Pas på strålingen fra babyalarmen

Babyalarmer udsender stråling, nogen mere end andre. Det er selvfølgelig en væsentlig faktor som skal med i overvejelserne når man køber babyalarm. På alle de babyalarmer vi viser hos babyalarm-test.dk har vi tydeligt vidst strålingsniveauet.

Man kan selv gøre meget

Det forholder sig sådan i dag, at man faktisk ikke ved hvor meget strålingen fra babyalarmer påvirker børn, strålingen er den samme som den stråling der kommer fra mobiltelefoner, dog i mindre grad, og den har man i mange år haft fokus på. Videnskab.dk har skrevet en rigtig god artikel der fortælle hvordan mobiltelefonen påvirker vores hjerner, du kan læse den her

Når det er sagt så er der noget man selv kan gøre for at undgå børnshjerner udsættes for unødvendig stråling, og det er faktisk ret simpelt, man skal blot sætte babyalarmerne i fodenden af både barnevogn og seng. På den måde er man sikker på at barnet ikke udsættes for strålingen.

2 comments

  1. Hej. Jeg har siddet og læst div kommentarer omkring neonate og Phillips babyalarmer. I skriver at begge alarmer har lav stråling. Men jeg vil hellere vide hvad det betyder i rå tal? I skriver at i beskriver det meget tydeligt. Men enten er jeg lidt småblind, eller også oplyser i det ikke så konkret. Er det ikke muligt at få den del oplyst?

    1. Hej Rie.

      Desværre oplyser ikke alle producenter strålingen i tal, men skriver bare Lav. Det er på tegnebrættet at vi skal have indkøbt en strålingsmåler, men det er desværre ikke helt billigt.

      Tim

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *