En God Børnelampe / Natlampe

Hvis du tænker tilbage, så kommer der sikkert minder frem, fra dengang da du selv var barn. Og hvor du havde en fin natlampe eller en lommelygte. Som du så lå, og lyste med når du blev puttet om aftenen.
Ikke nok med det var sjovt. Men det gav også en tryghed, da rummet så ikke blev helt sort, når man skulle sove. For det var ligesom der kom lyde frem, når et rum først blev helt sort. Ja faktisk lidt ligesom at gå i en skov om aftenen. For så kommer der også altid nogle uhyggelige lyde frem. Og det ender så tit med, at man løber det sidste stykke, til man kommer helt ud af skoven.

Man skal ikke tage fejl af, hvor vigtig en natlampe er, for et barn når barnet skal sove om aften. Det er med til at give barnet en indre ro, og lyset er med til at gøre barnet tryg, hvis han/ hun f.eks. vågner midt om natten. For så kan de bare tænde lyset, og så er det hele faktisk ikke, så uhyggeligt alligevel og lydene forsvinder.

I dag findes der rigtig mange forskellige typer børnelamper til både pige og drenge værelset. Og nogle af de mere smarte, er dem man kalder Wallstickers lamper. Det er sådanne nogle, man kan klister op på væggen, som så kan lyse og tit også har en selvlysende effekt. Og mange gange kan de tændes, med et enkelt klap i hænderne. Så er det altid nemt at tænde lyset, hvis man vågner mit i den mørke nat. Og de laves af mange forskellige kendte producenter som Cars, Thomas tog, Hello Kitty, Disney figurer, Monsters osv.

Jeg har selv 2 dejlige drenge. Og den ældste er knap 3 år. Og han får friske batterier i sin lommelygte hver aften. Og jeg går tit ind og ser til dem om aften og natten. Og kan se, at det er tit lygten så er tændt og knægten sover. Og så slukker jeg lommelygten. Men når jeg så kommer jeg ind lidt senere igen, så er den pludselig tændt igen. Men han har ikke sagt noget. Hvor han før i tiden, havde mere tendens til at håbe og kalde på mor og far. Så der er slet ikke i tvivl om, at dette natlys er med til at gøre ham mere tryg.

Man kender også disse små natlamper man skal sætte i stikkontakten, så lyser den f.eks. grønt hele natten. Og jeg kan huske jeg selv havde sådan en som barn. Og den synes jeg var rigtig god. For så kunne jeg se kontakten i mørket, hvis jeg f.eks. skulle på toilet eller andet. Men det var også dejligt, at rummet aldrig blev helt mørkt. Så det var ikke så farligt, at være der på værelset alene.

Så Husk Det Nu. Giv Ungerne En Lampe Eller Lygte Til Natten!

Brug For En Billig Børnelampe. Så Find Mange Forskellige Og Billige Modeller Af Børnelamper Her

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.