Simpel guide til vasketøjskurve

Alle hjem har en vasketøjskurv og har du ikke, bør du anskaffe dig en med det samme. Det er et uundværligt redskab i hverdagen, men hvordan finder man den rigtige vasketøjskurv?Der er en lang række ting, du bør være opmærksom på, når du er på udkig efter din næste vasketøjskurv. Du kan læse en uddybende guide eller fortsætte med at læse på denne side.

Først og fremmest bør du overveje, hvor meget den skal kunne indeholde. Er du alene eller vasker du til en hel familie? Vælg en vasketøjskurv, der passer i størrelsen eller investér i flere, så du let kan sortere i farve, sort/hvid eller kogevask, hvis I er mange i hjemmet. Det sparer dig en masse tid. Der findes også vasketøjskurve med indbygget sortering.

Det rigtige materiale

Sekundært skal du overveje, hvilket materiale du ønsker din vasketøjskurv skal være lavet af. Det spiller en rolle i forhold til din personlige smag, men også af praktiske årsager. Vælger du en vasketøjskurv af stål, eksempelvis en tønde, kan vasketøjet ikke ånde og du skal derfor være ekstra opmærksom på, om du lægger fugtige klude eller vådt overtøj i kurven. Det samme gældende hvis du vælger en kurv af stof, da der da opstår skjolder. Du kan vælge en vasketøjskurv af det materiale, du ønsker, men vær opmærksom på hvad du putter i.

Et behageligt design

Selvom funktionaliteten er vigtig, gør det heller ikke noget at have en vasketøjskurv stående, som man ikke bliver træt i hovedet af hver gang blikket falder på den. Der findes et væld af smukke designs til din vasketøjskurv, som får den til at blive en naturlig del af indretningen.

Design er dog ikke kun for æstetikkens skyld, men også for brugervenligheden. Er der låg på, er den let at komme til at smide tøj i eller vakler den i et upraktisk stativ? Vær bevidst om dine behov og egne ønsker, inden du kaster din kærlighed på en vasketøjskurv. Hvis ikke den er brugbar, er det jo lige meget hvordan den ser ud.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *