SuperNova D7 babyalarm

Os:

Brugerne:

47 stemmer.
SuperNova D7 babyalarm - 2.4 ud af 5 baseret på 47 stemmer.

Super Nova er en topmoderne babyalarm, den har ligesom Neonate BC5000a temperatur overvågning i babyenheden. Der er selvfølgelig mulighed for at indstille en temperatur alarm, til både høj og lav temperatur, hvilket sikre din baby imod overophedning eller kulde / frost skader.

Babyalarmer arbejder på en ny 864 Mhz frekvens. Det gode ved den nye frekvens er at der ikke er så mange babyalarmer der bruger den endnu, til gengæld er D7 meget populær, og det øger chancen for at andre i samme område har den samme babyalarm. Heldigvis er der 2 kanaler, 8 kanalkoder og 16 digitale koder, derfor er det ikke noget problem at mange bruger D7.

Begge enheder kommer med genopladelige batterier og et smart ladesystem tillader at enhederne er placeret i laderen uden at det skader batterierne.

Men det er ikke det hele, Super nova D7 har en ekstra lille feature, her kan du indstille en alarm til at minde forældrene om barnets måltider, det er fx rigtig godt ved gulsot, her er det jo ekstra vigtigt at barnet overholder sine spisetider.

 • Rækkevidde

  600m

 • Stråling

  Lav

 • 220V Tilslutning

  2 Stk.

 • Genopladelig

  Ja

 • Termometer

  Ja

 • Bedømmelse

  2 af 5

 • Video

  Nej

Priser på SuperNova D7 babyalarm
Hvis vi gentagende gange hører om kunder der er blevet behandlet dårligt fjerne vi priserne fra den aktuelle forhandler.
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Anmeld produktet eller knyt en kommentar
Meget utilfredse forældre6. januar 2013

Det skulle jo være den bedste alarm – hvilket er den største løgn.

Det tager alt for lang tid til vi hører vores søn græde, altså hvis vi hører det.

Når han sover ude, er vi nødt til at have vinduet åbent, så vi kan høre ham. Giver Kristian ret i alt hvad han siger.

Vores har været til reperation, hvor vi fik en ny babyenhed, selvom de ikke kunne finde nogen fejl. Har været i butikken med den tre gange og klaget, men har fået afvide at vi skulle prøve et par ting med den f.eks skifte kanal og komme sprit på den, for at rense.

Alt i alt: – reagerer langtsomt (og længere end de to sek det tager at optagere, som de jo gør hvert 7. sek) – mister signalet og begynder at bippe – forældreenheden er slukket af sig selv uden lyd FLERE gange, hvilket er højest upålideligt. værste lort jeg nogensinde har købt!!!!

Meget utilfredse forældre's bedømmelse:

Dennis17. januar 2013

Elendigt udformet alarm. Der er aldrig strøm på, idet den tænder i tasken konstant. Den er ikke pengene værd!!!!

Dennis's bedømmelse:

Kristian2. februar 2013

Vi har sådan et sæt og det er bestemt ikke en babyalarm vi vil anbefale til andre. Når de ligger i tasken tændes de, da knapperne sidder så andre ting i tasken nemt kan tænde den. Det betyder, at man tit har alarmer uden strøm.

Derudover har vi 2 gange haft problemer med, at de i lange periode ikke har reageret på lyde fra sønnen. Han står på altanen og sover i weekenden og vi har oplevet mange gange, at vi har kunne høre ham lang tid før det blev registeret i alarmen også selvom han græd højlydt.

Vi har haft sendt dem retur 2 gange og de kan ikke finde fejl, men når de kommer tilbage, kan de stadig ikke opfange lyden. Så nu her vi vendet os til, at have vinduet åben og alarmerne bruges ikke mere.

Kristian's bedømmelse:

Henning17. februar 2013

Jeg har samme erfaring som Kristian. Så vælger man at købe en babyalarm der er rost af alle, og så er D7’eren bare det værste skrammel. – Den reagerer virkeligt langsomt på når knægten skriger. – Indimellem smider den bare forbindelsen og begynder at bippe. – For tit kommer der en voldsomt høj støj fra højtaleren som om noget forstyrrer signalet (samme lyd som sne på TV’et) – Det er ALT for let for barnet at puffe til alarmen og derved få skiftet fra kanal A til B og så begynder modtageren jo bare at bippe. Og det er ikke en mulighed at flytte alarmen, da der så går endnu længere før den fatter noget og sender lyden videre. Køb en anden! Er der nogen der har et link til producenten? Jeg synes kun jeg kan finde butikker der sælger den. Der er åbenbart ingen der vil tage ansvar for den!?

Henning's bedømmelse:

Kirsten10. marts 2013

Vi har været lidt uheldige med at vores er gået i stykker 2 gange, men når den så er blevet lavet virker den bare rigtig godt. Vi har aldrig oplevet at den har svigtet i brug.

Kirsten's bedømmelse:

Didde14. marts 2013

Har selv haft disse og vil give Kristian medhold i al kritik. Desuden har jeg og flere bekendte med samme alarmer erfaret at babydelen taber batteri meget hurtigt. Skal til at have nye til andet barn og vil klart vælge nogle andre…

Didde's bedømmelse:

Sarah23. marts 2013

Enig, vores forældreenhed slukkede helt af sig selv. I BabySam er meddelelsen bl.a. : man kan ikke regne med en babyalarm, der må være en slags stråling i jeres hjem der får den til at slukke, babyalarmer er ikke en børnepasser (!!) jeg blev så vred! Nu har den virket fint i over 1 år, og pludselig går den ud uden advarsel. Men ifølge BabySam Næstved, er det normalt for en babyalarm, som man i øvrigt ikke må regne med virker. Hmmmmm. Jeg forlangte at annullere købet (efter 1 års brug) og fik da også mine penge tilbage. Det manglede da bare.

Sarah's bedømmelse:

Kathrine24. marts 2013

Jeg kan kun give de ande ret i deres klage punkter. Desuden har jeg tit problemer med at jeg tjekker batteri niveuet inden jeg tager hjemme fra og når jeg så når frem og skal bruge den er det næsten fladt og det er selv om jeg er helt sikker på at den ikke har kunnet tænde sig selv. Ydre mere er den også begyndt at gå ud af sig selv selv om den siger den er helt fuld. En upålidelig og uansvarlig alarm.

Kathrine's bedømmelse:

Pernille17. april 2013

Baby unit faldt bare ud idag, og der var batteri på og den var tændt. Parent unit blev bare ved at vise et sovende barn, træls at finde et grædende barn og ikke helt vide hvor længe det har ligget sådan.

Pernille28. april 2013

Er blevet MEGET skuffet over denne babyalarm som jeg troede var god. Efter at have brugt den til vores søn i ca. 9 mdr. Kommer jeg en formiddag ud og hører at han ligger og græder og babyalarmen har intet sagt og intet alarmeret!! Synes godt det er utrygt! Som mor får man godt nok ondt i maven år man ikke ved hvor lang tid ens stakkels dreng har grædt:-(

Tim Petersson29. april 2013

Hej Pernille

Det er bare super ærgerligt at komme ud til din søn på den måde, desværre kan man efterhånden se et mønster ud fra de anmeldelser af produktet der er samlet her på siden.

Tim

Rikke3. juli 2013

Udemærket alarm…. Når den VIRKER!!! Vi tilfredse med vores indtil for et års tid siden, hvor forældreenheden pludselig begyndte at gå ud uden varsel og til trods for at der var masser af strøm på. Frygteligt at finde sit barn grædende fordi alarmen var gået ud :0( klagede der hvor vi havde købt alarmerne (ønskebørn Køge) og havde den til reparation to gange uden de kunne finde fejlen. Det endte med, at da de ikke kunne finde nogen fejl så “var der ikke nogen fejl” og vi fik besked på at skifte batterier (hvilket overhovedet ikke hjalp)! Vi kunne hverken få pengene tilbage eller nye alarmer :0/ så dårligt!! Så vores råd er… Køb noget andet! Og som Tim så fint påpeger så danner der sig et mønster!!!

Rikke's bedømmelse:

Betina7. august 2013

Den skal lades op hele tiden, da den aflader med lynets hast. OGSÅ når den er slukket. Jeg vil hellere bruge de gamle store mursten af nogle babyalarmer, som jeg brugte til min store pige!rnDe bipper og skratter, og er generelt irriterende 🙁 rnKøb noget andet.

Betina's bedømmelse:

Katinka14. august 2013

Den virker nogenlunde – når den virker… Batteriet er kaput efter mindre end 6 mdr. Den skal ret tæt på barnet for at reagere. Men det værste er, at min forældre-enheden kan finde på at slukke uden varsel, så jeg synes, jeg er nødt til at sidde og stirre på den, for at være sikker på, at den virker.

Katinka's bedømmelse:

lise30. september 2013

Vil give alle ret. alarm er så dårlig til at opfange lyde, barnet skal skrige helt vildt længe før den reagerer. det er for nemt at skiftet kanaler så de ikke virker. og nogle gange virker den alligevel selvom kanal ikke er den samme ??? er der andre babyalarmer(af andet mærke) i nærheden kan den ikke finde signal. det er de mest trælse 1100,- jeg har spildt. øv.

lise's bedømmelse:

Bent Bedstefar27. oktober 2013

Min kone og hendes datter købte en babyalarm supernova D7 – lørdag i Coop. Forældre enheden kunne ikke lades op, søndag er de i BabySam og bliver anbefalet den model – de have aldrig fået nogen retur og alle kunder var glade – i følge BabySam – Og nej den blev ikke købt – det blev en anden model/fabrikat – Syntes måske BabySam skulle udvise en andet ansvar eller firma/producent burde udvise ansvar og gå i dialog med markedet…

Thomas20. november 2013

Har desværre den samme erfaring som mange andre med at forældredelen går ud. Kan ikke anbefale nogen at købe en supernova.

Thomas's bedømmelse:

Stine27. november 2013

Er simpelthen så træls at læse denne tråd efter man har købt sin alarm.. Den bliver rost til skyerne i blade, babylam osv.. Vi har de samme problemer som alle andre øvøv:(

Stine's bedømmelse:

Tim Petersson27. november 2013

Hej Stine.

Ja det er kedeligt, men så har du lige fået en god grund til at dele siden her med alle veninderne på Facabook og etc. 🙂

Tim

Lars27. december 2013

Vi har haft en i snart 3år. Og den har virket 100% og aldrig svigtet!
Vi skal bruge den til nr. 2 og vælger nok at købe et nyt batteri til 149 hvilken jeg syntes er ok.
Undre mig over at der KUN er negative opslag her, da jeg kender 6-8 andre der bruger dem uden problemer.

Lars's bedømmelse:

Tim Petersson27. december 2013

Hej Lars.

Det er dejligt du er tilfreds med din babyalarm, anmeldelserne her på siden kommer fra forældre ligesom dig selv og der er åbenbart mange der ikke er glade for produktet.

Tim

Nina30. december 2013

dette er en god alam
tror at der er nogen der har stillet føglsomheden meget lavt hvis den ikke opfanger jers barn.

det er sket 1 gange her den ene hvor vi havde glemt at sætte føglsomheden op efter vi havde sat den ned.

men må medgive at det med tæn sluk ville ha være rart hvis det var udformet lidt anderledes. derfor har jeg altid den ene oplader i tasken. og hvis jeg skal steder hvor der ikke er støm hr jeg batteri pillet af.
men ellers en super alarm.

Nina's bedømmelse:

Alice1. januar 2014

Vi har haft denne alarm i knap 2 år og er super tilfredse! Der er aldrig noget galt med vores. Vi bruger den når vores søn sover til middag og så bruger vi den hver nat de sidste 1,5år da vi har soveværelse på 1 sal og sønnike sover på hans værelse i stueetagen. En gang i mellem faldet forbindelsen ud og den siger Bib en enkelt gang for så at være fin igen, ( måske en gang om måneden) ikke noget jeg ser som et problem! Mht at de tænder i tasken eller andet, det oplevede vi selvfølgelig også, men helt ærlig, hvorfor gøre et problem ud af det?! Vi tager batterierne ud og ligger ved siden af i tasken og sætter dem i når vi skal bruge alarmen, og vupti så virker de og der er strøm på. 🙂

Alice's bedømmelse:

Tabita3. januar 2014

Vi har samme dårlige erfaringer som andre her op siden – både med at den går ud, er langsom om at opfatte lyden (vi har den indstillet til at være så følsom som muligt!) og at den aflader..vi har konstant vores babyunit stående i opladeren for at være sikker på at der er strøm på..og parentuniten er i opladeren fra vi går i seng om aftenen til vi har puttet vores datter næste aften..
Vi har sat elastik rundt om begge units for at holde batteriet på plads..det hjælper lidt på udfaldene..

Tabita's bedømmelse:

Tina8. januar 2014

Må altså tilslutte mig dem, der ikke er super tilfredse… Har haft vores i små 2 år. Det første år måtte den til reparation 2 gange. Nu er den så begyndt at slukke af sig selv – trods masser af strøm. Et problem jeg kan se andre også har. Det er ikke godt nok… Eneste måde den virker problem frit er når parent enheden står i laderen. Men det burde jo ikke være meningen, når den viser at batterier er fuldt opladt. En fuser…

Tina's bedømmelse:

Maria Strøm25. januar 2014

Havde alarmerne for første gang for 6 år siden da jeg fik min første søn. Dengang var de super gode. Knapperne sad ikke “yderligt” og de virkede altid upåklageligt.
Købte dem derfor også til vores anden søn, men æv hvor jeg fortryder. De går konstant død for batteri og efter et byt, kunne de pludselig ikke finde signal. Er SÅ skuffet over dem

Maria Strøm's bedømmelse:

Kasper Hansen8. februar 2014

Tilslutter mig de mange andre:
– Forældreenhed slukker spontant
– Elendig tænd/sluk-mekanisme (tænder hvis den bare strejfer et eller andet i en taske)
– Elendig batterilevetid

Kasper Hansen's bedømmelse:

Bjarke10. februar 2014

Køb en anden! Ligemeget hvilken, bare køb en anden. Den her model er noget hø! Mister forbindelsen, slukker af sig selv og bibber uden grund midt om natten, som om min nattesøvn ikke var forstyret nok i forvejen 😉

Bjarke's bedømmelse:

Jesper24. februar 2014

Den værste gang lort man kan købe. Parent Unit har sit eget liv og slukker når den lyster. Baby Unit skal nærmest stå ovenpå barnets hoved for at virke ( selv på højeste følsomhed). Kan ikke holde strøm, og de fleste vi kender, er også yderst utilfredse med denne alarm. Keep Away!!!!! 🙁

Jesper's bedømmelse:

Troels7. marts 2014

3 års brug

Positivt:

Indstillet korrekt har vi aldrig haft problemer med rækkevidde, andre alarmer, at den skulle slukke uden varsel eller registrering af lyd/gråd.

Negativt

– Batterilevetid (men sådan er batterier. Et nyt koster 149 hvilket må forventes over tid)

– Tænd sluk funktion. Vi løser det ved at pille batteriet af, men det må kunne gøres bedre.

Generelt har vi været rigtig glade for alarmerne. Vil jeg anbefale et køb til andre? Ja, men baseret på andres anmeldelser kan jeg godt forstå hvis man siger nej tak, det havde jeg måske selv gjort hvis jeg havde kigget herind inden købet. Men jeg vil lige indskyde en bemærkning; alarmerne er efter min mening kun en hjælp/støtte. Jeg kunne personligt aldrig drømme om kun at stole på et stykke elektronik så vi tjekker jævnligt op på barnet.

Ps et statistisk mønster er vel kun noget værd hvis man kender det samlede billede.

Troels's bedømmelse:

Leise8. april 2014

Min parent Unit slukker af sig selv med masser af strøm på. Fik et nyt sæt, men det samme skete igen. Hvad sker der Super Nova. Det er for ringe.

Martin9. april 2014

Det er et dårligt kinaprodukt, der sælges alt for dyrt. Mister forbindelse hele tiden, bipper konstant, tændes i tasken og aflader osv. osv. Som med alle andre Kinaprodukter kan man være heldig at få et eksemplar der rent faktisk virker mere end 4 uger uden problemer, vi kører nu på tredje sæt (alle byttet under garantien) og der er stadig de samme problemer. Desuden er batterierne alt for dyre og det burde som udgangspunkt heller ikke være nødvendigt at skifte før efter flere år. Gode lithium-ionbatterier klare gerne flere hundrede opladningscyklusser.

Martin's bedømmelse:

Rune22. maj 2014

Batteridækslet knækket, ustabil og usikker elendig til at holde på strømmen. Det værste bras til pengene

Rune's bedømmelse:

Lykke8. juli 2014

Hej Tim. Efter alle dine test. Hvilket baby alarm kan du så anbefale, synes det svært? Pft

Tim Petersson9. juli 2014

Hej Lykke.

Jeg vil klart anbefale en Neonate BC5800D i skrivende stund.

Tim

Frederik30. september 2014

Ærgeligt der er så mange utilfredse brugere når vi og flere vi kender er fuldt ud tilfreds med Super Nova. En rigtig god alarm brugt nu i 2,5 år. Måske det skyltes de ikke indstilles korrekt for vi har ikke haft andet bøvl med dem end de kan komme til at tændes når de ligger i tasken. (vi tager lige batterierne af så det ikke sker)

Frederik's bedømmelse:

Tim Petersson30. september 2014

Hej Frederik

Tak for din kommentar, den er måske en anelse kæk overfor dem, som har dårlige erfaringer med alarmen. Jeg vil sige det sådan, at hvis flertallet oplever udfodringer med babyalarmen, som måske skyldes fejlindstillinger (Det ved vi reelt ikke), så burde der måske være tænkt mere over detaljerne på babyalarmen – det skal jo ikke være raketvidenskab at bruge dem. 🙂

Tim

Rémi1. oktober 2014

Not worth the money.

Rémi's bedømmelse:

Frederik3. oktober 2014

Hej Tim.
Kæk eller ej – jeg siger ikke at det er det problem for alle, men dette kan også have STOR betydning for om de fungere korrekt. Jeg VED der er mange der får lavet rod i dem pga. forkert indstilling på alarmerne – og så virker de ikke som de skal.
Nu da du åbenbart er dommer for at denne alarm overhoved ikke duer så vil jeg ikke bruge mere tid på denne side. Jeg skriver bare hvordan vi oplever dem, men alarmerne er jo “dømt” allerede til at være noget lort. (på trods af de faktisk har været de bedste på markedet og dem flest mennesker har – samt meget lav strålling) God dag – og held og lykke med din super side !

Frederik's bedømmelse:

Tim Petersson3. oktober 2014

Hej Frederik

Jeg beklager hvis du føler dig trådt over tæerne, det er ikke meningen. Men hvis det er reelt er så svært at sætte den rigtig op, at alle dem der har skrevet her har gjort det forkert, så er min ærlige mening at det er for omstændigt.

Det bliver spændende at se hvad deres nye D8 kan 🙂 hvis d7 vitterligt bliver dømt ude af forbrugerne her på siden fordi den sættes forkert op, så håber jeg de har tænkt mere over detaljerne der.

Iøvrigt et godt tip med at tag batteriet af så den ikke tænder i tasken.

Tim

Lene16. oktober 2014

Jeg er super tilfreds, selvfølgelig kan de tænde i tasken, men pil batteriet ud og det er løst. Jeg har en datter der ikke græder når hun vågner, men bare ligger og bevæger sig, jeg har sat følsomheden høj, og så kan jeg høre når hun vågner. De virker fint og holder batteri ok. Igen det er teknik og kan ikke tåle at blive tabt, der kan være fejl på, men det er der også på andre mærker. Når det er frost holder batteriet selvfølgelig kortere, men hvis de er fuldt opladet kan de sagtens klare en lang lur på 4 timer…..andre mærker har samme problem. De har virket upåklageligt og har altid bibbet hvis der ikke er kontakt, eller hvis temperaturen er for høj eller lav. Vh. Lene

Lene's bedømmelse:

Paw8. november 2014

Vi fik den anbefalet i babysam. Kors hvor har den været meget til reparation. Tror den har været til rep sammenlagt et år ud af de to år garantien galt. Køb endelig ikke denne alarm, gå efter noget mere driftsikkert.

Paw's bedømmelse:

Mette Warming27. november 2014

Forældreenheden er bare gået ud flere gange uden at alarmere om det. To gange har en nabo fra opgangen være og banke på vores dør og sagt, at vores dreng græder nede i gården. SÅ upålidelig. Min dreng græder også i et kort stykke tid før, at den reagerer på det. Sådan noget skrammel!!

Mette Warming's bedømmelse:

Temsamani5. januar 2015

Spild af penge med garanti. Mit barn græder ikke særligt højt, hun skal virkelig være gal før den vil optage ….surt og synd for min pige skal købe en ny .

Temsamani's bedømmelse:

Rene18. januar 2015

Virkelig god alarm..vores har en batterilevetid på 8-9 timer tændt hvordan kan det ikke være nok?

Vi har aldrig oplevet slukker selv eller tænder selv og vores er 2,5 år gammel og vi har kun skiftet batteri i babyenheden.

Vi havde et problem med følsomheden men fik stillet den korrekt ind af et vennepar og så ingen problemer.

ALLE i mødregruppen 6 stk købte denne og flere har brugt den til to børn uden problemer…

Rene's bedømmelse:

Brian23. februar 2015

Vi har 2 sæt D7 da vi har 2 børn der skulle bruge alarm. Vi brugte kun den ene forældre enhed hvor vi så kunne kode de 2 baby enheder der til.

Vi har været rigtig glade for dem, man skal ligge sætte sig ind i at stille følsomheden, så de opfanger barnet men ikke alle de små fugle i træerne og hvis der lyd fra trafik.

Alarmerne er 3 og 4 år og har aldrig haft problemer med dem og blevet brugt hver dag i 3 år. Har ligget ubrugt i skuffen i et år hvilket de dog ikke kan holde til. Tror at batterier er faldet helt samme.

Dog kan jeg godt genkende at man skulle passe på med hvor man lagde dem i tasken, da de ellers nemt kunne blive tændt.

Brian's bedømmelse:

Niels Kjøller24. februar 2015

Den værste gang lort man kan støve op!! Forældreenheden slukker uden varsel, og de kan holde strøm i max 2 timer…

Lort på lort, køb noget andet!!

Niels Kjøller's bedømmelse:

Anita Olesen1. marts 2015

Gode alarmer…..tja…ja lige indtil garantien udløb. Så begyndte de at have problemer. Oplever oftere og oftere at efter at have været tændt i 5 min så slukker de sig selv på trods af at batterierne er helt opladede og jeg har oveni købet lige købt nye batterier da de medkøbte ikke holdt strøm længere!!!
Så ville nok have haft valgt nogle andre den dag idag!!

Anita Olesen's bedømmelse:

Ditte15. april 2015

Værste gang hø, jeg nogensinde har brugt penge på!! Købte dem 1,dec, sendt til rep 20 dec og retur til mig i Jan. Sendt til rep 5 dage efter, retur til mig i feb, og sendt til rep igen i dag!!
Har præcis samme problemer som mange andre, med at de ikke reagerer, slukker af sig selv osv. De er opdateret 2 gange, og har fået nye batterier 2 gange.
Baby Sam har spist mig af med….Vi har ALDRIG haft problemer med dem før… VÅS siger jeg bare.
IKKE pengene værd!

Ditte's bedømmelse:

Pia Rølmer Ørnbøl10. maj 2015

Har haft den i over 3 år og har kun været tilfreds. Det eneste tidspunkt den har haft problemer var da batterierne var ved at være slidte. Nu har vi fået nye og den fungerer igen upåklageligt. Vi brugte den også om natten de første halvandet år.

Pia Rølmer Ørnbøl's bedømmelse:

Lasse Pilgaard Hansen5. august 2015

Alarmen er simpelthen ikke pengene værd, punktum. Vores har ihvertfald ikke været det. Vi har haft dem i 1½ år, men har købt Neonate da vi ganske enkelt ikke kan stole på at SuperNovaen opfanger lyden fra vores søn. Og nej, det er ikke fordi de er fejlindstillede. Jeg har selv indstillet til max følsomhed og så for at være helt sikker har jeg haft en bekendt som har samme model (og er tilfreds med dem) til at kontrollere. Han var enig med mig, vores model fungerer ikke. Det kan bare ikke passe når man sender en model på markedet – og da slet ikke når det er så udtalt et problem som jeg ser det her. Summa summarum, lad være at lade dig påvirke af BabySam og diverse gravidblade – lad være med at købe en SuperNova !

Lasse Pilgaard Hansen's bedømmelse:

Nanna julie Grumme14. september 2015

Vores super nova har virket super godt. Har skiftet batterie på baby enheden en enkelt gang. Når jeg sætter følsomheden(lydniveauet den skal reag på) på max hører jeg flyvere og biler. Har aldrig haft problemer med ik at høre baby.

Nanna julie Grumme's bedømmelse:

Annabell21. september 2015

elendig babyalarm fra 2012! har aldrig kunne stole på den, da baby enheden gik ud og det blev ikke givet advarelse om dette i forældre enheden. Udover det rækker den ekstremt dårligt gennem murerstensvægge. Vi har været nede med den 4-5 gange i babysam hvor den er købt, hvor vores henvendelse ikke blev taget seriøst… vi fik a fvide at den bare skulle oplades. Nu har vi fået nr 2 barn og i håb om at købe så dyre alarmer vil den holde til minimum 2 børn. Desværre vil alarmen ikke tænde 3 år efter købs dato. denne alarm kan ikke anbefales af os.

Annabell's bedømmelse:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her på hjemmesiden bruger vi cookies. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close