Barnevognen er en stor post – 3 tips til finansiering

Der er pludselig mange ting, der skal tages højde for og købes ind, når man står med den positive graviditetstest. Heldigvis er der 9 måneder til at finde de rette ting. Det gør det blandt andet lidt lettere at finde frem til de allerbedste tilbud og prisbesparelser. De mange ting løber op i et relativt stort beløb, og en af de ting, der vejer allertungest i budgettet er barnevognen.

Sørg for at vælge den hel rette barnevogn

Det er for de fleste meget vigtigt, at man får anskaffet den helt rigtige barnevogn. Den ska være god at køre med, have det helt rigtige design og give masser af komfort til baby, så baby kan sove nogle gode lange lure i barnevognen.

Der er efterhånden rigtig mange forskellige modeller og typer på markedet. Der er den helt klassiske model, hvor hjulene er låst fast i samme position hele tiden. Denne type er rigtig god til at gå ture med i skoven og på grusstier, da den ligger meget stabilt grundet de fastlåste hjul.

Er du storbyforælder, der elsker at rende ud og ind af butikkerne i storcentret og navigere rundt mellem mange mennesker, så skal du måske kigge efter en barnevogn med drejehjul. Det gør den meget mere smidig, og man an faktisk styre den med kun én hånd.

Der findes også kombivogne. De er smarte og fikse, da de består af en 2 i en model, hvor den både an være klapvogn og barnevogn efter behov. Denne type er meget nem at klappe sammen og have med omkring, men den er til gengæld ikke så stor i liggemål.

Man kommer til at gå mange kilometer med barnevognen, så det vil være en god idé ikke at gå på kompromis med noget her. Så er det bedre at købe tøj eller andre ting brugt. Barnevognen skal kunne tilpasses i stellet, så håndtaget passer til forælderens højde, ligesom en meget høj kvalitet medfører, at barnevognen kan holde til mange flere kilometer og måske endda til flere søskende.

Da en barnevogn af høj kvalitet nemt kan koste omkring de 10.000 kr., er det ofte ikke et beløb, man lige har liggende i baglommen. Det vil være ærgerligt at gå på kompromis med drømmebarnevognen af økonomiske årsager. Baby fortjener det bedste. Så er det bedre at låne pengene til en ordentlig barnevogn, der matcher alle ens behov, og så dele udgiften ud over flere måneders afbetaling. Se dine muligheder her, hvor du med relativt få klik kan finde pengene.

Sådan kan man nemt og hurtigt låne penge til finansiering af barnevognen

En nem måde at finansiere den helt rigtige barnevogn på er ved at tage et quicklån. Fordelene ved online lån er, at ingen stiller spørgsmål til, hvad pengene skal bruges til. Det er en privat sag. Samtidig er der ofte meget fleksibilitet over tilbagebetalingen, hvor man ofte selv kan være med til at styre, hvor meget man vil indbetale hver måned, så det passer til ens budget.

Quicklån dækker meget bredt over mange forskellige typer af online lån. Nogle af dem, som vil egne sig godt til køb af barnevogn er:

  • Mini lån
  • SMS lån
  • Forbrugslån

Forbrugslån spænder naturligvis over alt fra et meget lavt til et meget højt lånebeløb. SMS lån går typisk op til 10.000 kr., men de findes også med højere beløb. Disse er ekstra nemme at tage, da alt kan gøre fra en tablet eller en mobiltelefon. Minilånet vil være et godt alternativ, hvis man har nogle af pengene og lige mangler det ekstra. Det kunne eksempelvis være 5.000 kr. Alle online lån ansøges via NEM-ID. Svaret på ansøgningen kommer inden for få minutter og pengene inden for et døgn.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *