Hold en uforglemmelig 1 års fødselsdag for dit barn: 4 gode råd

Dit barns første fødselsdag er noget ganske særligt. Selvom barnet ikke kommer til at kunne huske den, er det vigtigt for både forældre og familien at markere det første år af barnets liv. Desuden vil dit barn nyde godt af at blive fejret og være omgivet af velkendte mennesker. Derfor får du her 4 gode råd til, hvordan du holder en uforglemmelig 1 års fødselsdag for dit barn.

1)     Pynt fint op til fødselsdagsfesten

Når du holder 1 års fødselsdagsfest for dit barn, skal der naturligvis pyntes flot op. Det skaber en glad og positiv stemning, og fødselaren vil elske det fine pynt. Hos Dreamshop2U finder du alt det, du har brug for til at pynte op til 1 års fødselsdagen. Her kan du for eksempel købe bordpynt til bordet og fine festartikler til lokalet, så du kan holde en dejlig 1 års fødselsdag for dit barn, uanset om det er en dreng eller pige. Dreamshop2U har nemlig festpynt i et hav af forskellige temaer, og du finder alt lige fra paptallerkner, flotte farvede balloner til lys til kagen med 1-taller, fine servietter og masser af andet pynt i både lyserød, lyseblå, og mange andre farver.

2)     Forkæl fødselaren med lækker fødselsdagsmad

Når det kommer til maden, behøver du ikke at gøre dig de store forberedelser, inden du holder 1 års fødselsdag for dit barn. Til fødselaren og andre små børn kan du skære frugt og grønt i stykker, som børnene selv kan spise.

Desuden er boller med smør altid et sikkert hit. Til de voksne kan du ligeledes servere boller med ost og andet pålæg. Til bollerne kan du servere kakao for børnene, mens de voksne nyder en kop kaffe. Således er bliver alle glade og mætte, og du kan bruge tiden med dit barn og fødselsdagsgæsterne, i stedet for at svede i køkkenet. Som prikken over i’et kan du servere en lagkage. Selvom det sviner en smule, vil de små elske at få deres eget stykke kage.

3)     Find den helt rigtige gave til dit barns 1 års fødselsdag

Når du holder 1 års fødselsdag for dit barn, skal der naturligvis gaver til. Dog er der ingen grund til at overøse dit barn med et hav af gaver. Der sker nemlig allerede så mange ting for dit barn til fødselsdagen, at du skal passe på med at overstimulere det.

Med gæster, pynt, mad og opmærksomhed er få gaver passende. Det kan eksempelvis være legetøj til dit barn, eller mere praktiske ting som hagesmækker, sutter og babytøj. Som forælder kan du også vælge at give dit barn en mindeværdig og special gave til den første fødselsdag, for eksempel et armbånd eller en sparegris, som barnet kan have glæde af mange år fremover.

4)     Hold barnet i fokus

Det giver måske sig selv, at barnet skal være i fokus på sin fødselsdag. Dog indebærer dette ikke kun opmærksomhed i form af gaver, gæster og mad. Det er nemlig vigtigt for barnet, at I forsøger at holde nogenlunde fast i de faste rutiner, også selvom I fejrer fødselsdag. Plejer barnet at sove middagslur i løbet af dagen, kan I med fordel putte det på det vanlige tidspunkt, også selvom I har gæster. Så undgår I nemlig at sidde med et overtræt og udkørt barn sidst på dagen. På den måde bliver barnets 1 års fødselsdag en dejlig dag for både børn og voksne.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *