Barbie dukker – et populært legetøjsvalg

Alle kender til de gode gamle Barbie dukker. De har været på legetøjsmarkedet i mange år, og de er her stadig. Og med god grund! Barbie dukkerne udvikler sig konstant og har gjort det siden begyndelsen. Det gør at de stadig er aktuelle i dag.

Inkluderer alle personer

I starten af Barbie dukkens begyndelse, var der ikke mange forskellige former for Barbie dukker. Der var en kvinde og en mand, og de var begge hvide og med lyst hår. Når man tænker på Jordens befolkning, vil man vide at de to typer, ikke kan dække alle. Det gjorde det sværere for børn at spejle sig i dukkerne. Men i dag kan man se Barbie dukker, som er høje, lave, mørke, lyse, med handicap og meget andet. Det er langt mere inkluderende, og det betyder at børn i højere grad kan føle sig som en del af legen. Du kan køb Barbie her.

Få tøj og udstyr udskiftet

En måde hvorpå du kan bevare barnets interesse for dukken, er ved at skifte tøj og dukkeudstyr ud engang i mellem. Der er mange markeder for brugt Barbie tøj og udstyr, og her kan man til tider bytte eller købe sig til “nyt”. Hvis du altid køber nyt tøj til mere end én dukke, kan det godt hurtigt løbe op i mange penge. Der kan du med fordel spare lidt penge ved at købe det brugt, eller bytte dig til det.

Ikke kun for piger

Barbie dukker har altid i høj grad været forbundet med et pige legetøj, men med den store udvikling som dukkerne har været igennem, er der en del flere drenge, der nu har lyst til at lege med dem. Der er stadig flest forskellige kvindelige dukker, men der er også kommet en del forskellige mandlige dukker til. Barbie er ikke kun en prinsesse dukke, så der er masser af mulighed for at slå fantasien løs.

Dukker til de helt små

Barbie dukker har meget tilbehør og nogle dele er ret små. Derfor er de ikke hensigtsmæssige at give til mindre børn. Heldigvis kan du få Barbie dukker i helt store størrelser, som kan gives til mindre børn. De har ikke den samme form for mindre tilbehør, som ikke bør komme i nærheden af mindre børn. Her er der ikke nær så meget variation, som den originale Barbie, men det er stadig i Barbie genren.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *