De 10 bedste gaver til babyer (0-3 år)

De 10 bedste gaver til babyer (0-3 år)

Skal du til babyshower fest, barnedåb, 1 års fødselsdag eller en anden lejlighed, hvor du skal medbringe en gave til en baby, men du ikke helt ved hvad du skal give? Så er du havnet på den helt rette artikel.

For i dette indlæg har vi samlet de 10 bedste gaver til babyer (0-3 år). Søger du i stedet gaver til lidt større børn, så skal du se denne liste med gaveidéer til børn.

Bobles

bobles-elefant-til-babyerBobles har formået at skabe et stykke legetøj der er til stor glæde for de lidt ældre babyer. De har lavet et legetøj der kombinerer leg, motorik, læring og fysik. Med andre ord kan babyen udvikle sig, mens den leger.

Bobles fås i mange forskellige former, størrelser og farver. Lige fra elefanter til skildpadder. Derudover findes de i forskellige prisklasser, så du kan finde én inde for dit prisniveau.

Pris: fra 299,95 – 1.399 kr. – Læs mere

Brio gåvogn

brio-gaavognBrio gåvognen har stået testen gennem flere generationer, og den bliver ved med at være en succesrig gave til babyer. Med Brio gåvogn lærer babyer hurtigere at gå og udvikler en god motorik langt hurtigere.

Det let fremadbøjet håndtag gør endda, at babyen ikke falder så let, da babyer har tendens til at få overbalance fremad.

Pris: 359,20 kr. – Læs mere

Gyngehest

gyngehest-gave-til-babyEn gyngehest er også med til at motivere babyen til at bevæge sig og udvikle sin motorik. På en gyngehest kræver det bevægelse i hele kroppen for at få den til at bevæge sig, hvilket betyder babyen kommer i kontakt med alle sine lemmer.

Denne gyngehest er lavet til babyer fra 1 år og op efter. Med følger der et gitter man kan montere, så babyen ikke falder af hesten. Det kan afmonteres til, når babyen bliver ældre.

Pris: 649 kr. – Læs mere

De Små Synger (CD)

de-smaa-syngerDe Små Synger er en klassisk sangbog og CD for de alle mindste børn. Musik er en god gave til babyer, da det aktiverer høresansen på en helt anden måde end tale. Derudover fornemmer babyen også rytmen i musikken og kan begynde at danse til det.

De Små Synger Cd’en i jubilæumsudgaven indeholder 50 sange. Blandt de 50 sange er populære titler som “Lille Peter edderkop”, “Sur, sur, sur” og “Se den lille kattekilling”.

Pris: 129,95 – Læs mere

Baby bowling

baby-bowling-gaveMed baby bowling vil babyen kunne lære at sigte og kaste ved at kaste den bløde stofbold efter de bløde stofkegler. Et sjovt stykke legetøj som er fuldstændig ufarligt, da både bolden og keglerne er lavet i blødt stof.

Legetøjet er i mange farver, og keglerne forestiller dyr. Baby bowling sættet kan fås både med kegler der forestiller bondegårdsdyr, men også med safari dyr.

Pris: 359,95 – Læs mere

Wheely Bug

wheely-bug-musWheely Bug er hurtigt blevet et super populært legetøj for babyer, da rigtige mange babyer har fundet stor glæde ved at bruge den. Det har samme funktion som en almindelig løbecykel, det er bare lavet for børn i den lidt tidligere alder.

Wheely Bug forestiller altid et dyr og fås i mange forskellige dyr. Fx mus, bi, pindsvin, panda mv. Nogle af dem er lavet i træ, mens andre er belagt med blødt stof.

Pris: 395 – 495 kr. – Læs mere

Xylofon

xylofon-til-babyIgen er vi tilbage i musikkens verden med en xylofon for babyen. Her har babyen mulighed for at skabe sine egne lyde og “melodier”. Xylofonen er lavet i træ, den er relativ stor og står på jorden, så babyen nemt kan få den til at spille.

En xylofon er et godt instrument for babyer at starte med, da det er nemt at gå til og nemt at ramme. En god gave til babyer, som de fleste babyer vil få glæde af i mange år.

Pris: 179,00 kr. – Læs mere

Løbecykel

loebecykel-til-babyerLøbecyklen er den opgraderet udgave af Wheely Bug. Det er en god gave til babyer der fylder 2 eller 3 år, da en løbecykel så vil passe bedre til dets størrelse og udfordre det mere. Løbecyklen har kun 2 hjul, hvilket kræver en bedre balance.

Løbecyklen her er fra Puky og er beregnet til både indendørs og udendørs brug. Udover farven blå kan den også fås i pink og rød.

Pris: 629,00 kr. – Læs mere

Tælleis

taelle-is-laerer-babyer-at-taelleDer kan være stor forskel på hvornår babyer begynder at tale, men det kan ske allerede i et års alderen. Når babyen begynder at tale er det en god idé at give en gave der opfordrer dem til at tale mere, så de lære flere ord at kende.

Disse tælle is opfordrer til netop dette. Det er et godt stykke legetøj, hvor man som forældre kan sidde sammen med sin baby og lære dem at tælle fra 1 til 10.

Pris: 229,00 kr. – Læs mere

Badeand med prikker og lys

badeand_prikkerEr du bare på udkig efter en billig gave? Hvad så med at give en flot prikket badeand, som endda kan lyse i badet (hvilket stimulerer babyens sanser). Det vil være en rigtig sjov ven at have med i badekaret for enhver baby.

Du kan endda gratis få pakket den ind hos Barnetsverden.dk (du kan endda vælge gavepapir til drenge/pige). Så slipper du selv for at skulle bruge tid på det.

Pris: 45 kr. – Læs mere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *