Neonate BC6500D

Os:

Brugerne:

16 stemmer.
Neonate BC6500D - 3 ud af 5 baseret på 16 stemmer.

Neonate BC6500D, er det nyeste model fra Neonate. De har med denne her model overgået de tidligere modeller på mange fronter, men de har også valgt at tag alle de gode egenskaber fra BC5500A med i denne her model.

Modellen er opgraderet med ekstra lang batteri levetid, og det faktisk selvom deres tidligere modeller ikke har dårlige batterier. Udover opgraderingen af batterierne tillader forældre enheden at forbinde med optil 3 babyenheder, hvilket er særdeles lækkert hvis man har flere børn, som sover i forskellige rum. Det kunne også være en dagpleje mor eller lignende der har børnene til at sove til middag forskellige steder udenfor. Det er en fiks lille detalje som mange forældre bliver glade for.

Som alle Neonates babyalarmer bruger denne model også ægte stemmeaktivering, hvor babyenheden går på standby når der ikke er støj eller lyde omkring babyenheden. Det er med til at reducere strålingen markant, og det er mig bekendt den eneste producent på markedet der bruger ægte stemmeaktivering.

Udover at Neonate bruger ægte standby når barnet ikke siger noget, så er de samtidigt langt foran konkurrenterne med deres usædvanligt lave stråling. Den maksimale stråling fra babyenheden er på 20 mW, imens andre kendte babyalarmer der bygger på DECT teknologien har pulserende stråling på op til 500mW.

Med en rækkevidde på 800m og automatisk kanal valg er du sikker på altid at have fred og ro til kommunikation med kun dine babyenheder.

Som noget nyt kan man fra forældre enheden tale tilbage til barnet, det er dog i mod min anbefaling at man tillader sig selv at være så doven ikke at gå ind til barnet. Med vibrator og muligheden til at tilslutte høretelefoner er man altid på sikker grund. Babyalarmerne har genopladelige batterier, som jo er kendt for pludseligt at løbe tør for strøm, dog ser jeg det ikke som et problem, og slet ikke med den ekstra store batterikapacitet.

Der medfølger docking stationer til både forældre og babyenhed, hvilket gør det nemt at sætte dem til ladning.

 • Rækkevidde

  800m

 • Stråling

  Lav

 • 220V Tilslutning

  2 Stk.

 • Genopladelig

  Ja

 • Termometer

  Ja

 • Bedømmelse

  4 af 5

 • Video

  Nej

Priser på Neonate BC6500D
Hvis vi gentagende gange hører om kunder der er blevet behandlet dårligt fjerne vi priserne fra den aktuelle forhandler.
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Pixizoo 1.145,00 1.145,00 Læs mere
Babysverden 1.299,00 1.299,00 Læs mere
Babytorvet 1.445,00 1.445,00 Læs mere
Ønskebørn 1.499,00 1.499,00 Læs mere
Anmeld produktet eller knyt en kommentar
Mette24. marts 2013

Vi har tidligere haft en BC5000a, men solgte den efter vi havde fået den første, nu har vi så fået nummer 2, og har købt denne her alarm. Den lever virkelige op til vores forventninger.

Jeg har læst om rigtig mange der har problemer med andre mærker hvor begge enheder impulsivt går ud, men denne her virker bare!

Mette's bedømmelse:

Margit18. juni 2013

Når denne alarm lukker ned, betyder det så, at man ikke kan høre eksempelvis åndedræt, hvis man skulle ønske det? Eller kan man bestemme følsomheden?

Tim Petersson22. juni 2013

Hej Margit.

Det er et godt spørgsmål, jeg har ikke arbejdet med den så fin tunet. Umiddelbart virker det også voldsomt at følge med i vejrtrækningen, men der kan selvfølgelig være specielle behov på den front. Måske du skulle kigge efter noget udstyr der omvendt registrere hvis vejrtrækningen stopper, hvis du altså har et specielt behov der.

Mette27. juni 2013

Jeg har købt en neonate bc6500d med to babyunits og parret dem med parent Unit. Men når jeg kun bruger den ene baby Unit så bipper parent Unit og siger range på den anden baby Unit. Hvis jeg trykker på bu går der væk i 10 sek men kommer så tilbage. Hvordan kan jeg gøre så jeg bare kan bruge en baby Unit ad gangen når der er behov for det. Mvh

Tim Petersson27. juni 2013

Hej Mette.

Det er et godt spørgsmål, mit umiddelbare svar må være at du skal slå babyunit 2 fra i forældreenheden når du kun bruger 1 babyunit, men jeg kan godt se det bliver besværligt hvis man skifter mellem brug af 1 og 2 babyunits. Jeg har sendt spørgsmålet videre til producenten, og så lægger jeg lige svaret op her når jeg har det.

Tim

Tim Petersson27. juni 2013

Hej Mette

Hermed svar fra Producenten, jeg håber du kan lidt Norsk:

“Hvis der skal endres på antall babyenheter som kobles til foreldreenhet så må de pares (kobles) på nytt. Hvis f.eks kunden til vanlig bruker to babyenheter og vil en dag kun bruke en enhet. Så kan kunden ikke bare skru av (slå av) den ene babyenheten. Da vil foreldreenheten varsle om «out-of-range» fordi den oppdager at den har mistet kontakt med en av babyenehetene den tidligere var paret (koblet) med. Da må kunden re-pair (re-koble) foreldreenheten mot kun en av babyenhetene. ”

Tim

Maiken14. august 2013

En rigtig god alarm, men ualmindeligt skrøbelig, desværre. Den tåler ikke det mindste bump, for så revner skærmen og efterlader sin bruger uden adgang til de ellers nyttige indstillinger. Det har undret mig meget, at man ikke fremstiller det ellers velfungerende produkt i mere robust form. Vi venter nu vores andet barn, men har med vores første barn allerede kasseret to sæt Neonate alarmer… Vi har forsøgt at passe godt på dem, men selvom funktionen holder 100%, er designet og materialevalget uheldigt og ugennemtænkt til formålet.

Maiken's bedømmelse:

Nadja13. december 2013

Overvejer at købe en neonate BC6500D, men ser så at elgiganten har en BC 6900D – er der anden forskel på disse to end farven ?

Alle jeg kender som har BC6500D har været/er super glade for den.

Vi har idag en Super Nova – og den virker bare ikke. Dårligste alarm ever!

På forhånd tak.
Nadja

Tim Petersson13. december 2013

Hej Nadja.

Jeg har ikke hørt om nogen BC6900D, så enden er det en typo ellers er den en ny på vej som de ikke har oplyst på http://neonate.no/products/ eller til sidst så har elgiganten fået lavet et specielt modelnummer, det gør butikkerne nogen gange af markedsføringshensyn, man kan fx. ikke google sig frem til en bedre pris og omvendt kan de også prale af at være billigst uanset hvad de finder på med prisen. Jeg ved ikke om det er sådan det hænger sammen, men det er da en mulighed.

Hvis du ikke har brug for den smart funktion med flere babyalarmer på samme forældre enhed så ville jeg nøjes med en Neonate BC5000a.

Tim

Glenn Ulverud13. december 2013

Hei.

Neonate BC-6500D og BC-6900D er samme produkt med ulike farger og som selger hos forskjellige forhandlere.

Mvh Glenn Ulverud / Neonate babyalarmer

Helena26. januar 2014

Hej.
Jeg vil købe mig en neonate – men kan ikke finde ud af, om jeg skal vælge 5000a eller denne? Det er svært at vurdere ud fra dine kommentarer, du bruger selv 5000a, men du skriver denne overgår de tidligere modeller?

Kan man påføre dato på kommentarerne, så man har en fornemmelse af, hvor opdaterede vurderingerne er?

Tim Petersson27. januar 2014

Hej Helena.

Hvis du er fast besluttet på Neonate og ikke har brug for, at have flere babyenheder tilsluttet forældre enheden så er det rigeligt med en BC 5000a. BC 6500D, som i øvrigt er samme model som BC 6900D bare i en anden farve, udsender dobbelt så meget stråling som BC 6500D, hvilket også bør være en del af overvejelserne.

Jeg kan godt se udfordringen i kommentarene, så det vil jeg lige få kigget på ved lejlighed.

Tim

Henrik28. januar 2014

har 5500 også : “ZRF” (Zero radiation Function) ?

Tim Petersson29. januar 2014

Hej Henrik.

Nej det har den desværre ikke, det er ellers en smart funktion som jeg håber flere og flere producenter vil benytte sig af.

Tim

Henrik29. januar 2014

hvad med bil støj kan det fjernes fra dem begge eller er da kun den 6500’en?

Tim Petersson30. januar 2014

Jeg har ikke oplevet støj fra biler som et problem på nogen af modellerne. ZRF er en standby mode, hvor babyenheden lukker for overførelsen af temperatur og batteri niveau, som jo kræver at der bliver sendt et signal til forældre enheden. Babyenheden aktivere først sin sender når den opdager lyd – her sender den så også batteriniveau og temperaturen over til forældreenheden igen. Det er altså kun 0 stråling sålænge der er stille, når babyenheden aktiveres er der stråling som det ellers kendes.

Henrik29. januar 2014

kan du ikke forklare lidt mere om det der zrf

Henrik31. januar 2014

takker.
Det er da smart det zrf, må håbe det kommer på alle med tiden.

Vi har en billig en lige nu, og vi har barnevognen til at stå ude på altanen, som er ud til en støre vej med en del biler, og en del knallerter som i sær går i, og så skratter den helt vild og det er til at blive skør af.
Det mener du ikke den 5500 vil gøre?

Tim Petersson31. januar 2014

Hej Henrik.

Det må jeg melde pas på, jeg har ikke leget så meget med funktionen på 6500 omkring bilstøj, men jeg tvivler stærkt på om den kan klare at en knallert køre forbi uden den giver lyd fra sig.

Tim

Henrik1. februar 2014

øv da
Er der nogle baby alarmer som er bedre ind andre til at lukke støj ude?

Tim Petersson2. februar 2014

Hej Henrik.

Mon ikke 6500’eren er bedre end andre hvis de har arbejdet målrettet på det? Det tænker jeg umiddelbart.

Henrik2. februar 2014

oki men gælder det også 5500 eller er det kun 6500’eren?

Michael5. februar 2014

Hejsa. Jeg forstår ikke helt hvad du mener her.
Hvilken udgave sender mindst stråling?

“BC 6500D, som i øvrigt er samme model som BC 6900D bare i en anden farve, udsender dobbelt så meget stråling som BC 6500D, hvilket også bør være en del af overvejelserne.”

Mvh. Michael.

Tim Petersson6. februar 2014

Hej Michael. Det er i forhold til BC 5500A, hvis jeg har skrevet det andet så er det en fejl. Altså BC 6500D udsender jf. producentens hjemmeside dobbelt så meget stråling som BC 5500A og BC 5000A for den sags skyld.

Thea25. februar 2014

Hej Tim

Tak for en god side.
Et spørgsmål vedr. Brugen af flere babyenheder (6500). Er det kompliceret at re-koble babyenhed 1 og 2 til parent Unit? Skal man fysisk have fat i de to babyenheder eller kan det klares fra parent Unit?
Mit spørgsmål har baggrund i denne tanke. Min tanke er nemlig at have 1 enhed i barnevogn og nr 2 i babyværelse, så jeg ikke skal rende så meget på trapper (rækkehus i 3 etager). Men hvis jeg skal huske at re-koble babyunit fra barnevogn fra før jeg slukker den om eftermiddagen,for at kunne bruge babyuniten i barneværelset om natten, synes jeg det bliver lidt et renderi alligevel. Så er det måske nok lettere bare at flytte babyunit ml babyværelse og barnevogn…

Tim Petersson26. februar 2014

Hej Thea.

Begge babyenheder skal være tændt for at det virker. Jeg har ikke selv prøvet det, men opskriften er at de skal parres, hvis en så ikke skal bruges så skal den tages ud af systemet, og parres igen når den skal bruges.

Tim

Stine11. marts 2014

Det lyder lidt bøvlet det med at koble til og fra.. Vores datter på knap to sover kun en lur, mens den nye baby som kommer lige om lidt jo kommer til at sove meget mere. Derfor vil de jo meget ofte skulle kobles til og fra. Kan man ikke bare lægge begge babyunits i den samme barnevogn?

Tim Petersson11. marts 2014

Det vil man kunne, men det giver nogen fjollet udfordringer hvis den lille skal ud og sove imens den store allerede sover, for så lægger begge babyenheder jo hos den store. Men man kan vel tænde den og lægge den et andet sted, selvom det lagt fra er optimalt.

Tim

Jesper hilsløv22. maj 2014

Nogen der har haft problemer med at neonate 6500 går ind og laver forstyrrelser i alarmen til huset så man bliver ringet op af alarmselskabet?

Tim Petersson23. maj 2014

Hej Jesper.

Det er ikke noget jeg har hørt om før, men vi lader den da stå åben hvis har oplevet det 🙂

Tim

Johannes23. maj 2014

Nu har vi netop anskaffet 6500D, for at bruge 2 baby-enheder, da vi snart skal have nummer 2.

Det er jo latterligt bøvlet at skulle re-pair enhederne.

Det er ikke muligt at parre en ad gangen, man skal parre begge enheder på samme tid.

Dvs. man kan IKKE lægge den ene til at sove, og så senere den anden, uden at skulle igennem hele showet igen.

Det er virkelig en klage, som gør at jeg kun giver 2 stjerner.

@Tim, du må meget gerne give den klage videre til Neonate, for der har de ikke tænkt sig om.

Johannes's bedømmelse:

Tim Petersson23. maj 2014

Hej Johannes.

Man kan også bare tænde begge enheder hver gang nogen skal sove, men jeg er enig i at det ikke er helt optimalt.

Jeg har sendt beskeden videre til min kontakt hos Neonate 🙂

Tim

Mikkel24. maj 2014

Hej.

Vi har fornylig købt BC 6500D. Efter at havde brugt dem et par gange begyndte den ene at bippe og skrive “range”. Enhederne er indenfor 50 meter og er “parret”. Det har gentaget sig flere gange. Jeg har genparret dem, men det har ikke hjulpet. Er der nogen der har erfaringer med samme problem. Hilsen Mikkel.

Tim Petersson24. maj 2014

Svaret fra Neonate er som følger: (beklager at det er Norsk)
Du kan følge oppskriften nedenfor for å unngå «RANGE» alarmen. Vi har allerede forbedret software i neste produksjonen for å gjøre skifte mellom en og to babyenheter enklere og mer forståelig.

Foreldre som ønsker å bruke to babyenheter til en og samme foreldreenhet men noen ganger bare en babyenhet og samtidig slippe å pare enhetene mellom hver gang så har jeg følgende løsning.

Aktiver ZRF (zero-radiation-function) før du skrur av babyenheten du ikke vil bruke lengre
Den aktiveres på følgende måte.
PÅ FORELDREENHETEN
Hold «M» knapp inne i 2 sekunder til det blinker i display
Trykk på «M» knappen et antall ganger til det står ZRF i display sammen med nummeret (i høyre hjørne) til den babyenheten du vil skru av
Trykk på (+) eller (-) for å endre ZRF fra OFF til ON.
Trykk på «M» et antall ganger for å komme tilbake til stand-by-modus (skjermen stopper å blinke)
ZRF er nå skrudd på (ON) og samtidig er da «out-of-range» funksjonen skrudd av (OFF)
Nå kan foreldrene skru av babyenheten uten at «out-of-range» alarmen blir aktivert

Johannes26. maj 2014

@Mikkel – Det problem har jeg også.

Har i øvrigt også været i kontakt med NeoNate i Norge. Super hurtige til at svare og god service virker det til.

De arbejder på en mulighed for opdatering af software, måske løser det både problemet med flere babyenheder og out-of-range problemet.

Indtil da virker ZRF-løsningen som work-around til begge problemer.

Malou12. juni 2014

Tak for god side.
Overvejer, hvilken model af Neonate, vi skal have. På forskellige hjemmesider (fx babyudstyr.dk) sælges der modellen BC5800D – men jeg kan ikke finde den på neonates egen hjemmeside.
Er det en udgået model?

Tim Petersson13. juni 2014

Hej Malou.

Det er en helt ny model, jeg har godt bemærket de ikke har skrevet om den der endnu, men mon ikke det kommer 🙂

Tim

Susanne19. juni 2014

Hej.
Vi har allerede en 5500a med 2 babyenheder, da vi har to børn der sover samtidig. Det fungerer faktisk rigtig fint med to enheder kodet på samme kanal, så vi blot skal bruge en forældreenhed. Vi kan dog ikke se eksempelvis temperaturen hos begge børn samtidig, men den skifter selv indimellem, så vi kan sagtens følge med hos begge børn. Og så har det den fordel, at vi ikke skal kode noget om, når den lille sover mens den store f.eks. er i dagpleje. Vi tænder bare den ene. Så til jer der har brug for at have alarm hos to børn… Overvej evt. om dette som en mulighed i stedet for 6500d da den jo skal omkodes hver gang man skifter mellem 1 eller 2 der sover.

Tim Petersson21. juni 2014

Hej Susanne.

Det er et godt tip – tak for input!

Tim

Susan26. juni 2014

Er der nogen som kender NeoNate BC-5800D
Den skulle have en stand-by tid på 70 timer.
Jeg kan ikke finde batteri stand-bytid på de andre modeller

Tim Petersson6. juli 2014

Hej Susan

Jeg er i gang ed at teste den, og den holder ganske rigtigt batteriet meget længe, jeg tager dog ikke tid på det. Det er en rigtig god alarm, men mere om det senere.

Tim

Anette Brix2. september 2014

Har i dag købt neonate BC-6900D, til min datter på 11 år, der har epilepsi. Dette for at kunne høre, når hun får et anfald om natten. Jeg er nu kommet i tvivl om den reagerer på andre lyde end decideret stemme…?
Kan anden model alternativt anbefales?

Tim Petersson15. september 2014

Hej Anette.

Et lidt sent svar, sommerferien har ligger over mig på det sidste. Man kan justere sensitiviteten på babyenheden og min erfaring er at den reagere på alle typer lyde.

Tim

Louise25. september 2014

Hej.
Jeg søger info om tænd/sluk knapperne, da vores nuværende alarm (super nova) er yderst følsom på disse knapper, og tænder blot ved at være i en taske, hvilket er drøn irriterende. Har neonate alarmerne en bedre og mindre følsom tænd/sluk funktion? (Eks: skal knappen holdes nede i et par sek for at tænde/slukke).
På forhånd tak.
Vh Louise

Tim Petersson26. september 2014

Hej Louise

Tænd og sluk knappen er i en slidefunktion, selvom vi herhjemme ikke har brugt den, på siden omtalte babyalarm, til andet en tests så vil jeg ikke mene at man ved et tilfælde hverken får slukket eller tændt den. Funktionen er den samme på alle Neonate babyalarmerne – vi bruger 5800 lige nu, og før det 5000 og det er aldrig sket for os.

Tim

Martin27. december 2014

Hej,
Vi har købt både BC5800D og BC6900D, men begge havde det samme problem: Voice/lyd aktivering virker fint, men det er næsten umuligt til at høre, hvad der sker i børneværelset! Der er bare for meget statisk støj i transmissionen. Den faktiske lyd det skulle transmitteres er næsten ikke hørbar. Hvis jeg skrue op for lyden, så gør også den statiske støj op.
Vi testede en masse frem og tilbage i forskellige rum og på tværs af forskellige afstande, fra næste dør værelset til udenfor i haven, prøvede forskellige lydstyrkeindstillinger og følsomhed på enhederne. Uanset hvad vi prøvede vi er langt væk fra det krystalklare lyd Neonate skulle have. Vores gamle Philips Avent er faktisk bedre.
Vi lever i en temmelig nye rækkehus, som er bygget af stålbeton. Kunne det være årsagen?

Mvh,
Martin

Tim Petersson30. december 2014

Hej Martin

Jeg har krystalklar lyd i de nævnte enheder, men jeg skal ikke kunne afvise at bygningen kan have indflydelse på det. Det lyder dog lidt underligt, har i prøvet dem et helt andet sted?

Tim

Ann14. januar 2015

Skal vi købe 5800D eller 6500D?
Kan ikke finde ud af forskellen:-)
Ann

Tim Petersson22. januar 2015

Hej Ann

Hvor du har brug for flere babyenheder giver det mening af købe 6500D, hvis det ikke er tilfældet vil jeg klart anbefale 5800D

Tim

Ditte Svensson20. januar 2015

Er der kommet en bedre løsning til om man har en eller to units til?

Tim Petersson22. januar 2015

Hej Ditte

Jeg har hørt fra producenten at de har fået ny software der skulle gøre det nemmere, men hvor nemt det er blevet ved jeg faktisk ikke.

Tim

Anne-Kathrine28. januar 2015

Er virkelig glad for alarmerne. Men baby enhedensskærm knækkede efter 1 uge da jeg tabte den første gang. Den virkede heldigvis stadig, men man kan ikke ændre indstillinger.

1,5 år senere købte vi nr 2 babyenhed. Desværre ikke så smart som forventet. Hvis begge er koblet på og den ene er slukket bipper alarmen out of range. Hvis man har én koblet på fordi ét barn sover og det andet skal ud og sove lidt senere, risikerer man at vække første barn da man skal bruge alle tre enheder for at koble dem sammen. På grund af dette har vi været nød til at købe et ekstra sæt alarmer alligevel. Og det er lidt træls når babyenheden alene koster 700kr 🙁

Anne-Kathrine's bedømmelse:

Ditte3. februar 2015

Vores babyunit model 5500 er gået i stykker – ufattelig skrøbelig ja. Er der nogen som ved om jeg kan bruge babyunit 6500 til parentunit 5500? Kan jo se jeg kan købe en seperat babyunit i model 6500 men desværre ikke i model 5500.

Jeanne14. februar 2015

Får man en eller to alarmer med her, synes jeg har svært ved at tyde det ellers er jeg selvfølgelig bare blind 😀
Tænker man vel får et sæt ?? 🙂

Tim Petersson15. februar 2015

Hej Jeanne.

Det er helt rigtigt, at man får 1 sæt. Altså 1 babyenheden og 1 forældreenhed.

Tim

Mie Jørgensen19. februar 2015

Vi har købt et sæt 6900D og skal nu have endnu en babyenhed, men jeg kan ikke finde ekstra babyenheder til 6900D nogle steder, kun til 6500D.

Jeg læste at de to modeller er ens, udover farveforskel, betyder det så at jeg kan købe en ekstra 6500D-babyenhed og koble på min 6900D-model?

Mvh. Mie

Tim Petersson26. februar 2015

Hej Mie.

Det tør jeg ikke svare på, der må du skrive til Neonate og spørge.

Tim

Mie20. februar 2015

Hej Tim,
Efter vi fik vores lille dreng i Juni sidste år valgte jeg faktisk på baggrund af din side her at købe en neonate.
Ved en fejl får vi faktisk købt BC6900D med hjem, men har ikke tid til at bytte den da vi faktisk køber den efter vores dreng kommer til verden. Vi har været super glade for den ind til videre, men den har nogle gange nogle super irriterende “skrattende” udfald (det har den haft fra starten skal det lige siges). Det er ligegyldigt hvor høj eller lav sensitiviteten er sat, nogle gange går lyden bare ikke ordenligt igennem. Det er drøn irriterende at høre på – men selvfølgelig en bagatel da jeg stadig kan høre ham. Til min bedømmelse vil jeg også lige tilføje at lige præcis vores model her, er utrolig robust. Har ikke tal på hvor mange gange jeg har tabt den på stengulv, uden etc. Og den er IKKE gået i stykker endnu 🙂

Mie's bedømmelse:

Mie20. februar 2015

Ved du hvorfor der er disse udfald?

Tim Petersson26. februar 2015

Hej Mie

Jeg mener de er når den taber forbindelsen til babyenheden, at den kort varigt skratter. Du kan teste min tese ved at slukke for babyenheden, så burde skratte lyden komme hvis jeg har ret. Du må meget gerne lige give feedback på det.

Tim

Lotte Christensen26. februar 2015

Den kan desværre kun skralde afsted med én stjerne i min bog. Extra lang batteritid er ikke min oplevelse, nærmere extra kort batteritid. Jeg har både 5800 og 6500 Neonate alarmer og jeg må sige at 5800 som jo ikke er topmodellen, er længder bedre end 6500. Den har de nok været lige hurtige nok med at få ud over rampen. Den kan ikke holde batteri én eftermiddagslur og en nat på samme opladning, hvilket i min bog gør den ubrugelig.

Lotte Christensen's bedømmelse:

Line V27. februar 2015

Vil bare lige fortælle, hvordan man kan løse problemet med at parent unit bipper med out of range, ved flere baby unit koblet til.

Inden man slukker for baby unit skal man på parent unit aktivere ZRF (skal stå på on) for den baby unit man ønsker at slukke. Når dette er gjort kan man uden problemer slukke baby unit’en.

Man skal så kun parre alle enhederne en gang.
Har nu brugt denne metode i 1 mdr. Og det fungere så godt!!! Tror jeg 1-2 gange har glemt at aktivere ZRF på den unit vi kun bruger om natten, så da jeg var i byen måtte koble om.
Bruger ZRF til at “slukke” for den baby unit der ikke er i brug. Slukker man ikke for baby unit hvor ZRF er aktiveret, betyder det intet. Udover at den bruger kun strøm hvis den registrere lyd.

Mie27. februar 2015

Hej Tim,
Tak for din tilbagemelding.

Jeg kan sagtens slukke baby enheden uden der kommer den der “skrattelyd”. Der går bare 10-15 sekunder, og så bipper den med out of range, som den skal gøre.

Den der “skrattelyd” kommer når min søn siger noget/græder, så er der periodiske udfald. Lidt ligesom hvis man har indstillet radioen forkert. Bare værre :O

Når det er sagt er jeg altså umådelig glad for min babyenhed, og den holder altså batteri i 2 døgn næsten. Men ved selvfølgelig heller ikke om der er stor forskel på batteriet på 6500D og min 6900D?

Charlotte Lang30. marts 2015

Vi har Neonate 6500, og vi er meget glæde for den, den virker helt optimalt og vi har aldrig haft problemer med den.

Den holder godt på strømmen, man kan justere lyden så man kan høre ned til mindste detalje, men også justere lyden mindre følsom, så man kan stille barnevognen et sted med lidt larm uden det hele tiden går i babyalarmen.

Kan kun anbefalde den 🙂

Charlotte Lang's bedømmelse:

Stine19. maj 2015

Jeg vil ikke anbefale denne alarm til nogen. Jeg købte den dyreste alarm i ønskebørn fordi jeg regnede med at den så bare var i orden. Men den er utrolig skrøbelig og efter en uges brug flækkede skærmen på mystisk vis.
Forældreenheden holder ikke strøm ret længe og skal oplades hver dag.
Alt går i babyalarmen og med alt så er det virkelig alt. Så den kører konstant, det vil sige at man ikke kan bruge den i soveværelset fordi man konstant vågner. Når vores datter sover ude så er det både biler som køre 150 meter væk fra huset, fugle, blæst, naboens hunde mv. Der går i alarmen. Vi har så meget fortrudt dette køb 🙁

Stine's bedømmelse:

Lønne9. marts 2016

Hej.
Jeg har den nye 6900d og vil høre om du har nogle erfaringer med den? Umiddelbart virker den fint, men har oplevet 3 gange at den ikke giver alarm, når baby græder. Slukker og tænder man parent unit, virker den fint. Dette er når den er slået på anti- strålingsfunktion/stand-by. Er det noget du kender til eller har hørt om?
Mvh Lønne

Tim Petersson9. marts 2016

Det har jeg faktisk hørt om før, det er ikke nogen særlig heldig situation, men det er heldigvis nemt at komme ud af ved at slå funktionen fra.

Lønne10. marts 2016

Er det kun på denne model eller er det et generelt problem ved stand-by?

Majbritt Eriksen7. maj 2016

Vi er vild med vores Neonate. Den har virket fuldstændigt upåklageligt i alle år. Love it!!

Majbritt Eriksen's bedømmelse:

Sara1. september 2016

Hej Tim,

En Neonate babyalarm med lav stråling, god batterilevetid og lang rækkevidde lyder jo rigtig fint.

Jeg er dog endnu ikke stødt på nogen der har to forældreenheder. Altså en til mor og en til far. Der forstår jeg ikke. Endnu smartere hvis man kunne snakke sammen i de to forældreenheder og dermed blive enige om hvem der ser til baby.

Findes det?

Tim Petersson2. september 2016

Hej Sara.

Det har jeg desværre ikke set på markedet. Grunden er nok at der ikke er ret mange der har brug for det.

Tim

Sus Skjold Klamer12. maj 2017

Jeg er meget utilfreds med vores neonate 6500. Den slår selv lyden fra, når man har den i lommen, da knapperne er alt for følsomme. Selv når jeg har den hængende om halsen, slås lyden fra, da lydknappen rammer jakken ind i mellem. Det betyder, at man faktisk kun kan bruge alarmen, hvis man sidder stille eller har den liggende et sted. Så havearbejde og aflevere det store barn i institution er ikke muligt med mindre man konstant kigger på alarmen. Dette gør sig tilsyneladende ikke gældende på de gamle alarmer fra neonate. Vi har alle testet i min mødregruppe og 6500 må siges at være en ommer.

Derudover er den, til den ret høje pris, alt for sart. Tab den en enkelt gang og displayet går i stykker. Surt. En babyenhed koster mere end andre gode babyalarmer. Designmæssigt er det også en stor mangel for os, at den ikke har en klips, så man kan sætte begge enheder fast i barnevogn og jakke/bukser etc. Så kan man tilkøbe et monteringskit – undskyld, men 1300 kr. for en babyalarm er altså rigeligt – der kunne man godt forestille sig, at monteringskittet fulgte med. Jeg er virkelig skuffet og fortryder mit køb. Kan ikke anbefale andre at købe 6500.

Sus Skjold Klamer's bedømmelse:

Sonja27. august 2017

Jeg har ingen problemer haft med min Neonate 6500D. Er super glad for at man kan justere sensitivitet afhængig af hvor langt væk fra barnet den står/ligger.
MEN – nu efter knap halvandet år vil Parent Unit ikke oplade ordentligt. Er det et problem der er set tidligere?
Den kan stå i lader en hel nat, men der er stadig ligeså lidt strøm på som før den kom i lader.
Mens den er i lader lyser skærmen op hver 20. sekund, som om det måtte være en løs forbindelse, så den ender med at bruge ligeså meget strøm som den lader.

Sonja's bedømmelse:

Mette25. oktober 2017

Jeg har to sæt Neonate 5800, og vi gerne have begge babyenheder parret med begge forældreenheder, kan man det, eller kan de to babyenheder kun parres med en forældreenhed ?

Tim Petersson25. oktober 2017

Hej Mette.

Det er desværre ikke muligt med den model, så skulle du have haft en 6500D 🙂 Teknikken i dem gør netop at de ikke opfanger signaler fra andre babyalarmer.

Mvh
Tim Petersson

Michael J12. november 2017

Hej Tim

Ved du, om det er muligt selv at opdatere softwaren, hvis man nu har en Neonate fra 2013, og man gerne vil sikre sig, at den har den nyeste software?

Tim Petersson16. november 2017

Hej Michael

Det tror jeg ikke man kan.

Tim

Trine16. november 2017

Vi venter nr tre og skal have nye alarmer. Det er vores sidst, og vi har ikke brug for talk back funktionen eller flere baby enheder tilkoblet (eller den nye med video).
Vi er meget interesseret i temperatur visning og lav stråling. Hvilken model vil vi du anbefale? 😊

Morten5. februar 2018

God alarm men alt alt alt for skrøbelig til prisen! Begge vores displays gik ret hurtigt, så de kun viser enkelte streger (umulige at tyde), og byggekvaliteten er generelt meget ringe. Derudover koster de rigtigt meget. Selve funktionaliteten er god, men vi køber dem ikke igen, da de simpelthen er for skrøbelige…

Morten's bedømmelse:

Rose4. april 2018

Hej, jeg har en 6500d fra 2013 og vil bare melde samme problem, som Lønne havde: har oplevet flere gange, at den ikke gav alarm, når baby græd, når den var på anti-strålingsfunktion.. Så jeg bruger kun den alm. “mode” nu, selv om jeg netop købte alarmen på grund af den smarte (tænkte jeg) lavstrålingsfunktion. Ellers virker alarmen fint og jeg har lige købt en ekstra baby unit.

Rose's bedømmelse:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her på hjemmesiden bruger vi cookies. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk