Smart Nova

Os:

Brugerne:

15 stemmer.
Smart Nova - 2.8 ud af 5 baseret på 15 stemmer.

Smart Nova babyalarm er en babyalarm udført i et iPhone lignende design, som på den måde lever op til tidens trends og krav på det område. Babyalarmen kan dog ikke på andre punkter forbindes med iPhone, når man får den i hånden er den en del mere plastik agtig, og skuffer en lille smule når den pakkes ud fordi produkt billederne er ret lovende – MEN det er en babyalarm, og den har ikke umiddelbart behov for at følelses anderledes, det er nu engang funktionaliteterne der skal være fokus på, og her er babyalarmen på ingen måder skuffende.

Stråling

Stråling er meget oppe i tiden og det er forståeligt nok, her er Smart Nova et banebrydende produkt forstået på den måde, at det ligger blandt de produkter på markedet som har den laveste stråling. Produktet er som et af de eneste på markedet kommet langt med lav stråling som digital babyalarm, og producenten lover her at den ikke er pulserende.

En super smart feature på babyenheden er at man kan justere sende styrken, det giver den enestående mulighed for at justere strålingen fra babyenheden. Tanken bag det er, at man kan justere strålingen alt efter hvor langt fra forældre enheden babyen sover, og det er jo ret genialt!

For at justere babyalarmen skal man pille bagsiden og batteriet af babyenheden, her inden under sidder der så en meget lille kontakt som kan skubbes fra side til side.

Klar lyd

Det har været en fornøjelse at have klar lyd fra babyenheden. I test perioden har der ikke været nogen udfald. Skulle der imod forventning komme det, er forældre enheden selvfølgelig udstyret med alarm som fortæller at man har tabt forbindelsen.

Strømsparende babyenhed

Det tog mig lidt tid at finde batteri indikatoren på babyalarmen, og efter at have studeret manualen fandt jeg ud af at de har lavet det på en sådan måde, at man holder lys kontaktet inden og så blinker lyset alt efter hvor meget strøm der er på. 1-4 blink hvor 4 er fuldt opladt. Det geniale ved det, er at man slipper for at have displayet tændt hele tiden og det spare naturligvis på strømmen.

Igen må jeg rose produktet for, at give mulighed for at justere sendestyrken, det giver også strømbesparelsesmuligheder.

Hvis batteriet kommer ned på lavt niveau vil man kunne se det på forældre enheden, men man kan ikke følge med i niveauet herfra før, hvilket er fint hvis man husker lige at tjekke den inden man lægger den lille til at sove.

Andre features

Begge enheder kommer med genopladelig batterier og egen lader hvilket gør det nemt at genoplade og bruge babyalarm.

Man kan forældre enheden aflæse temperaturen ved babyalarmen. Det er en stor fordel når fx. barnet sover ude. Producenten lover at de har markedets længst levetid på en opladning, som skulle holde helt op til 72timer.

 • Rækkevidde

  450m

 • Stråling

  Lav

 • 220V Tilslutning

  2 Stk.

 • Genopladelig

  Ja

 • Termometer

  Ja

 • Bedømmelse

  4 af 5

 • Video

  Nej

Priser på Smart Nova
Hvis vi gentagende gange hører om kunder der er blevet behandlet dårligt fjerne vi priserne fra den aktuelle forhandler.
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Babygear 0,00 DKK 0,00 DKK 1.298,00 DKK Læs mere
Babytorvet 1.299,00 DKK 0,00 DKK 1.299,00 DKK Læs mere
Anmeld produktet eller knyt en kommentar
Karen16. december 2013

Vi enden med at købe denne her babyalarm, den er vi vildt glade for.

Til vores det første barn havde vi en Neonate som desværre gik ret hurtigt i stykke i displayet.

Karen's bedømmelse:

Maria23. januar 2014

Er der vibrator i forældreenheden, sådan at man f.eks. kan støvsuge eller være i et rum med meget larm, uden at man behøver at kigge på alarmen hele tiden?

Mvh Maria

Allan2. februar 2014

Maria:
Ja der er vibrator i forældre enheden så man ikke skal kigge på alarmen hele tiden.

Allan's bedømmelse:

Josfine6. februar 2014

Umiddelbart rigtig god babyalarm. Den virker lidt “let” og plastikagtig, så jeg er bange for dens holdbarhed i længden. Lyden på den er meget klar og den reagerer enormt følsomt på den mindste lyd. Sætter du den på højest følsomhed, reagerer den på barnets sutten på sut OG endda på at du selv skramler med en stol inde i stuen. Lidt forvirrende 😉 De har forsøgt at forsimple alarmen så den har færrest mulige knapper, hvilket er en fed idé, det kræver dog en del konsultering med brugsanvisningen at finde ud af hvordan man så anvender de meget få knapper. Men alt i alt en god babyalarm! Dyr, virker billigt produceret – men vigtigst af alt fungerer den til fulde, og lidt til 🙂

Josfine's bedømmelse:

Line7. februar 2014

Virkelig god alarm. Holder super godt på strømmen. Vi synes i modsætning til Josefine (se ovenfor), at brugervenligheden er i top med de få knapper. Knapperne er mærket med symboler, så det er duper simpelt at regne ud, hvordan og hvorledes. Deslige find vi det skønt, at alarmen kan indstilles til at være så følsom (det behøver man jo ikke). Det er super smart, hvis alarmen skal bruges til flere babyer på en gang. Desuden har jeg (trods er i mødregruppe (facebook) med 30 stk aldrig mødt en med denne alarm. Det er skønt da alle dem med neonate altid har problemer med at indstille kanaler etc). Jeg ville vælge den samme igen – også hvis den var dyrere.

Katrine19. februar 2014

Den dyreste og eftersigende bedste alarm. Vi har dog ikke haft andet end problemer med den. Vi har fået den ombyttet to gange, og nu virker den ikke igen. Første gang virkede batteriet ikke i forældreenheden, det kunne ikke lades op eller noget. Vi fik det ombyttet men et par mdr efter kunne de to alarmer pludselig ikke samarbejde. De kune begge tænde men de arbejde ikke sammen. Efter MANGE samtaler frem og tilbage med hhv Kære børn (hvor de er købt) Samt producenten fik vi dem ombyttet. Nu virker displayet så ikke i forældreenheden. Jeg er så mega træt af de alarmer. Jeg vil virkelig ikke. Anbefale nogle dem.

Katrine's bedømmelse:

Heidi Mølbjerg9. marts 2014

Kan virkelig hellere ikke anbefale de. Vores kan ikke engang række 50 m. Så dem skal vi ud og klage over. Undrede mig også over at da jeg købte dem sagde ekspedienten at jeg skulle gemme kassen hvis jeg skulle reklamere over dem for det var nemmere at sende dem i original kasse, men tænkte ikke videre over det, men det kan jeg godt se nu for der er ikke andet en bøvl med dem og det har hun helt sikkert vist;-(

Tim Petersson9. marts 2014

Hej Heidi.

Inden du suser ud og bytter den, har du så fundet den lille, meget lille knap der justere sende styrke på babyenheden? Hvis jeg lige husker det rigtig er den sort og sidder et sted i nærheden af batteriet (ellers står det i vejledningen)

Tim

Stella9. marts 2014

Hej
Jeg overvejer meget en ny alarm (har en super nova). Kan dog ikke beslutte om det skal være denne eller en neonate.
Hvad kan den her som gør den bedre end neonaten?

Tim Petersson9. marts 2014

Hej Stella.

Hvilken en Neonate tænker du på?

Tim

Stella9. marts 2014

5500 eller 5000

Tim Petersson10. marts 2014

Der er flere ting jeg synes der er bedre i forhold til de 2 modeller.

Det første er at man kan justere sendestyrke fra babyenheden og dermed markant nedsætte den stråling som udsendes, hvis der ikke er behov for store afstande. Det mener jeg er en kæmpe fordel. Der udover så synes jeg lyden er bedre, hvis man altså går op i ren lyd. Der er også nogen detaljer ved babyenheden som gør, at den bruger mindre strøm. Fx. er der ikke noget aktivt display, som man ikke får ret meget gavn af som forældre, fordi babyenheden alligevel er placeret et andet sted end man selv er.

Tim

Nanna26. marts 2014

Det fede ved denne her alarm er, at den virker helt basalt som den skal. Babys lyd går nemt igennem og taber den signal, finder den det hurtigt igen.

Det ufede ved den er, at der er et stort “hop” i følsomhedsindstillingerne, som den har 4 af. Ved 1 skal baby skrige lungerne ud før du hører det, ved 2 skal baby skrige ret højt og ved 3 kommer selv vindens susen til at gå igennem alarmen. Mangler helt klart en 2,5 i indstilling. 4 har jeg aldrig brugt, da jeg tænker at selv vejrtrækning vil slå alarmen til.

En anden ufed ting er, at alarmens “tænd/sluk”-lyd er så høj at den adskillige gange har vækket mit barn. Jeg må gemme alarmen under dynen, hvis den ikke skal vække hende når jeg tænder den.

En tredje ting er, at at den er skrøbelig. Den virker let, billig og plastikagtig – og “foden” til den falder nemt af. Den er ikke i stykker endnu, men det er vidst et spørgsmål om tid kun!

Nanna's bedømmelse:

Tenna21. april 2014

Har tidligere haft supernova, men synes tit jeg hørte mit barn før den gik igennem på alarmen selvom jeg egentlig placerede oppe ved hovedenden. Jeg overvejer derfor en ny model dom kan placeres 0,5-1 m fra barnet af hensyn til strålingen, og som er følsom nok til at registrere hvis barnet ikke græder, men små lyde når det vågner. Jeg har læst meget om smartnova, som virker god? Ellers har jeg set på padwico 850, som skulle være EU godkendt som den eneste… Kan ikke finde nogle test, hvor de begge indgår… Er der nogle der måske kan hjælpe?

Tim Petersson23. april 2014

Hej Tenna.

Jeg har ikke hørt, at der skulle være kommet en EU godkendelse af babyalarmer. Det de nok forsøger at sælge som en godkendelse er en tilkendegivelse af, at udstyret ikke bør udsende mere en 10mW stråling, men det gør de fleste nyere babyalarmer ikke idag (Jf. producenterne). SmartNova er pt. markedets bedste babyalarm.

Tim

Louise20. juni 2014

Lige et spørgsmål til smart Nova
Vores forældreenhed er begyndt at bippe og vise to streger, nogle gange er det i få sekunder, men for det meste bliver den bare ved – kan det passe den skal det ?

Tim Petersson21. juni 2014

Hej Louise.

Det lyder underligt, har du haft fat i manualen og kigge hvad det betyder?

Tim

Ejner Bøndergaard1. juli 2014

Hej
Jeg har haft super nova som har været brugt til 1,5 barn…display smadret. Når nu smart nova ligner en i phone, vil en beskytter fra en iPhone så kunne sidde på en smart nova. Og hvad med taste lås?

Mvh Ejner

Tim Petersson1. juli 2014

Hej Ejner.

Babyalarmen er lidt tykkere end en iphone, så det vil jeg ikke umiddelbart mene den kan, det ville ellers være en smart løsning.

Tim

Kristine25. september 2014

Hej Tim

Der er nu kommet en ny SuperNova D8. Jeg havde besluttet mig for en SmartNova, men er nu i tvivl. Har du kendskab til den nye model? Og vil du i så fald anbefale den eller SmartNovaen?

Vh Kristine

Tim Petersson26. september 2014

Hej Kristine.

Jeg har godt set der var noget nyt på vej, og jeg har allerede spurgt producenten efter en “tester”, men der var de ikke helt klar med den, og ville vende tilbage og siden har så ikke hørt mere. Så mit kendskab er desværre ikke så stort til den.

Tim

Ditte og Per S. Christensen9. januar 2015

Vi har haft vores Smart Nova i blot 3 måneder, og indtil videre har den kun været en skuffelse. Først havde vi problemer med at batteriet i forældre- enheden ikke sad ordentligt fast så den konstant gik ud ved små rystelser. Det fik vi fikset med lidt tape :).
Nu er displayet i forældre-enheden dødt. Der er lys i det, men viser hverken temperatur eller batteriniveau.
Det positive ved den er dog alarmens følsomhed. Man er ikke bange for at den ikke registrer om baby er vågen.
Hvis ikke konstruktionen var så dårlig havde den helt sikkert været pengene værd.

Ditte og Per S. Christensen's bedømmelse:

Maja2. februar 2015

Vi har lige købt en smartnova, og oplever vist allerede problemer med batteriet i forældreenheden… Den virker kun, når den sidder i stikket. Ikke helt holdbart.
Men mit spørgsmål går på, om man kan slå den funktion fra, der betyder, at alarmen bipper (meget) højt – og vækker baby – når man tænder alarmen?

Tim Petersson15. februar 2015

Hej Maja

Det ved jeg faktisk ikke, du må have fat i brugervejledningen og læse i den. Når det er sagt så husk der er 2 års reklamation på, det gælder også batterierne.

Tim

Mette ørslund12. marts 2015

Køb den ikke!
Super Nova D8.. Den skulle være så smart – men har ikke givet andet end problemer.
Den hoppede i temperatur fra 38 grader til minus 20!
Et par gange virkede den ikke, selvom der ingen indikation var at se på nogle af enhederne.
Konstant indikerede at baby enheden var løbet tør for batteri – selvom den var fuld opladet (vi genstartede enheden – så virkede den i 5 min igen!)
Men mest irriterende er den larm forældre enheden laver når den leder efter signalet fra baby enheden!
Nå men vi sendte det hele retur til “software opdatering” – hvilke resulterede i en ny forældre enhed – så skulle problemerne være løst!

Men det virker bare stadig ikke.
Selvom der kun er 10 meter mellem enhederne – mister de signalet hele tiden. Og igen, forældre enheden larmer når den taber forbindelse (vi bliver desværre nødt til at bruge baby alarmen om natten – så det er jo ikke en holdbar løsning at støjen vækker os).
Og her til morgen er alarmen så “låst” – ingen knapper virker og “uret” blinker!

Det er spild af 1500kr – køb den ikke!
Jeg mødte en dame i babySam som havde nøjagtig samme problemer med forbindelsen og støjen – så det er et generelt problem og ikke kun vores.

Mette ørslund's bedømmelse:

Salli12. marts 2015

Jeg vil ikke anbefalde denne.
Jeg kan kun nikke genkendende til, at med vores var den også gal med batteriet – inden vi fik den brugt.

Ellers er det fuldkommen samme issue som skrevet af Nanna d. 26 marts 2014 – jeg kunne nok ikke have skrevet det bedre selv.
Nu vil jeg kontakte butikken i morgen, for at finde en løsning (alarmen er 3 dage gammel).

Salli's bedømmelse:

Jesper8. maj 2015

Dyrt plastik.
Vi har netop afleveret den tilbage, ofte er der forbindelse men ingen lyd på højeste følsomhed selvom ungen skriger fuld hals. Tænd sluk så virker den igen, nogen gange er det nok at føre dem tættere på hinanden selvom modtageren indikerer kontakt hele tiden, helt klart software fejl.

Temperatur måleren er ubrugelig den er halve timer om at finde det korrekte niveau specielt om vinteren kan du ikke bruge den til noget, igen elendig software.

Beep når man tænder er så højt at man skal gå væk eller presse den mod et eller andet for ikke at vække ungen igen.

Vores vibrator virker heller ikke.

FYI 2 streger betyder ingen kontakt mellem enheder.

Man kan nulstille pairing men det hjælper kun et stykke tid, og testen fra amatørerne i babysam er at tænde dem en halv time i butikken og der efter sige at de virker.

Produktet er så ringe udført at jeg aldrig vil anbefale det til nogen.

Vi er gået tilbage til vores IKEA model til 199 som den virker sgu..

Jesper's bedømmelse:

Maria19. juli 2015

Super god babyalarm!! Vil klart anbefale den og ville købe den igen – uanset prisen 🙂
Meget brugervenlig, super rækkevidde og meget god batterilevetid. Vi har slet ikke haft problemer og holdbarheden er super. Vi har haft den i halvandet år nu og vores datter er smidt rundt med den mange gange uden der er sket det mindste! 🙂

Maria's bedømmelse:

Kaare Mosbæk30. august 2015

Enig med andre DYRT PLASTIK

Vi har haft vores alarm i 10 mdr, og virkelig givet den en chance. Men nu er den afleveret tilbage.

Vi har haft den sendt af sted til ca 5 opdateringer, grundet diverse problem. Vi har osse fået skiftet både babyenhed og voksenenhed flere gange, da de ikke kunne finde fejlen. De har stort set prøvet alt.

Men lige meget hvad, DEN VIRKER IKKE.

Problemer:
Ingen lyd lige pludselig (selv om der skriges for fulde drøm, og afstande på alarmer, har ingen betydning).
Slukker lige pludselig uden at give besked.
Skrætter og støjer i mikrofonerne, så man ikke ved om det er en fejl eller om barnet er vågnet.
Den nulstiller selv tiden (selv om den ligger stille på et bord).

Ja hvad er der at side ;; KØB IKKE DENNE ALARM

Kaare Mosbæk's bedømmelse:

EJ10. september 2015

Dyrt plastik med problemer.
Ellers fin når den så fungerer
Begyndte at splitte den ad for at prøve at fixe, så garanti kan jeg nok glemme alt om.
Penge direkte i vasken.

EJ's bedømmelse:

Randi Knudsen7. januar 2016

Jeg kan ikke mere anbefale Nova. For et lille år siden købte jeg den først alarm men allerede inden for de første dage måtte den ombyttes da den ikke mere kunne finde den anden enhed. Babysam byttede uden problem, næste virkede et par måneder, så jeg anbefalede den til flere kollega og forældre ( er privat dagpleje) nu et lille år dur den 3. ikke kan ikke tændes og lykkes det endelig ikke slukkes. 5 af dem jeg har anbefalet Nova har købt de tre har/ eller har haft problemer med den. Babysams ord er nu den er jo ikke beregnet til at bruge uden, jeg har hængt den på styret under halvtag eller i lommen på barnevognen, da den skulle købes fortalte jeg den skulle hænge mellem to barnevogne og fik at vide det var den bedste til det da den var meget lydfølsom. Nova garanti dækker ikke men jeg er da velkommen til at købe en ny enhed til 530kr så jeg kan jo være glad for jeg fik den på tilbud og kun har smidt 1200kr væk

Randi Knudsen's bedømmelse:

Randi knudsen9. januar 2016

Jeg kan kun sige køb den ikke med mindre i har lyst til at smide jeres penge ud af vinduet.

Jeg købte min i december 2014, januar 2015 fik jeg den ombytte 1 gang fordi senderen pludselig ikke kunne finde hinanden. Et par måneder senere samme fejl igen. En mand i Babysam hjalp mig og fik den til at virke december 2015 kan den ikke tænde. Jeg får denne gang at vide citat en hver ved da man ikke kan bruge elektronik udendørs. Den ligger i lommen på barnevognen under regnslag og halvtag, eller den var gylpet. Det kan jeg ikke se kan lade sig gøre af mine børn på 1 år og på 1,5 år ( jeg er dagplejer) og ingen af børne gylpe eller kommer i nærheden af alarmen.

Lise20. oktober 2016

Virker upåklageligt efter den er blevet brugt i 3,5 år dag og nat!

Lise's bedømmelse:

Maria G18. november 2016

Vi har været virkelig glade for vores!! Nu efter at have været brugt uafbrudt i 2 år, er den desværre færdig.. det kan vist kun kaldes slidtage og den har holdt til virkelig meget..
Vi holder mest til at købe præcis samme model igen selvom der er kommet Nova D8, så har vi bare været så glade for SmartNova..

Maria G's bedømmelse:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her på hjemmesiden bruger vi cookies. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close