Nabby babyalarm

Os:

Brugerne:

43 stemmer.
Nabby babyalarm - 2.2 ud af 5 baseret på 43 stemmer.

Nabby er en babyalarm til Smartphones. Den virker både det IOS, og Android telefoner, hvilket er rigtig smart og er mig bekendt den eneste babyalarm på markedet, der både er til IOS og Android.

Det umiddelbart indtryk af babyalarmen er at den er udført i lækkert design, og er en fix lille sag, den fylder faktisk ikke ret meget og passer nemt ind i omgivelserne.

Når applikationen startes på iPhone kommer der en lidt kedelig overraskelse. Der er nemlig 3 funktioner til babyalarmen som koster penge at bruger. Man skal altså betale yderligere for 3 funktioner hvis man vil have fuldt udbytte af telefonen.

Efter en dialog med producenten omkring tilkøbsmuligheder er der en pointe at fremhæve ved at det er tilkøb. Sagen er nemlig den at de videreudvikler babyalarmen hele tiden, og dermed får man opdateringsmuligheder efterhånden som funktionerne kommer med i applikationen. Det kan derfor være at der lige pludselig kommer den feature du står og mangler, og det er altså derfor det koster lidt penge at kunne bruge de ekstra funktioner – til hvor mange andre babyalarmer har man muligheden for at opgradere softwaren og dermed få nye features med ganske billigt uden at skulle købe en ny babyalarm hver gang.

Der er henholdsvis tale om en temperatur oplysning hos barnet, en søvntæller og en lyt nu funktion. Alle 3 funktioner er rigtig smart, og specielt “lyt nu” synes jeg er vildt smart. Specielt ved sygdom og lignende hvor det giver mening at have ekstra fokus på barnet. Jeg vil dog godt lige pointere at jeg aldrig synes det skal stå i stedet for et fysisk tjek at barnet.

Synkronisering mellem telefon og Nabby enhed er ret smertefri. Personlig har vi en rutine hvor vi første tænder for forældre enheden for den lille sover, fordi der så ikke er støj fra stuen når der bliver pludret, det tillader nabby dog ikke, fordi man umiddelbart inden man synkronisere dem skal trykke på babyenheden.

Jeg har 2 gange oplevet udfald på signalet mellem enhederne på en periode over 14dage, begge gange har jeg været inden for 50m. af Nabby enheden med min Smartphone, og det synes jeg selvfølgelig ikke er optimalt, heldigvis fandt jeg nemt igen signalet og blevet advaret om signal udfaldet fra applikationen, yderligere er den en mindre forsinkelse mellem den virkelig lyd og lyden fra Smartphonen, det er dog ikke noget problem.

Der benyttes Bluetooth til kommunikation mellem de 2 enheder.  Og der er nem mulighed for at indstille følsomheden på babyenheden fra Smartphonen, og her kan man også følge med i batteri niveau på babyenheden.

Producenten reklamere med verdens laveste gennemsnitsstråling på kun 0,08mW. Til sammenligning udsender Tænks test vinder fra 2012 optil 500mW, og andre kendte mærker som Neonate og Babymoov sender med 8mW. Uanset strålings niveau bør babyalarmen aldrig placeres tættere på barnets hoved en 1m.

Nabby lover en rækkevidde på 340m, og 70 timer på en opladning, specielt den sidste del er ret imponerende, og vejer en del op for, at der ikke medfølger en seperat lader til babyalarmen. Den skal lades med en eksisterende transformator til Smartphones. Der medfølger et ladestik til at sætte i en USB indgang. (Jeg ved ikke om alle Smartphones har en lader der fungere på den måde).

En sød lille detalje er, at man kan navngive sin babyenheden, og så siger Smartphone “Navn”, kræver din opmærksomhed.

Alt i alt et fedt produkt som nok skal give de almindelige babyalarmer kamp til stregen!

Hvis du gerne vil læse mere om produktet, så finder er også andre anmeldelser på nettet, du kan fx. læse denne her. Nabby har gjort en god indsats for at få anmeldt deres produkt af respekteret bloggere.

Producenten af Nabby har henvendt sig til os, og spurgt om vi ikke vil oplyse dem med problemer med babyalarm at de skal rette henvendelse til support@nabby.dk, og det vil vi selvfølgelig gerne.

 • Rækkevidde

  340m

 • Stråling

  Lav

 • 220V Tilslutning

  1 Stk.

 • Genopladelig

  Ja

 • Termometer

  Ja

 • Bedømmelse

  2 af 5

 • Video

  Nej

Priser på Nabby babyalarm
Hvis vi gentagende gange hører om kunder der er blevet behandlet dårligt fjerne vi priserne fra den aktuelle forhandler.
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Nabby 0,00 DKK 0,00 DKK 0,00 DKK Læs mere
Pixizoo 929,00 DKK 0,00 DKK 929,00 DKK Læs mere
Babysverden 1.199,00 DKK 0,00 DKK 1.199,00 DKK Læs mere
Babytorvet 1.199,00 DKK 0,00 DKK 1.199,00 DKK Læs mere
Anmeld produktet eller knyt en kommentar
Christoffer15. september 2013

Vi er er meget tilfredse med dette produkt, og finder væsentlig mere praktisk at anvende smartphones, når man nu i forvejen har dem på sig.

Jeg er enig i alt ovenstående, inkl. enkelte udfald af signal. De 3 ekstra køb der beskrives kostede os 7 kr. – i alt!, hvilket må siges at være meget rimeligt:)

Christoffer's bedømmelse:

Anna-Sofie20. september 2013

Hej,

Det lyder jo smart.

Lægger man bare den runde hvide inde i barnevognen, eller kan man sætte den fast?
Og kan man indstille applikationen sådan at telefonen vibrerer, hvis man f.eks er ved at støvsuge el.lign.?

Kigger også på Neonate modellerne, hvad er reelt forskellen på en rækkevidde på 340 m vs. 800 m? Er det fysisk afstand som sådan, eller betyder det også at Neonate signalet trænger bedre igennem husvægge osv?

Tak for hjælpen! 🙂

Tim Petersson20. september 2013

Hej Anna-Sofie.

Den runde hvide lægges bare i barnevognen ja, helst i fodenden af hensyn til stråling, og telefonen vibrere ja, faktisk uanset indstillinger så kommer der både lyd og vibrator.

Jo kraftigere babyenheden sender desto bedre vil den også kunne sende bedre igennem rummene, så det betyder selvfølgelig noget, men omvendte så burde det ikke give problemer hvis vi snakker inde i et hus eller lignende.

Tim

Jeppe22. september 2013

Hvordan klare smartphonen det?
Her tænker jeg specielt på batteri. Jeg ved at bluetooth normalt “suger” meget strøm.

Tim Petersson22. september 2013

Hej Jeppe.

Godt spørgsmål!

Jeg har ikke bemærket noget voldsomt batteri forbrug på min iPhone pga. opkobling på babyalarmen. Generelt så bruger smartphones lidt meget strøm, så det er ikke umuligt at den har brugt mere uden jeg har bemærket det.

Tim

Morten25. september 2013

Jeg har lige fået leveret en, og skal i gang med at lege. Tænker meget på placering – når I skriver en meter fra barnets hoved – er det så i fodenden oven på dynen? Hvad med barnevognen med overtrækket over barnet?
Tænker når vi får tremmesengen i brug, kan den hænge i fodenden i snoren som medfølger. Andre gode erfaringer??

Morten's bedømmelse:

Tim Petersson25. september 2013

Hej Morten.

I foden enden er en fin placering, over eller under dynen betyder ikke noget. Vi har i barnenvognen vores babyalarm liggende under madrassen i fodenden. Der findes også denne her mulighed: http://www.bedbugz.dk/, den har jeg dog ikke prøvet, men de er lavet til formålet.

Tim

Jakob29. september 2013

er det nemt at slutte flere smartphones til enheden, så begge forældres telefoner kan bruges eller baby passes hos bedsteforældrene ?
/Jakob

Tim Petersson29. september 2013

Hej Jakob.

Hvis du mener samtidigt så ved jeg det faktisk ikke for det har jeg ikke prøvet, men hvis du mener på hvert sit tidspunkt så er det rigtig nemt at have med at gøre 🙂

Tim

Lisbet27. oktober 2013

Hej

Hvordan rækker den når baby sover ude og man selv er indenfor?
Vh Lisbet

Tim Petersson27. oktober 2013

Hej Lisbet.

Der skulle ikke være nogen stor forskel på om baby sover inde eller ude.

Tim

Mahsa Kjøng19. november 2013

Hej Tim.

Jeg har selv lige bestilt et stk. Nabby alarm. Det jeg godt kunne tænke mig st vide er hvordan nabby app’en reagere på hvis ens iPhone ringer. Eller man taler i telefon. Fungere app’en fortsat som hvis den låg på boret/ i lommen?

Tim Petersson20. november 2013

Hej Mahsa.

Det ved jeg faktisk ikke, det har jeg ikke prøvet. Vi kan måske aftale at du lige prøver det af og giver en tilbagemelding på det?

Søren20. december 2013

Produktet virker ikke optimalt den mister signal bare ved 16m fra så ved ikke hvordan de kan skrive 340m, vi får heldigvis pengene retur, fik afvide der kunne være døde soner ? Men barnevogne står uden for og vi går inde i huset og det er gips væge så ville helt sikker vælge en anden. Så man er sikker og tryk over den viker.

Casper22. december 2013

Jeg har haft en Nabby i 1,5 måned ca.. Og det er med meget blandet følelser – den er jo mega smart i sig selv og opsætningen med iPhone.. De første par uger gik det smertefrit – men den har på det seneste “mistet forbindelsen” RIGTIG mange gange i løbet af en søvn på 1,5 time… Og afstanden Fra iPhone – barnevognen har været max 10 m.. Har kontaktet support hos Nabby og forklaret problemet, de havde ikke oplevet det før. Har fået tilsendt en ny og den har allerede bevist at den er på vej i samme retning som den gamle…:-( det er irriterende og meget frusterende.. Nabby får ikke ret meget mere snor herfra før den bliver afleveret tilbage der hvor vi købte den og så går jagten efter en ny brugbar babyalarm!!!

Casper22. december 2013

Ps.. Nabby reagere selvom du taler i Tlf 🙂

Cathrine8. januar 2014

Rigtig god ide. Lækkert design. Men meget dårlig rækkevidde. Vi sender vores tilbage.

Cathrine's bedømmelse:

Lee18. januar 2014

Vi har haft vores i 4 måneder og bruger den hver dag. Den mister engang imellem forbindelse men finder hurtigt signal igen. Min datter sover ude på altan på 1 sal, og jeg mistede først forbindelse igen når jeg går ned til vores bil som er på den anden siden af altan. Batteri er der slet ikke noget at komme efter, den holder virkelig flere dage !

Lee's bedømmelse:

Alex Dagil20. januar 2014

Hej Cathrine og Casper,

Jeg er medstifter af Nabby babyalarm. Jeg er ked af at i har haft så dårlige oplevelser med vores produkt. Det var bestemt ikke det vi ønskede, da vi for tre år siden startede med at udvikle produktet. 🙁 Det er nogen rigtig ærgerlige tilfælde i har været ude for, men heldigvis er det dog langt størstedelen som er glade for deres Nabby. Det vigtigste for os, er at vi har kunder som er glade for det vi har udviklet. Det er lose-lose for os at have kunder, som ikke er glade for at bruge produktet som derfor ikke anbefaler det videre til andre. Derfor har vi også 90 dages fuld fortrydelsesret på vores hjemmeside, netop så de få der ikke er glade for en Nabby, ikke “brænder” inde med den. Jeg håber i fandt en anden babyalarmsløsning, som i er blevet glade for. 🙂

De bedste hilsner,
Alex Dagil

Maria23. januar 2014

Vi har de samme problemer som Casper beskriver, og vi har valgt at aflevere den retur, da vi ikke kan stole på den..

Maria's bedømmelse:

Louise30. januar 2014

er der nogen som har erfaringer med nappy som bor i etage ejendom? jeg er selv på 2. sal og er lidt i tvivl om signalet vil være godt nok.

Josfine31. januar 2014

Jeg er vild med design, batteritid og at den fungerer i samarbejde med min Iphone. Problemet er bare, som så mange andre har skrevet, at den kun rækker 10m, længere væk så mister den forbindelsen. Hver gang.

Jeg har prøvet alle Nabbys supports tricks med tænd og sluk og vandret placering af Nabby – og har endda forsøgt med med en ny Nabby ved ombytning, som fungerer om muligt endnu værre end den første. Her har jeg oplevet at den slet ikke reagerer på min datters gråd, to gange. Efter et par minutter bipper den så, fordi forbindelsen er røget. Men der har min datter jo nået at køre sig selv helt op.

På en dag hvor min datter sover 3 lure af 1 time hver, mister jeg forbindelsen til Nabby mindst 15 gange, hvis jeg sidder i stuen som er 12-15 meter væk. Dette gælder selv når der ikke er anden end en glasdør imellem min telefon og Nabby.

Dette gælder både på Iphone 5S og Iphone 4S – Det kan jo være at det fungerer bedre på Android?

Appén fryser ligeledes jævnligt, sådan at den viser grædeansigtet, selvom hun sover.

Jeg er meget ked af at Nabby ikke fungerer bedre, da jeg meget gerne vil støtte et godt dansk initiativ og da opfindelsen i idéen er rigtig god. Jeg håber på en ny udgave med bedre kommunikationsteknik i fremtiden.

Josfine's bedømmelse:

Mia2. februar 2014

Øv! Det er den følelse jeg sidder med efter at have brugt Nabby alarmen tre gange. Hele ideen virkede så smart, så jeg glædede mig til at komme i gang med at bruge den. Desværre har det været en stor skuffelse. Alarmen mister konstant forbindelsen, på trods af at barnevognen står under 15m fra mig. Den melder derudover konstant om kommunikationsfejl, på trods af at jeg har prøvet alle løsningsforslag på Nabbys hjemmeside.
Jeg har købt alarmen hos Ønskebørn og håber, at de vil hæve handlen når jeg kører ud med den i morgen.
Som mor er de få timer ens barn sover essentielle for selv at få tanket op på søvnkontoen. Det er svært når babyalarmen konstant kommer med fejlmeldinger. Igen ØV!

Mia's bedømmelse:

Malene16. februar 2014

Fint design, batteriet holder virkelig lang tid – skønt. Men hold da op hvor er rækkevidden dårlig, absolut ikke 340 m ud af lige vej. Vores søn står udenfor og sover, jeg kan ikke gå meget rundt før signalet slår fra, det er under alt kritik. Det er en skam, for det er virkelig en god ide og fedt med danske opfindelser. Her er der indkøbt ny babyalarm og nabby ligger i skuffen, bliver til nød brugt inde i huset.

Ninna Nielsen16. februar 2014

Jeg vil SÅ gerne rose nabbyen, da jeg er vild med tanken bag produktet. Desværre oplever jeg også signal fejl, som Efter min mening bare ikke må ske. Jeg stoler ikke på nabbyen længere og føler desværre ikke at jeg kan slappe af når min baby sover udenfor 🙁 der står længere oppe, at man kan få pengene retur indenfor 90 dage hvis man handler over nettet. Jeg er meget interesseret i at vide om dette også gælder ved andre forhandlere som feks babysam?
Udover dårlig signal vil jeg også påpege at lyden går væsentligt svagere igennem på iPhone end på Samsung OGSÅ selvom man skruer helt op for lyden.

Hvis ikke signalet så ofte går ud,havde jeg virkelig været glad for produktet,så dt er med ærgelse at jeg føler mig nødsaget til at få denne returneret

Mvh Ninna Nielsen

Sara Ravnholt21. februar 2014

Jeg må desværre være enig med Jer andre – æv æv æv! Godt beskrevet af dig Ninna Nielsen! Jeg ville så gerne kunne stole på den, men der er for mange signalfejl og for mig tager det ofte 5 min at få de to enheder til at finde hinanden. Det er bare for bøvlet at stå med.

Det værste ved den er dog det med afstanden. Rækkeviden er simpelthen ikke særlig god.

Håber de får videreudviklet på den, for ideen er top!

Peter24. februar 2014

Vi har haft den siden vores datter blev født i august. Vi synes også den lød super smart men sådan oplever vi det ikke i praksis. Der er konstant bøvl. Vi har reklameret over den og fået den byttet men det har desværre ikke ændret den skuffende oplevelse. Den holder ikke hvad den lover. Den skal stå i direkte kontakt lige udenfor vinduet ellers får du meldingen kommunikationsfejl. Hele tiden skal man tjekke op på om der er forbindelse. Det er som om den ikke er ordenligt gennemtestet….Vi bliver nødt til at købe en anden desværre…

Peter's bedømmelse:

Marianne12. marts 2014

Desværre en dårlig oplevelse for os!
Konstant signalfejl og MEGA dårlig rækkevidde! Syntes ellers Nabby var en super genial ide og opfindelse. Men desværre er vores sendt retur og vi har nu fået SmartNova som jeg i stedet giver 5 stjerner

Marianne's bedømmelse:

Pia13. marts 2014

Super fed babyalarm! Den er nem at bruge og virker hver gang. Tak Nabby!:)

Pia's bedømmelse:

Mette14. marts 2014

Mega dårlig signal – ellers fedt design og lang holdbarhed på batteri

Mette's bedømmelse:

Christina21. marts 2014

Elsker min nabby, i starten problemer med forbindelsen men da jeg opdaterede min Tlf har jeg meget sjælden problemer.. Jeg har den altid med og det er bare super smart og 7 kr for alle 3 tillæg er yderst rimeligt..

Christina's bedømmelse:

Stine25. marts 2014

Melder fejler på signalet ca hver 10 minut. Kan bestemt ikke anbefale den….

Stine's bedømmelse:

Annette31. marts 2014

Jeg kan ikke anbefale nabby! Jeg får konsekvent ‘mistet forbindelse’ og dette på trods af at jeg har fået ombyttet min nabby til en ny, så problemet skulle blive løst. Det hjalp ikke.
Jeg kan få mistet forbindelse med en halv meter, 25 meter eller mere -det er ikke afgørende. Jeg bruger så meget tid på at gå frem og tilbage og genstarte alarmen, eller genstarte appen, at jeg ligeså godt kunne være fuldstændigt fraværende og sidde ved siden af min søn i stedet for at have en babyalarm. Jer er på jagt efter en anden babyalarm nu!!!

Kristina2. april 2014

Virkelig lækker babyalarm! Længe batteri levetid. Gode funktioner (søvntæller og lyt nu) jeg har ikke haft problemer med forbindelse. Jeg vil hvertfald anbefale!! 🙂 kun positiv respons herfra

Kristina's bedømmelse:

Filip6. april 2014

Jeg har lige købt Nabby og er lidt bekymret over de mange kommunikations problemer som der gives udtryk for. Derfor et spørgsmål; hvilken telefon virker bedre eller dårligere med Nabby? Er det primært iPhone som har problemer? Jeg vil sætte pris på at mobil navnet / typen er tilføjet ved bedømmelsen. pft. Filip

Brian Fogh15. april 2014

Vi har afleveret vores Nabby tilbage efter vi har prøvet med 3. De falder alle ud 10-15 m. fra barnevognen. Og vi bor i et gammelt stuehus på en gård. Har prøvet med 4 telefoner(LG-Samsung-Iphone5-Nokia) Samme resultat. Mega meget støj i forbindelsen. Forsøgte af få fat i Nabby i 14 dage. NUL RESPONS. Gider ikke sådan noget useriøst skrammel. Byttet skidtet til en Smart Nove som bare fungerer uden udfald og støj i forbindelsen. Anbefaler ALDRIG Nabby til nogen. Totalt useriøst firma som bare skal score hurtige penge

Brian Fogh's bedømmelse:

Kate19. april 2014

Jeg syntes at det er det mest smarte koncept der findes indenfor baby alarmer! Jeg var overdrevet glad da jeg købte vores Nabby og tilkøbte med det samme de forskellige ekstra features i app’en. Nabby’en har virket 100% én gang! Den mister konstant forbindelsen, når jeg har sat lille manden nede i gården og når op i lejligheden, eller når jeg er på cafe og sidder bare 5-8m fra barnevognen! Så kan man ellers render op og ned og frem og tilbage!! Tilsidst gider men slet ikk at bruge den fordi man ikke kan stole på den!! Jeg har gjort alt hvad man bliver rådet til via “support-siden ” Jeg har sågar fjernet mit cover på tlf fordi det efter sigende skulle kunne ” æde ” signalet.
Alt i alt en rigtig ærgerlig baby-alarm

Kate's bedømmelse:

Maiken23. april 2014

Synes konceptet omkring nabby er vildt smart og rigtig godt gennemtænkt… Når det så er sagt, så har vi desværre også kapituleret og sender vores retur. Den danner fint forbindelse, men efter små 10-15 minutter begynder den at melde fejl og kan ikke kan danne forbindelse. Når man så endelig har fået forbindelse igen, når man har været helt henne ved nabby, så går der ikke lang tid så melder den fejl igen. Heldigvis har vi afprøvet den på vores “store” pige, som sover indenfor, men skal helt klart have investeret i en ny, til når vores baby kommer. Nabby er ikke driftsikker og derfor kan vi også kun give den 1 stjerne i bedømmelse.

Maiken's bedømmelse:

Hanne Marie26. april 2014

Jeg har kun haft dårlig erfaringer med min.
Vores datter sover på værelset lige over vores soveværelse. Jeg vågner flere gange om natten fordi den har mistet forbindelsen. Når hun sover middagslur, står barnevognen ca 8 meter væk og der mister den også hele tiden forbindelsen.
Jeg har sågar prøvet at sidde på café, hvor hun stod lige på den anden side af vinduet, og den kunne slet ikk forbinde, fordi den mente den var for langt væk.

Efter min mening bestemt ikk pengene vær.

Hanne Marie's bedømmelse:

Louise11. maj 2014

Vi var ellevilde da vores gamle babyalarmgik i stykker, for så skulle vi da have en nabby…for det er da bare s**** smart! Vi er også begejstrede for ideen omkring det. Men vi har haft to nu, og begge mistede signal inden for mindre end 50 meter. Det var både ude, hvor babyalarmen lå inden for (bag et vindue) og ude hvor vi befandt også uden for på vores legeplads, ca. 20 meter væk. De meldte begge om fejl konstant. Så til vores behov er den simpelthen for ustabil:-/ Den får en stjerne for design og koncept.

Louise's bedømmelse:

Flemming11. juni 2014

Jeg bliver nødt til at forsvare Nabby her. Jeg arbejder i butik, hvor vi også sælger Nabby sammen med andre babyalarmer. De fleste kunder er rigtig glade for produktet, og dem med problemer hjælper virksomheden alt det de kan. Som jeg forstår dem, så går de meget op i, at folk er glade inklusiv os i butikken. Derfor er det synd, at nogle håndfulde anmeldelser giver et forkert billede af Nabby. Vi har selv en Nabby herhjemme som virker uden problemer. Jeg ved de i øjeblikket udvikler videre på alarmen, så derfor gemmer jeg en stjerne til en fremtidig opdatering, og giver Nabby fire stjerner.

Flemming11. juni 2014

Hov, nu med stjerner!

Flemming's bedømmelse:

Charlotte23. juni 2014

Øv! Ved ikk om jeg tør købe en Nabby nu. Jeg ville bruge den når jeg skal ride i vores ride hus og baby står i stalden og sover. Der er ca 75 meter op i ridehuset. Men er da også bekymret for når jeg så er i enden længst væk at den slet ikk rækker.. Men ellers en go idé især til os ryttere 😉

Line27. juni 2014

Vi har lige fået en nabby i vores hjem og må desværre tilslutte mig de skuffede indtil videre. Synes ideen er genial og elsker at den holder strøm så længe og at der er så lidt stråling fra den. Designet er også lige i skabet. Men er nødt til at spørge om, hvad alt dette er værd når jeg ikke engang kan gå ud med skraldet om aftenen når min søn lægger ovenpå og sover, uden forbindelsen ryger??? Det kan jeg desværre ikk rigtig bruge til så meget, så vores nabby er desværre meget tæt på at tage turen tilbage til butikken. Den får kun de to stjerner fordi den ikke magter en babyalarms aller fornemmeste opgave ordentligt

Line's bedømmelse:

Jackob11. juli 2014

Hey,

Min kone er gravid, og har sat mig på opgaven med at finde en babyalarm da jeg “elsker” elektronik..

Derfor er Nabby og et umiddelbar smart produkt, men kan konkludere ud fra flere brugeroplevelser og anmeddelser, at der er problemer med rækkevidden..

En ting jeg i den forbindelse har bemærket er at signalet svigter omkring de +10m, hvilket producenten af enhenden ikke nødvendigvis kan have hele skylden for.

Som udgangspunkt er de fleste smartphones udstyret med Bluetooth class 2, hvilket kun giver en rækkevidde på 10m!!! Så dem der kan strække signalet længere, er heldige!

Så se dette indlæg som en “nice-to-know” besked, regn ikke med at alarmen rækker over 10m, med mindre der fremgår andre oplysninger fra producenten af din smartphone.(Dette skal i så fald være med class 1 bluetooth, men tvivler pga. stråling!)

Eske25. august 2014

Hej Alle

Lidt tanker herfra.

@Jackob. Du har fuldstændig ret. Jeg læste alle indlæggene og folks frustrationer omkring rækkevidde, og bemærkede også at Nappy på deres hjemmeside lover 340 m, hvilket jeg studsede meget over, da jeg som dig ved, at mobiltelefoner som hovedregel ikke kan række længer end 10, pga Bluetooth type og stråling.

Jeg personligt ser dog heller ikke det store problem i, at forbindelsen smutter kortvarigt, så længe den kommer tilbage igen.

Vi har en super Nova og den er bestemt noget af det mest ustabile stykke udstyr jeg længe har arbejdet sammen med, den falder ud, slukker, larmer, opfanger andre signaler o.s.v. Vores super Nova er nu 9 måneder gammel og det ene batteri er næsten dødt. Flere gange indikerede den at der var forbindelse til vores baby Unit, men ak nej, det var en anden eller noget andet, for intet kom igennem trods det, at vi kunne høre vores barn i vognen udenfor. Tag en baby alarm for hvad det er, en hjælpende hånd, men stol aldrig 100% på den.

Vi overvejer stadig, om vi skal kaste os ud i en Nappy.

Brian2. oktober 2014

Vi har brugt dette produkt i ca 6 mdr.
og det er absolut ikke pengene værd, ved en rækkevidde på over 10 meter, mister en forbindelse konstant,
det er ikke godt nok, men hvis man står tæt på vognen, virker det rigtigt smart med de features som den har, søvntæller, temp. alarm, med mere,
med det med den ikke kan række længere end 10m. gør den ubrugelig.

Brian's bedømmelse:

Filip3. oktober 2014

Hej,

Nabby’en har indtil videre fungeret uden problemer de 5 mdr. vi har haft den. Den et stabil og dækker området ved vores hus dvs. 15-30 meter, vi har ikke haft behov for større rækkevidde. De 300 m. som angives for rækkevidden er under optimale forhold, dvs uden forstyrrende signaler og forhindringer, jeg kunne forstille mig at bestemte typer af beton vægge kan næsten fuldstændigt blokere signalet.

Nabby’en er vores tredie baby alarm og den vi er mest glad for, så kan varmt anbefale den.

Grunden til at den ikke får 5 stjerner er at der mangler funktionalitet i app’en hvis man bruger mere end en device / telefon og vil gerne have et komplet overblik hvor lang tid babyen har sovet uden at skulle lægge tiderne sammen.. – men det er vist et luksus problem.

Filip's bedømmelse:

Filip3. oktober 2014

Glemte lige at nævne at vi har brugt iPhone 5s/4s samt iPad 4 til Nabby’en.

Kristina8. oktober 2014

Vi er rigtig glade for vores nabby. Vi har ikke haft problemer med vores, den virker bare. Holder god signal og strøm. Er glad for lytte funktionen og at den alarmere hvis temperaturen er for høj eller lav. Syntes også det er fedt, at man kan gå tilbage og se hvor mange timer barnet har sovet 🙂 Så det køb fortryder vi bestemt ikke. Før vi købte nabby, havde vi super Nova som dårligt kunne holde strøm og som tit kom med en frygtelig høj skrættende lyd! Og hvor baby og forældre enhed skulle skiftes til at så i oplader under brug

Kristina's bedømmelse:

Christian19. november 2014

NEJ TAK. Meget flot men meget upålidelig. Vi taber næsten hele tiden forbindelsen og det er irriterende at skulle op til enehden og fange signaket igen, men det skal så også siges vi har et meget stort hus og signalet skal fra 1. sal til stueetage samtidig med der er ca 30 meter mellem enhedernbe. Men altså ikke god nok til os. Kan dog være smart når man er tæt på og ude, fordi den er nem at tage med, nu når man alligevel har telefonen med.

Christian's bedømmelse:

Klaus28. februar 2015

Absolut en gid ide. Elendig udførelse.

Elendig rækkevidde. Mister forbindelse konstant – selv ved ok signal.

Køb ikke dette produkt!

Klaus's bedømmelse:

Brian fogh28. februar 2015

Det er ganske simpelt svindel. 3 har vi prøvet. Alle 3 mister forbindelsen. Både på Android og iPhone. 4 helt nye telefoner blev testet med samme resultat. Det er totalt umuligt at få fat i nappy. Her næsten et år efter har de stadig ikke vendt tilbage. Hold jer væk….

Brian fogh's bedømmelse:

Cathrine22. maj 2015

Da vi købte denne babyalarm, syntes vi at det var det smarteste vi længe havde hørt om.
Men desværre levede produktet slet ikke op til forventningerne.
Selve app’en er rigtig fin, nem at finde rundt i og virker som den skal.
Men monitoren har vi virkelig haft problemer med, vi har haft svært ved at få kontakt mellem monitoren og vores iphones, tit har vi mistet kontakten, trods at vi har været få meter væk.
Vi har oplevet at max rækkevidden er meget kortere og sket ikke i nærheden af hvad produktet har lovet.
Så vi har valgt at refundere vores nabby og har købt en helt almindelig babyalarm.

Cathrine's bedømmelse:

sara6. juli 2015

Rigtig dårlig rækkevidde, så vi har mange gange måtte være halvt til stede til feste mm, da babyalarmen konstant mistede signal.
Vi fik endda vores byttet to gange hos Nabby, og det har ikke hjulpet. Alarmen er dog smart og holde batteri længe.

sara's bedømmelse:

Christina Elkjær29. juli 2015

Udmeldingen i babysam er pludselig at Nabby aldrig har virket med iphone, men kan ikke få det bekræftet af nabby selv.
Den hopper hele tiden af, dog kommer der alarm så man hører det. Rækkevidden er max 30m, ellers kommer der alarm.
Ellers super fedt den lades hurtigt, fylder ingenting, holder strøm lææænge og skal ikke gå rundt med en forældre enhed.. Øv det bare ikke virker!

Christina Elkjær's bedømmelse:

Kamilla16. august 2015

Har konstant problemer med signalet, føler mig ikke tryg ved brug af produktet….. Går tilbage til at bruge Super Nova igen.
Syntes det er rigtig ærgerligt at signalet er så dårligt, da idéen er rigtig god.

Christian16. september 2015

Vi er super glade for Nabby! Tror virkelig der er nogle, som har været uheldige. Både vores venner og vi bruger den hver dag uden problemer! 5 stjerner herfra.

Christian's bedømmelse:

Jacob29. oktober 2015

Vi har brugt vores nu trofast i 18mdr, der har været små udfald her of der men ikke noget vildt. Tænker nemlig også som tidliger nævnt, at problemet med rækkevidden ikke kun ligger i selve nabby’en, men at det er telefonen eller støj fra andre elektriske genstande som giver en kort rækkevidde.
Vi har haft vores til at række op til ca 50-60 meter samt på tværs af både vores og mine forældres hus, gennem vægge mm.
Vi har brugt både Samsung S5 og også en Iphone 4, vil sige at iphone har kortest rækkevidde, tænker det er er selve bluetoothen på iphone som er dårlig.

Alt i alt et lækkert produkt som har fungeret UG hos os. Stabil og trofast. Kan klart anbefale den til andre. Men inden folk bebrejder Nabby for at have dårlig forbindelse så husk at det med stor sandsynlighed sagtens kunne være telefonen som er problemet.

Jacob's bedømmelse:

Kevin13. december 2015

Alt i alt et lorteprodukt.
Idéen er super god,og er også fantaisk når den virker.
men forbindelsen afbrydes konstant, har svært ved at få forbindelse igen.
Alt i alt ikke særlig pålideligt, og når man har sit kære til at sove længere væk fra en, vil man også være 110% sikker på at det kører som det skal.

Kevin's bedømmelse:

Luise13. marts 2016

Vi har nu valgt at skrotte vores nabby alarm..
Den begyndte pludselig at miste signalet uden at give besked! Det er altså ikke brugbart, hvis ikke man render og kigger på den hele tiden.. vi kørte i babysam og fik den byttet, og den helt nye alarm gjorde præcis det samme! Den mistede forbindelsen intet mindre end 7 gange! På 5 timer.. uden at give besked om det!

Luise's bedømmelse:

Patrik16. april 2016

Falsk markedsføring overpriced produkt. Jeg er forundret over at man i produktspecifikationen har moral til at skrive rækkevide på til 340m. I skrivende stund står jeg 4 meter fra barnevognen og har stadig udfald.

Jeg vil vurdere produktets anvendelighed til at være marginalt dårligere end et åbent vindue, og der får man til og med luftet ud.

Jeg har prøvet to nabbyer med samme problem. Jeg ser virkelig en markant mangel på integritet fra producentens side, samtidig forstår jeg ikke hvorfor detailbutikker vil sælge sådan et overpriced skod produkt – havde det kostet 100 kr vil jeg bede om mine penge tilbage.

Patrik's bedømmelse:

Anita12. juli 2016

Jeg ærger mig.

Jeg er vild med idéen om at babyalarmen kører over telefonen, og jeg er vild med Nabbys design, så hvis min datter engang skulle få fingrene i den, så går den ikke i stykker. Derudover er jeg afhængig af alle fuktionerne: både søvntæller, lyt nu og temperatur, hvilket gør det svært at skulle skifte den ud.

DESVÆRRE mister den konstant forbindelse, selv om jeg sidder 5 meter fra barnevognen med åben dør, mister den forbindelsen, og jeg skal ud og stå ved siden af barnevognen før jeg igen kan oprette forbindelse 😡

Jeg har endda oplevet at den meget sent advarede mig om mistet forbindelse, så da jeg kom ud til barnevognen lå min datter og græd ☹️. Ingen tålmodighed eller tillid til nabby – øv!

Anita's bedømmelse:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her på hjemmesiden bruger vi cookies. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close