Få mere søvn med en sovesofa

Med en baby i huset er det ikke altid nemt at få sin nattesøvn, men der er ingen grund til at både dig og din partner skal holdes vågen hele natten.

Med en sovesofa i huset, kan den ene af jer få en god og sund nattesøvn, uden at blive forstyrret af babyen, og i kan jo skiftes til, at være den “heldige”.

En sovesofa er et genialt møbel med to funktioner; den er både en sofa og en dobbeltseng. Vælger du så en sovesofa med indbygge chaiselong, ja så har du pludselig et multifunktionelt møbel, der virkelig er praktisk.

Et multifunktionelt møbel

Her har du det ultimative multifunktionelle møbel. Det er både en sofa, en chaiselong, en dobbelt sovesofa og et opbevaringsmøbel.

Det gør det til at meget anvendeligt stykke møbel, der kan pladsoptimere i en snæver vending. Den kan placeres i alle de rum, hvor det er praktisk. Det kan være et møbel i stuen i den mindre bolig, hvor der ikke er et separat soveværelse. Sofa om dagen og dobbeltseng om natten. Tilmed kan alt sengetøjet ligge gemt i møblet i løbet af dagen. Genialt.

Placering af sovesofaen

Den kan stå i gæsteværelset og trylles om til ekstra sovepladser, når du har overnattende gæster.

Den kan stå i børneværelset hos det lille barn og være der, hvor en forælder sover, når der er behov for det.

Den kan stå i børneværelset hos det større barn og være selve sengen om natten, eller være der hvor overnattende børnegæster sover.

Du kan sætte møblet i sommerhuset, hvor der hurtigt kan blive brug for ekstra sovepladser. Eller i det lille kolonihavehus, hvor pladsen er begrænset.

Med andre ord, så er dette altså et columbusæg af et møbel – eller et møblernes Kinderæg.

Valg af model

Der er mange på markedet. Derfor kan det være svært at vælge, hvilken model der ville være bedst hjemme hos dig.

Hos sengetesteren.dk kan du finde en glimrende guide til valg af en god sovesofa med chaiselong og opbevaring. Den gør dig bedre i stand til at træffe dit valg af en sovesofa af god kvalitet.

Her skal du også tænke på, hvor i dit hjem den skal placeres. Den skal passe både i design og i størrelse. Den kan godt fylde en del, sådan en stor sofa, så der skal jo gerne være plads til den. Skal den bruges hyppigt, så betyder det også noget, at du ikke skal flytte alt for meget af det øvrige møblement, hver gang den skal agere seng.

Da den jo også skal fungere som seng, så er det ret vigtigt, at denne seng er af en vis kvalitet, så den er komfortabel at ligge i, også på længere sigt. En sengs kvalitet bør man ikke gå på kompromis med.

Da den nok primært er en sofa, så skal denne sofa selvfølgelig være af en sådan kvalitet, at den er komfortabel både at sidde i og at ligge i. Fjedringen og polstringen skal være så god og holdbar, at den er en fornøjelse at bruge.

Vælg en sovesofa med chaiselong og opbevaringsplads, hvis du har brug for en permanent sovesofa, men mangler pladsen til den, eller hvis du af og til har brug for ekstra sovepladser. Du kan tilmed vælge en model, hvor alt sengetøjet og lignende kan gemmes væk i, når det ikke bruges. Det er simpelthen så smart.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *