Babyalarmer – hvad er det nu for en størrelse

En babyalarm er en enhed, som forældre kan anvende til at overvåge deres lille øjesten med, når de ikke er i samme rum. En babyalarm anvendes typisk i børneværelset, når ungen sover, og har vist sig at være uvurderlig, når det kommer til forebyggelse af f.eks. vuggedød. Dette er noget der kan give mange forældre en tiltrængt pause, og ikke mindst ro i sindet om natten.

Hvad består en babyalarm af?

En babyalarm er først og fremmest sammensat af en transmitterenhed, hvilket i dag plejer at være en kameraenhed, der kommer med en indbygget mikrofon. Denne enhed placeres f.eks. over ens barns vugge, så man altid kan holde øje med hvordan den lille sover. I den anden ende har man en modtagerenhed, som forældrene så har i hånden. Babyalarmen overfører så enhver lyd eller bevægelse direkte videre til forældrene, enten via wifi eller radiobølger. Dette er en rigtig dejlig løsning, hvis man som forældre har et uroligt eller forkølet spædbarn, og er virkelig en opgradering af den generelle sikkerhed. Du kan endda ofte gå udenfor med skraldeposen med din monitor uden at miste forbindelsen til den anden ende. Mange babyalarmer kan desuden mere end blot at overvåge barnet. Mange modeller kan f.eks. også spille vuggeviser, måle rumtemperaturen, skifte positionen på kameraet og meget meget mere.

Babyalarmen kan dog aldrig erstatte dig som forælder

På trods af de åbenlyse fordele, så er en babyalarm kun tiltænkt som hjælpemiddel. Den vil aldrig kunne tage over for forældrene. Se blot en babyalarm som et ekstra sæt øjne, der er med til at beskytte dit barn. Gudskelov er der mange modeller på markedet i dag; find den bedste babyalarm online, og endda ofte til en billig pris.

Hvad er de mest nyttige funktioner i en baby monitor?

Babyalarmer kan i dag så gøre en hel del mere, end blot fortælle dig at dit barn græder. Men selv om dette er tilfældet, så har du nok ikke brug for mange af de funktioner som mange af de mest avancerede modeller kommer udstyret med. For at skille bukkene fra fårene, skal du blot sørge for at din babyalarm har følgende funktioner:

  • Infrarødt kamera
  • Stemmeaktivering
  • Understøttelse af adskillige kameraer
  • Mikrofoner begge veje
  • Vuggeviser
  • Temperaturmåler

Det infrarøde kamera er det absolut vigtigste, og stort set alle babyalarmer kommer i dag med denne funktion. Det infrarøde kamera giver dig selvfølgelig mulighed for at se din baby, selv når det er bælgmørkt. Selv med lyset fuldstændigt slukket, vil du uden problemer kunne se dit barn klart og tydeligt. Et absolut must.

Stemmeaktivering er ligeledes utroligt vigtigt, idet denne funktion vil fortælle dig om dit barn vågner op (de græder jo gerne). Sammen med det infrarøde kamera er stemmeaktivering det absolut vigtigste du skal have i en babyalarm.

Understøttelse af adskillige kameraer er et absolut must, hvis man har flere børn i huset med hver deres værelse. Med denne funktion kan du holde øje med alle børnene i familien. Du bør dog være opmærksom på, at det som regel kun er wifi-modellerne, der kommer med denne funktion.

Mikrofoner begge veje er utroligt nyttigt, hvis dit barn vågner op. Med denne funktion kan du tale til dit barn via mikrofonen, hvilket ofte er tilstrækkeligt til at berolige barnet, mens du er på vej til børneværelset.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *