Billigt mærketøj til baby

Naturligvis er det vigtigste, at din baby har det behageligt i sit tøj: At den hverken har det for koldt eller for varmt, at tøjet ikke begrænser den lilles bevægelsesfrihed og at der ikke er mærker i nakken som kradser.

Derudover er det som forælder dog også rart, at man føler barnet er klædt passende på rent visuelt. Det smukke søde barn, bliver nemlig endnu mere dejligt at se på, når tøjet matcher og er af et flot design i høj kvalitet.

Derfor køber mange forældre mærketøj til deres børn. Det kan dog være en dyr affære – men med nogle simple råd, kan du sagtens finde billigt mærketøj til din lille guldklump.

Køb stort ind når der er udsalg

De fleste børnetøjswebshops har udsalg flere gange om året. De klassiske er januarudsalget og sommerudsalget. I januar skal der ryddes ud i vintertøjet, så der er plads til forårsvarerne og i juli skal sommervarerne i stedet af hylderne.

Derudover har de fleste større butikker også såkaldte midseason sales, som finder sted mellem 2 kollektioner. De fleste mærker indenfor børnetøj har nemlig 2-4 launches årligt, og lige inden de nye varer kommer på gaden, startes der ofte et udsalg op som kan rydde ud i de gamle modeller.

Der er som regel midseason sale i marts og september, fordi de nye kollektioner oftest lander i butikkerne i april og oktober.

Ved at vente med at handle mærketøjet indtil der er udsalg, kan du spare mange penge. Særligt på basisstyles, som man altid kan bruge. Derfor er body’er, bukser og sko værd at kigge efter, når der er udsalg.

Mange butikker tilbyder desuden at du kan betale med børnepenge, hvis butikkens udsalg ikke lige passer med, at du har kontoen fyldt med penge til at shoppe mærketøj for. Du kan se en oversigt her.

Vent på en rabatkode, når der er nye kollektioner

Hvis du gerne vil have fingre i de nyeste modeller, kan du stadig spare penge. Mange webshops har nemlig af og til lyn-udsalg henover en weekend eller tilbyder midlertidige rabatkoder, så du kan spare 20-30% på selv de nye varer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet hos de børnetøjswebshops, du oftest handler hos og følg dem på de sociale medier. Det er nemlig her, butikkerne informerer om rabatkoder og ekstraordinære udsalg.

Du kan i øvrigt næsten altid finde en webshop online, der har udsalg eller en aktiv rabatkode – så mangler du noget her og nu, kan du med lidt research som regel finde frem til en butik, der lige nu tilbyder dig varen billigere end de andre.

Vælg gamle modeller

Udenfor udsalgsperioderne kan du stadig købe mærketøj til lave priser, hvis du blot vælger ældre styles. Mange webshops har nemlig konsekvent nedsat pris på udgåede modeller, farver eller mønstre.

Ofte er der ganske vist et begrænset antal størrelser på lager, men du kan til gengæld være heldig at gøre et rigtig godt køb. Særligt hvis du tænker fremadrettet og køber ind i en størrelse, dit barn endnu ikke bruger, men derimod kan passe senere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *