Har du husket køreposen til de kolde vintermåneder?

Vinteren er ovre os – det ser for alvor ud til, at vejrudsigten nu melder om kolde minusgrader og du skal derfor nu til at være ekstra opmærksom på babyen som sover ude i barnevognen, eller når du går en morgentur med den lille.

Du husker formegentlig at tage den store vinterjakke, halstørklædet, huen og hanskerne på, men du skal i ligeså høj grad huske at pakke den lille godt ind, for dynen er ofte ikke nok til barnevognen. Når først kulden rammer Danmark, rammer den ofte ret hårdt og det er derfor rigtig vigtigt at sørge for at babyen har den helt rigtige temperatur.

Hold babyens varme med en kørepose

Måske har du allerede forsøgt at holde babyen varm med både dyner, tæpper og et ekstra lag tøj. Men den bedste løsning er faktisk et lille svøb eller en sovepose som kan dække babyen hele vejen rundt, så der hverken kommer kulde nedenfra, fra siderne eller oppefra. Den bedste løsning for at undgå kulde for din baby vil altså være en kørepose. De fås i mange forskellige kvaliteter og tykkelser. Nogle af modellerne er lavet som et flis tæppe med en lynlås, hvor andre er lavet større og tykke fyldt med dejlige varme dun. Det kan være rigtig svært at vælge om du skal gå efter den ene eller anden model. Den bedste måde at finde ud af det på er, at måle temperaturen i barnevognen, klapvognen eller i autostolen. Det gøres enten gang til gang med et termometer eller også kan du benytte din babyalarm, hvis den har en temperaturmåler funktion indbygget.

En kørepose er en formindsket sovepose lavet specielt til babyer. De bruges til at holde barnet varmt i kolde perioder. De fås i mange forskellige tykkelser, farver, mærker og ikke mindst kvaliteter. De fleste bruger dem primært i barnevognen, autostolen og i flyet. Dog kan den også bruges i sengen, sofaen og mange andre steder.

Hvis du er på udkig efter en kan du se hele Mammashops store udvalg i køreposer og øvrigt tilbehør til barnevognen.

Mål temperaturen med en babyalarm

Hvis du er i tvivl om babyen er for kold eller for varm eller ønsker du at overvåge temperaturen i barnevognen kan en af de dyrere og mere avancerede babyalarmer på markedet formegentlig hjælpe dig på vej. De avancerede babyalarmer har nemlig indbygget temperaturmåler i babyenheden og kan give dig besked hvis der enten bliver for varmt eller for kold der hvor babyen opholder sig. Det kan hjælpe dig med at regulere og holde den mest optimale temperatur for netop dit barn.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *