vi har været utrolig glade for dem. Dog efter lidt begynder vanskeligheder hvor vi skulle ænder på opsætningen, for at undgå forstyrrelser.
Desværre er displayet i babyenheden nu pludselig sort så hvis vores pilfinger får ændret opsætningen kan den ikke bruges mere. Hvilke muligheder har man kan man bruge den med en løs 6500 enhed? hvad er billigst.
Ville give dem 5 stjerner for funktionalitet, men holdbarheden trækker altså meget ned i min bog. Det er trods alt noget der skal kunne holde til at de små får fat i dem derfor kun 2 stjerner.
Mvh. Carsten

Carsten's bedømmelse:

Dan25. august 2014

Vi har haft neonate i 14 mdr og den er uden tvivl en af de bedste babyalarmer på markedet, udover den nye model 5800.
Den rækker meget langt, og har en fantastisk batteritid, samt lille og lommevenlig!

Dan's bedømmelse:

Maja13. september 2014

Hej – kan denne kører med to babyenheder på 1 gang?

Tim Petersson15. september 2014

Hej Maja.

Det er ikke noget den er bygget til, og hvis man gør det alligevel så mister man temperatur og batteri indikationerne fra babyenhederne, men det kan godt lade sig gøre bare at stille dem på samme kanal.

Tim

Pernille17. oktober 2014

Vi har lige anskaffet os denne model og skal indstille en min. og max. temperatur.. Men hvor meget og hvor lidt skal man dog indstille den på? Har prøvet at søge et svar på nettet, men kan ikke finde noget..

Tim Petersson21. oktober 2014

Hej Pernille.

Et godt råd er, at hvis temperaturen er under 10 grader udenfor, så bør børn ikke sove udenfor. Så det må være den nedre grænse for babyalarmen. Den øvre grænse er lidt mere svære at finde. Vi har sat vores til 28 grader, men det gav en del alarmer her i sommers hvor der var meget varmt udenfor. Om 28 lige er det rigtige ved jeg faktisk ikke, men det giver i hvert fald en alarm hvis barnevognen af en eller anden årsag er placeret så solen på et tidspunkt rammer den, og det synes jeg er vigtigt. 28 grader er måske meget varmt om vinteren hvor barnet har meget tøj på, så det bør tages med i overvejelser.

Tim

sanne20. december 2014

Hej, jeg har lige tabt vores forældreenhed, på vores neonate 5500a, fra 2012 den er flækket inden i bagskærmen, og vi kan ikke se om forældreenheden er opladet eller ej, den viser bare tom for strøm – men virker fint. Mon man kan koble den sammen med en ny forældreenhed? Og i givet fald, hvad koster sådan en?

Tim Petersson22. december 2014

Hej Sanne

Så vidt jeg har hørt er modellen udgået, og den kan nok kun fås i restparti rundt omkring. Jeg tror du skal være heldig at finde en forældre enhed alene.

Tim

Patricia16. februar 2015

Jeg står og overvejer at købe en Neonate babyalarm. Henholdvis bc 5000a eller bc 5500a, men ved ikke hvilken af dem der er bedst, da de virker meget ens. Hvad ville du anbefale? Jeg er kun interesseret i de to modeller udelukkende pga den lave stråling.

Tim Petersson26. februar 2015

Hej Patricia

De 2 modeller du nævner er udgået af produktion, og det er kun restpartier der bliver solgt. Alene af den grund ville jeg vælge den nyere Neonate 5800D, den har også en lang række andre features som er bedre end i 5500a.

Tim

Pernille Holm8. maj 2015

Ved du om man kan koble babyenheden fra Neonate bc5500a sammen med de nyere forældre enheder?

Tim Petersson8. maj 2015

Hej Pernille

Det er jeg ikke selv lykkedes med, og tror desværre ikke det er muligt.

Tim

Mette14. oktober 2015

Jeg har haft både denne 5500A og 6500D og jeg har været yderst tilfreds med begge alarmer. 😊
Jeg købte kun ny babyalarm (6500D) fordi jeg havde glemt babyenheden til den anden et sted.

Jeg kan slet ikke forstå, hvorfor så mange har oplevet, at de er gået meget let i stykker, for jeg har tabt mine utallige gange, og der er aldrig sket det mindste med dem.. Så for mit vedkommende har de været yderst holdbare 😊

Og til sidst men ikke mindst, så er det helt fantastisk med den lange batteri tid, jeg har aldrig oplevet at batteriet er blevet dårligt heller 😊

Mette's bedømmelse:

Rie christensen8. februar 2016

Jeg har oplevet af forældreenheden går ud, selvom den er tændt. Det er ikke ret betryggende at den gør det.
Butikken hvor den er købt vil ikke gøre noget ved det, da de har haftvtestet den i 2 dage hvor den ikke er gået ud. De mener at hvis det har været meget koldt eller signalet skal gennem tykke vægge så er det derfor. Men så ville den jo bare fortælle at signalet var mistet.
Ved du hvad jeg skal gøre..?

Det er en neonate bc 5800d

Tim Petersson8. februar 2016

Hej Rie

Jeg tør ikke sige hvad der er galt, men afhængig af alderen på babyalarm en er det lidt forskelligt hvad du skal gøre som forbruger. Du kan prøve at skrive til producenten i Norge på neonate.no, og fortælle din historie, jeg forstiller mig at de kan ruske lidt i forhandleren.

David26. marts 2017

Hej Tim

Har du erfaring med 8000 med kamera? Er det pengene værd ifht. fx. 6500? Det skal bruges til tvillinger; måske det også har en betydning?

Dbh
David

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her på hjemmesiden bruger vi cookies. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close