Baby swag – Sådan klæder du din datter på

Vi kan hurtigt blive enig om, at din lille datter er noget af det smukkeste, verden har set. Når hun ligger og kigger op og smiler, så går hele verden i stå. Selvom hun ikke er gammel nok til at kunne bestemme, hvad hun gerne vil have på, så betyder det ikke, at du ikke skal.

Det kan være svært at finde ud af hvad du skal købe og hvad du ikke skal købe, når der er så meget at vælge imellem.

I denne artikel vil du lære, hvad du skal være opmærksom på når du køber tøj til din lille datter, og forskellige måder du kan give din baby datter stil.

Heldragter – Passer til alle anledninger

Heldragter er perfekte til babyer, da de er simple, gode at sove i, lege i og alt andet hvad din baby bruger dagen til. De mange fordele ved heldragter gør også at der er et kæmpe udvalg af dragter i forskellige farver, mønstre og med pynt på.

Hvad du skal vælge:

Når du skal vælge en heldragt, så skal du kigge efter at kvaliteten er i orden. Du vil gerne sikre dig at der ikke er nogle ting som kan skarve og irritere din datter.

Mærket betyder ikke så meget, da din lille baby ikke går op i hvad mærket er, men kig i stedet efter hvad du synes der ser flot ud.

Du kan med fordel både købe nogle heldragter i nogle mere basic farver, samt nogle med flere farver og mønstre til andre dage.

Hvis du ikke ved hvor du skal starte med at lede, så kig efter mærket Petit by Sofie Schnoor, som er i god kvalitet, til en rimelig pris og med et stort udvalg af forskellige mønstre og farver.

Hvad du ikke skal vælge:

Babytøj holder ikke særligt lang tid, da babyer vokser meget hurtigt. Du skal derfor ikke købe heldragter fra dyre mærker som Gucci, D&G eller lignende, hvor du betaler for mærket. Du skal i stedet kigge efter at kvaliteten er god, du kan lide farverne og mønstrene.

Kjoler – Når hun skal være fin

En af de mest fantastiske ting ved at have fået en lille datter er, at du kan give hende de sødeste kjoler på. Kjoler er især gode til når hun er blevet lidt ældre og er begyndt at kunne gå. Der er dog stor forskel på at købe kjoler til voksne og til babyer.

Hvad du skal vælge:

Når du skal vælge en kjole til din lille datter, så er der nogle forskellige ting, som du skal være opmærksom på:

Du skal vælge en kjole, som hun kan bevæge sig i, og som ikke er så lang at hun kan falde i den.

Hun kan både have bare ben, strømpebukser eller høje sokker på benene, alt efter vejret og hvad du synes ser godt ud.

En anden ting, som ser godt ud til et kjoleoutfit er en hat eller en anden hovedbeklædning. Det ser enormt sødt ud, især hvis i skal til en fest eller andet, hvor hun gerne må se lidt finere ud end normalt.

Hvad du ikke skal vælge:

Ligesom med heldragten, så lad vær med at gå for meget op i mærket, men brug i stedet dine penge på at købe flere forskellige kjoler til hende.

En anden ting som er vigtig ikke at glemme er, at du skal huske også at have en tynd heldragt på under, som dækker bleen.

Flere lag til de kolde dage

Nu når efteråret snart er ovre os, så betyder det ikke at din datter ikke kan se godt ud stadigvæk. Den bedste måde for hende både at se godt ud, men også at sikre sig at hun ikke får det for varmt eller koldt, er ved at give hende flere lag på.

Hvad du skal vælge:

Der er utallige måder at sætte tøjet sammen på, når du giver hende flere lag på. Der er dog nogle grundelementer, som går igen i et godt outfit.

Start med at give hende en heldragt på, hvortil du kan supplere med et lille skørt, en cardigan, benvarmere, strømpebukser, en bandana på hovedet eller andre småting.

En god måde at få outfittet til at se godt ud er, ved at vælge en heldragt og strømpebukser i en neutral grundfarve, for så at vælge et favorit skørt, cardigan eller andre ting.

Det skaber balance i outfittet og får hende til at se godt ud.

Hvad du ikke skal vælge:

Der er desværre mange forældre der kommer til at give deres baby for lidt eller for meget tøj på. Det kan være svært at se om hun har det for varmt, hvilket kan gøre at hun ikke har det godt.

Hvis hun oplever gentagende gange at i ikke kan tage tøj af eller på, hvis hun enten har det for varmt eller for koldt, så kan det føre til at hun senere bliver mere indelukket. Det er ofte et af de problemer, som man ser i en forældreundersøgelse, som kan give problemer med barnets trivsel senere i livet.

Sko – Lad hende gå med stil

Der findes utallige typer sko, som ser søde og smarte ud. Du skal selvfølgelig huske at tænke praktisk, men du kan også købe nogle sko der får din datter til at se smart ud.

Hvad du skal vælge:

Når du skal vælge sko i starten, så sørg for at de er med velcro indtil at hun selv kan lukke dem. En anden ting som ser super sødt ud er hvis dig og din datter har et par matchende sko. Hvis du har et par Vans Old Skool sko, så er der intet sejere end hvis hun også har et lille par i babyudgave.

Sørg for at hun både har et par sko der passer til når hun har kjole på, til kolde dage, eller et af de andre typer outfits

Hvad du ikke skal vælge:

En af de største fejl, som mange begår når de køber sko til deres baby datter er at de køber nogle sko, som de synes ser pæne ud, men som sidder dårligt. Hvis ikke at de sidder godt, så vil din datter ikke gå i dem. Sørg for at du har din datter med ude, når du køber dem, så hun kan få lov til at gå rundt med dem, så du kan finde ud af om de sidder godt eller gør ondt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *