Quicklån

Quicklån til babyudstyr eller andet

Det er dyrt at få børn, det ved de fleste. Her er en liste over muligheder for at skabe lidt luft i budget baby indkøb. Vi anbefaler selvfølgelig at man forsøger ikke at sætte sig i gæld for at få råd til alle de ting man skal bruge når der er kommet, eller når man venter, et ektra familie medlem. Men hvis økonomien er stram så er der mulighed for skabe luft.

Indholdet i denne tabel er reklame

Der findes sikkert flere udbydere af quicklån, jeg her på denne her liste taget de meste kendte med. Det mener jeg giver en bedre sikkerhed for at de også udbetaler lånet til tiden. Inden man kaster sig ud i at låne pengene så kan det være en god ide at få lavet en låneberegning. Der findes mange gode muligheder for at få et overblik over afdrag mm.

Lån til forbrug

Overvejer du at optage et lån så du kan få nyt TV, Seng eller andre forbrugsgoder, så skal du se nærmere på muligheden for at optage et forbrugslån. Et forbrugslån er et lån, hvor du har mulighed for at bruge pengene til alt mellem himmel og jord, i modsætning til eksempelvis et boliglån, hvor man via lånet er forpligtiget til at bruge det i forbindelse med et huskøb.

Fordelen med denne lånetype skal findes i, at man således ikke stiller nogen sikkerhed for lånet, og får frie tøjler til at bruge dem på det man måtte finde nødvendigt. Oftest er der så også en bagside af medaljen, da man i mange tilfælde skal betale en højere rente, for at tilgodese banken som altså ikke har noget aktiv de kan indløse for at få deres penge hvis du kommer i økonomiske vanskeligheder.

Hvis du vil vide mere om forbrugslån og hvordan du får et, så kan du med fordel læse videre på nedenstående på dit-kviklaan.dk eller spumanti.dk, hvor sidst nævnte har samlet en stor mængde data på forskellige lånetyper.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *