Vi kigger nærmere på markedets brystpumper

Der har altid været livlig debat om hvorvidt det er bedst at amme, og meget kunne tyde på, at dette er tilfældet. Desværre er der mange, som drømmer om at amme, der bliver skuffet, for det kan være en hård kamp at få mælken til at flyde, så den lille kan blive mæt.

Vælg den rigtige brystpumpe

Der er rigtig meget at vælge imellem, når det kommer til brystpumper. Vi har udvalgt nogle af dem, så du kan danne dig et overblik.

Pigeon elektrisk brystpumpe

pigeon_elektrisk_brostpump-Denne pumpe er noget af det bedste som markedet kan byde på. Den er en af de mindste og letteste på markedet, hvilket gør den ideel til at tage med på farten. Samtidig er den ufatteligt lydsvag, så den kan bruges meget diskret.

Tidligere har et problem med elektroniske brystpumper været, at mælken løb tilbage i motoren. Pigeon elektrisk brystpumpe har med en ny og innovativ konstruktion forhindret, at dette kan ske.

Læs mere og køb billigst her

Avent elektrisk brystpumpe

avent-brystpumpe-pAvent elektrisk brystpumpe er også en ufattelig lækker pumpe, der med bløde massagepuder stimulerer tilstrømningen af mælk. Dette gør den behagelig at benytte, men det skal dog gøres opmærksom på, at dette generelt er tilfældet med de fleste brystpumper på markedet.

Ikke desto mindre så er denne elektriske pumpe fra Avent et udmærket valg, der sagtens kan dække de daglige behov.

Læs mere og køb billigst her

Medela Swing elektrisk brystpumpe

Swing-pSwing er designet således, at den imiterer barnets naturlige sugen, når den pumper. Dette skulle gøre det til en mere behaglig oplevelse at pumpe mælk.

Når man starter pumpen, vil der først være to minutters stimulans, der får mælken til at løbe til – dernæst starter udmalkningen.

Læs mere og køb billigst her

Avent manuel brystpumpe

avent-SCF33020-pDenne manuelle pumpe er fremragende til dig, der gerne vil kunne udmalke mælk engang imellem. Pumpen er fiks og nem at bruge, så det handler bare om at slappe af – så flyder mælken nemmere.

Pumpen er smart indrettet, og mælken løber direkte ned i flasken. Når flasken er fyldt, kan du bare sætte den medfølende flaskesut på, og så er flasken klar.

Læs mere og køb billigst her

Få lidt hjælp

Det er især i starten, at det kan være svært at få gang i amningen. Elektroniske brystpumper kan være en særdeles god hjælp her, da de kan hjælpe med at få mælkeproduktionen i gang.

Det kan være svært at være tålmodig – især hvis man sidder med en baby, der både er træt, sulten og frustreret, så her kan hjælp af en pumpe være kærkomment.

Brystpumper er imidlertid ikke kun for kvinder, hvor naturlig amning kan være et problem. For kvinden, der ammer, kan amningen være en stor hindring i forhold til at personlig frihed, da barnet altid er afhængig af hende for at få mad. Faren til barnet kan måske hjælp med meget, men han kan ikke amme. Med en elektrisk brystpumpe er det muligt at gemme flasker med modermælk, så den lille kan få det bedste, men uden at være afhængig af moren.

En pumpe kan for eksempel gøre hverdagen nemmere ved, at der kan pumpes mælk om aftenen, som gemmes til natten. På den måde kan far også tage nogle af nattefodringerne, når den lille er sulten, og mor kan få et velfortjent hvil.

Derudover er det naturligvis også nyttigt at kunne pumpe noget mælk, hvis mor gerne vil et smut ud og det er upraktisk at have barnet med.

Elektronisk eller manuel brystpumpe?

Der findes både elektroniske og manuelle pumper, der kan hjælpe nybagt mødre. Hvad du har behov for afhænger i høj grad af, hvad den skal bruges til.

Den manuelle pumpe er den billigste, men dette gør den bestemt ikke ubrugelig. Den kan være ufatteligt praktisk, hvis du er typen, der engang imellem skal pumpe noget mælk ud, fordi du skal et smut i byen uden babyen. Til dette formål er en manuel brystpumpe fremragende – selvom den er lidt langsommere end den elektroniske.

Den elektroniske brystpumpe er oftest batteridrevet og er logisk nok noget hurtigere end den manuelle. Dette skal du til gengæld også betale lidt ekstra for, men hvis du bruger den meget, så er det de ekstra penge værd. Med andre ord er den en oplagt investering, hvis du planlægger at bruge den dagligt eller virkeligt kæmper med at få mælkeproduktionen i gang.

Dobbelt aggregat?

Mange steder på internettet vil du finde reklamer om dobbelt aggregater, der gør det muligt at pumpe mælk fra begge bryster på én gang. Selvom idéen bag konceptet måske er udmærket, så er det unødvendigt i praksis. Når du pumper mælk, vil du nemlig opdage, at et dobbelt aggregat ikke er nødvendigt, da begge bryster aldrig er fyldt på én gang.

Spar derfor pengene og led i stedet efter en god brystpumpe, der passer til dine behov.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *