Huskeliste til den kommende forælder

Når der kommer en lille ny til familien, er der brug for masser af nyt babyudstyr. Markedet er stort, så al hjælp til at finde de rette produkter kan være guld værd.

Men hvordan finder du alle de nødvendige ting – babysengen, liften, pusletasken, flyverdragten, legetøjet – i god kvalitet og til den billigste pris? Du kan lade dig guide af gode tests og søgemaskiner online, så du kan bruge tiden på at glæde dig til den lille ny i stedet. Og herunder kan du få en lille huskeliste til nogle af de allervigtigste ting du skal have fat i.

Hvad skal man have til en baby?

Listen er lang, men nogle ting er mere vigtige end andre. Tøj, seng og transport er naturligvis essentielt på en huskeliste over ejendele, man skal have, når man får en baby – babyen skal holdes varm, sove godt og transporteres sikkert.

På nettet findes der et utal af hjemmesider, der gerne hjælper dig med at finde de bedste priser på både flyverdragter, babysenge, lifte og alt det andet, du vil få brug for, når den lille ny kommer.

Til amning, bleskift og baderutinen har du desuden brug for en god ammepude, et godt puslebord og et babybadekar. De daglige rutiner med baby skal være behagelige for både dig og baby, og de mange innovative produkter på markedet kan spare dig for både tid og penge.

Det handler ikke om at finde de billigste produkter, men om at finde de billigste priser på de bedste produkter.

Slap af når baby sover med en god babyalarm

Det er også en god idé at købe en babyalarm. Du kan eventuelt starte med at kigge på BabyDims.dk, der har et enormt udvalg af lige netop dette produkt.

Ved du ikke, hvilken alarm du skal købe, kan en god online babyalarm test fortælle dig om de forskellige typer babyalarmer, som er alfa omega, hvis du skal kunne sove roligt eller ordne huset, mens baby får sig en lur. En babyalarm test kan desuden informere dig om både rækkevidde, støjreduktion og andre vigtige faktorer for dit valg af den uundværlige babyalarm.

Kendte mærker som Neonate, Babymoov og SuperNOVA omtales ofte i babyalarm test som nogle af markedets topscorere. Med både lang rækkevidde og batterilevetid er de basale funktioner på plads, og derudover kommer babyalarm tests ind omkring forskellige ekstra features. Såsom talk-back funktionen, altså at babyen kan høre dig tale ligesom en walkie talkie, eller stemmeaktiveret støjreduktion, som betyder at støj sorteres fra, når en stemme aktiverer babyalarmen.

Du slipper på den måde for at komme i tvivl om, hvorvidt det er babyen, der klynker, eller fuglene i haven, der pipper. Som nybagt forældre får du en travl hverdag og har brug for at kunne udnytte tiden uden babyen på armen optimalt – en babyalarm kan give dig ro i sindet, fordi du hele tiden kan høre babyen, og dermed kan fokusere på andre opgaver.

Du behøver ikke at spilde din tid på fejlkøb og dyre priser, og skal du have barn nummer 2 eller 3, har du måske selv gjort dig nogle dyrekøbte erfaringer, som du gerne vil undgå denne gang.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *