Philips AVENT SCD 505 DECT

Os:

Brugerne:

19 stemmer.
Philips AVENT SCD 505 DECT - 3.1 ud af 5 baseret på 19 stemmer.

Philips AVENT SCD 505 DECT er en utrolig drift sikker babyalarm der anvender den moderne DECT teknologi der altid sikre en ledig kanal. Er en kanal optaget skifter babyalarmen selv til en ledig kanal. SCD 505 har Energibesparende ECO-tilstand og en smart natlampe funktion. Ligesom mange af de nyere babyalarmer har man også mulighed for at afspille vuggeviser i babyenheden.

Forældre enheden giver kommunikations mulighed til barnet via talkback funktion. Der er ligeledes mulighed for at genoplade forældre enheden så der er mindst 24 timers drift i batterierne. Bemærk at det kun er forældre enheden der er genopladelig. Der med følger 2 strømforsyninger så man altid har mulighed for strøm til begge enheder.

Med en rækkevidde på optil 330m er Philips SCD 505 DECT en rigtig god babyalarm. Hvad der er endnu bedre er at den fåes til nogen rigtige gode priser, se mere nedenfor.

Bemærk Babyenheden må ikke anvende genopladelige batterier

DENNE BABYALARM ER TÆNKS TESTVINDER, MEN UDSENDER SÅ MEGET STRÅLING AT VI GIVER DEN EN DÅRLIGE SCORE

 • Rækkevidde

  330m

 • Stråling

  Høj

 • 220V Tilslutning

  2 Stk.

 • Genopladelig

  Delvist

 • Termometer

  Nej

 • Bedømmelse

  2 af 5

 • Video

  Nej

Priser på Philips AVENT SCD 505 DECT
Hvis vi gentagende gange hører om kunder der er blevet behandlet dårligt fjerne vi priserne fra den aktuelle forhandler.
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Babygear 0,00 DKK 0,00 DKK 648,00 DKK Læs mere
Babytorvet 699,95 DKK 0,00 DKK 699,95 DKK Læs mere
Ønskebørn 799,95 DKK 0,00 DKK 799,95 DKK Læs mere
Anmeld produktet eller knyt en kommentar
Karina1. februar 2013

Jeg er rigtig tilfreds med vores, vi har haft flere forskellige modeller, men denne her har vist sig at være mest driftsikker.

Karina's bedømmelse:

Daniella Hyllebjerg15. februar 2013

Jeg synes det er en fantastisk babyalarm – det giver for mig god mening at de ikke bruger genopladelige batterier, de løber jo meget pludseligt tør for strøm, og så står man jo med håret i postkassen. Tak for en god side, med god information.

Daniella Hyllebjerg's bedømmelse:

Linda1. marts 2013

Det er en super fin babyalarm, og vi har været rigtig tilfredse med den. Den kører nu på barn nummer 2 og virker fint endnu.

Linda's bedømmelse:

Danielle Lyager1. april 2013

Klart den bedste alarm vi har haft ud af 4 forskellige herunder bla. Padwico og Super Nova. Den er MEGET pålidelig og det har ikke været et problem for os at den ene del skal være direkte tilsluttet strøm eller isættes alm. batterier. Den har altid godt signal og ingen skratten.

Danielle Lyager's bedømmelse:

Gitte Jensen6. april 2013

Det er klar den bedste alarm, vi har prøvet flere af de populære men denne her klart bedst. Ingen tvivl om at tænk har fundet den rigtige vinder!

Gitte Jensen's bedømmelse:

michael10. april 2013

hvordan kan det være at den ikke kan bruge genopladelige batterier ?

det giver ingen mening..

hvis man kigger på andre af phillips modeller, så kan de godt bruge genopledelige batterier

Tim Petersson10. april 2013

Hej Michael.

Som jeg forstår det så fraråder producenten det, det skyldes måske lidt 2 ting. 1 De laver også selv batterier, men også 2 som nok er væsentligere – nemlig den at genopladelige batterier har tindens til pludseligt at løbetør for strøm, imens almindelige batterier dør langsomt.

Jeg håber det giver mening.

Sofie Barkholt7. juni 2013

Jeg er fuldstændig enig i, at det er en rigtig god babyalarm! – den er bare ikke designet til danskere, der lader deres børn sove ude.

Babyenheden er SÅ stor, at den ikke kan sættes et smart sted i barnevognen. Det betyder, at vores ofte ender under dynen eller under en bamse, og så kan man ikke høre barnet.

Det skal nævnes, at vi har en Bugaboo og ikke en kæmpe barnevogn (Odder etc.), som den almene dansker. Så det er muligt, at folk med store barnevogne ikke oplever denne gene, som vi opfatter som en virkelig stor gene.

Sofie Barkholt's bedømmelse:

Tim Petersson8. juni 2013

Hej Sofie.

Tak for din kommentar og bedømmelse, jeg ved at rigtig mange forældre sætter stor pris på dem.

Jeg vil gerne lige knytte en kort kommentar, for det første så burde babyenheden sagtens kunne registrere om der kommer lyde selvom den ligger under en dyne. Vores, som godt nok er en Neonate, ligger under madrassen i fodenden af barnevognen, og herfra sender og modtager den fint. Man kan sikkert ikke anvende talk back funktionerne, men det er en anden snak. Fodenden er og bliver det eneste rigtige sted at placere babyalarmen hvis den skal være nede i barnevognen, det giver nemlig god afstand til barnets hoved og husk at babyalarmer udsender stråling.

Jeg har tidligere skrevet indlæg til min-mave.dk og baby.dk der beskriver udfordringen med stråling, og senest er den også beskrevet i et forsøg med karse, det kan du læse mere om her.

Inden du lægger jeres barn ud og sove med babyalarmen under madrassen, så tag og lav et par forsøg og se om den kan opfange lyde dernede, så er du helt sikker på at det virker.

Dorte27. juni 2013

Jeg har lige været nede i en butik og ville købe alarmen. Men her fik jeg at vide, at alarmen udsender stråling og at den derfor ikke kan placeres i barnevognen – at den i stedet skal placeres nogle meter væk. I stedet blev jeg anbefalet Super Nova, som også har den fordel at begge enheder kan oplades og at den kan måle temperatur. Jeg er nu i tvivl om det var et salgstrick, da Super Nova er lidt dyrere…? Der står i hvert fald ikke på hjemmesiden at Philips Avent ikke må placeres tæt på barnet.

Tim Petersson27. juni 2013

Hej Dorte.

Umiddelbart vil jeg vurdere det til at være et salgstrick. Alle anbefalinger på området er at man uanset strålingsniveau stiller babyalarmen mindst 1m fra barnets hoved. Når det er sagt så er det korrekt at DECT teknologien udsender en del stråling.

Vi stiller vores i foden enden af barnevognen og det fungere fint. Super Nova har jeg hørt rigtig meget dårligt om, så hvis jeg var dig ville jeg købe enden en 505’er (lige nu til 499 ved billigste forhandler) eller en Neonate enden BC5500a eller BC5000a de to sidste har forleden at være med genopladelige batterier, kan også temperatur overvåge og udsender Maks 20mW stråling (Super nova oplyser tilsyneladende kun om den mindste stråling, det interessant må være den maksimale hvilket er ret useriøst.)

Jeg håber det var svar nok.
Tim

Kira29. juni 2013

Jeg vil først lige sige tak for en rigtig gode hjemmeside, den er brugt rigtig meget de sidste par uge. Derudover så endte vi med at købe denne her babyalarm, og den er vi bare rigtig glade for.

Kira's bedømmelse:

Stina Quist jensen5. september 2013

Spørgsmål, kan man ikke bruge baby enheden uden fast strømforsyning?

Tim Petersson5. september 2013

Hej Stina.

Ja det kan man sagtens, der er plads til batterier i den.

Tim

Louise19. september 2013

Til Dorte:

Jeg er selv på udkig efter en denne babyalarm, og har prøvet at undersøge rundt omkring, for at finde ud af hvor skadelig strålingen egentlig er. Har nu været inde på Phillips hjemmeside, og der står faktisk noget helt konkret i deres manual. Under fane 2, er der et kapitel der hedder ‘Voksenopsyn’, og der står:

“Anbring ikke babyenheden i barnets seng eller kravlegård”.

Celina22. september 2013

Jeg er altså ikke synderligt imponeret af denne babyalarm, ked af at måtte sige det. Synes f.eks. det er rigtig upraktisk at babyenheden ikke er med genopladelige batterier, og kun bruger alm. batterier. Det er jo ikke altid man har mulighed for en stikkontakt når barnet står ude! og ja, så kan man jo bare bruge batterier, men det er jo også noget af en udgift på sigt. Det eneste positive jeg synes om denne alarm er, at barnet går klart og tydeligt igennem. Når det så er sagt, så synes jeg at lydstyrken er ekstrem lav på trods af at den står på det maksimale. Desuden så er der en konstant svag brusen fra forældreenheden, som er ret irriterende at lytte til når man foreksempel ligger og sover. Jeg føler at jeg skal have forældreenheden på mig konstant for at kunne høre den, det er måske også derfor der er en nylonsnor i den til samme formål??

Jeg var yderst tilfreds med dem jeg brugte til mine to andre børn, som var padwico 903, men de kunne desværre ikke holde til at blive tabt en del gange hen over årene, så med mit tredje barn ville jeg have nogle nye og endte med at købe denne her alarm fra Philips pga. anmeldelserne og prisen. Det har jeg altså fortrudt i stor stil 🙁

Jeg tænker at det ikke kan være rigtigt at jeg er den eneste der oplever dette med alarmen? For så må der da være noget i vejen med min…

Celina's bedømmelse:

Henriette25. oktober 2013

Jeg forsøger at finde frem til den babyalarm der udsender mindst stråling. Først og fremmest må det være én uden DECT-teknologien. Nogen der kan anbefale en?

Tim Petersson27. oktober 2013

Hej Henriette.

Det er helt korrekt at DECT teknologien er kendt for at udsende meget stråling, hvis du gerne vil have meget lav stråling så ville jeg gå efter en SmartNova (anmeldelsen er på vej).

Tim

Anna21. november 2013

Jeg har returneret min Philips AVENT SCD 505 DECT fordi den ikke kunne række fra soveværelset og til køkkenet. Vi har godt nok en stor lejlighed, men det drejer sig ikke om meget mere end 30 meter og det er vel at mærke med alle døre åbne. Så selv om der reklameres med en rækkevidde på op til 330 m skal man være opmærksom på at det kun gælder i fri luft og det fremgår af brugsanvisningen at den kan række op til 50 m indendørs. Det var så ikke min oplevelse.
Jeg vil desuden kommentere at Wupti.com har elendig kundeservice når man ønsker at returnere et produkt. Da jeg endelig kom igennem til deres kundeservice efter 40 min telefonkø fik jeg at vide at jeg ville få tilsendt en mail med detaljerne om hvad jeg skulle gøre for at returnere varen. Men efter en uge havde jeg endnu ikke modtaget mailen. Så skrev jeg en mail til dem og ventede endnu fem dage uden svar. Jeg ringede igen og fik endelig retur-adressen at vide i telefonen. Jeg venter stadig på at få mine penge retur…

Anna's bedømmelse:

Emilie30. november 2013

Må tilslutte mig Anna. 1 stjerne for de fantastiske vuggeviser som bebsen elsker. Babyalarmen rækker kun 1 etage hvis babyen står uden for. Den kan ikke række ned i tørrekælderen når baby er i stuen ( vi bor altså i stuelejlighed og tørrekælderen er lige nedenunder). Den kan heller ikke række, når den står parkeret udenfor og jeg er på besøg hos en fra mødregruppen der bor på anden sal. Vi bor altså i helt almindelige murstensbygninger og ikke armeret beton.

Emilie's bedømmelse:

Christina19. december 2013

jeg er rigtig glad for denne alarm da man som nogen af de eneste alarmer på markedet kan høre alt hvad baby laver også vejrtrækningen.
Dette har gjort at jeg kan høre når min datter får et epileptisk anfald i den…
Jeg bruger altså genopladelige batterier i babyenheden…. hvis den kun kører på batterier om dagen til formiddage og middsgslure så kan den holde ca 14 dage på en opladning….

Det er dog rigtigt den siger en let susen men det vænner man hurtigt til.
Og syntes lyden er rigtig god selv når den er skruet helt op på det mest sensitive.

Og den kan række langt syntes jeg ihvertfald det den lover….

Christina's bedømmelse:

Tina Hansen3. januar 2014

Hej 🙂
Vi har lige købt disse, og er bare SÅ positive over dem! Vi har lige kasseret vores andet sæt Super Nova (det første var model D5, det andet var D7) og vi var virkelig utilfredse med dem. Dårlig rækkeevne, mange fejl, dårlig batterilevetid.
Vi bor i et helt alm. muret hus i to plan og der ingen problemer med rækkeevnen for disse alarmer fra Philips. Det eneste jeg kan savne er en indikator der viser, at barnet siger noget, den var jeg i hvert fald glad for hos Super Nova, men den kan jo sagtens undværes. Disse alarmer er utroligt nemme at bruge, man er i gang med det samme uden en masse opsætning, lyden er ekstremt god, meget bedre end hos Super Nova, og man kan høre ALT, men man kan også vælge at skrue ned for mikrofonens følsomhed, så man nøjes med at høre når baby græder. Der er skønne vuggeviser i og det er rart at man kan tale fra forældreenheden til babyenheden.
Designet er måske ikke det mest fikse, så derfor får den ikke fuldt hus i stjernerne – men den er tæt på!

Tina Hansen's bedømmelse:

Tina16. januar 2014

Den stråling der kommer fra denne alarm, er det farligt for barnet? Vi har nemmer der har den til at sidde i kalechen af deres barnevogn, i udluftningshulle i en Odder, lige over barnets hoved. Modtagerstationen på denne babyalarm jo rimelig stor og uhandig især i forhold til placering i barnevognen, derfor fandt jeg det meget smart at sætte den der i kalechen, men er det en dårlig placerer og farligt for barnet grundet den høje stråling? Og er strålingen konstant, eller?

Tim Petersson16. januar 2014

Hej Tina.

Strålingen er det man kalder pulserende, det skal forstås sådan at den er størst når barnet siger noget, og mindre når der ikke bliver sagt noget. Der står direkte i forbrugervejledningen at den skal placeres mindst 1m. fra barnets hoved og det er en klog beslutning uanset hvilken babyalarm i vælger. Vi ligger den i fodenden under madrassen, der reagere vores fint på lyde fra vores datter. Jeg har desværre ikke nogen tal jeg kan sætte på strålingen.

Tim

jane29. januar 2014

Jeg var de første 8 mdr rigtig godt tilfreds med alarmen, men nu er den begyndt ikke at opfange støj, en skrigende barn der står lige ved siden af selv om den viser fuld signal. Modtageren står af af ca. 30 ca. så skal man tænde og slukke hele tiden… har hørt andre der har samme problem med denne alarm

jane's bedømmelse:

Nicoline1. marts 2014

Hej 🙂
Nu har jeg læst siderne om diverse babyalarmer, da vi står og skal ha nye – hvad vil I anbefale ?
Skal lige ha forklaret det med strøm på disse babyalarmer der nævnes ovenfor ? Er ikk sikker på at jeg forstår det helt … Kan de oplades eller ej ?

Venlig hilsen Nicoline

Tim Petersson1. marts 2014

Hej Nicoline

Den med batterier går på at der i babyenheden skal batterier i, det følger altså ikke med. Philips anbefaler at man ikke bruger genopladelige batterier, men nogen gør det så alligevel med fin erfaring. Men de kan ikke lades op i enheden, de skal tages ud og lade op i en batterilader ved siden af.

Vores anbefaling fremgår generelt af stjernerne på forsiden, men behovet kan være forskelligt og skal også tages med i en vurdering.

Jeg håber du kan bruge svaret.

/Tim

Torben23. juni 2014

Vi har lige leveret sæt nr 2 tilbage på 1 1/2 år. Det første sæt “spiste” et sæt batt på 2 timer. Det næste sæt er det galt med signalet og så slukker forældre enheden lige pludselig uden varsel!
Vi er på ingen måde hårde ved dem, de står stationære i lejligheden, og flyttes sjælendt.
Hvis dette er testvinderene så aner jeg ikke hvad vi nu skal vælge. Men anbefale denne model det kan vi absolut ikke.

Torben's bedømmelse:

Dorte30. september 2014

Vi har desværre fået vores babyalarm (magen til denne) stjålet . Vi køber helt sikkert en magen til.

I forhold til stråling er jeg ikke så bange. Tænk hvad børnene får af stråling fra mobiltelefoner og ligende

Tim Petersson30. september 2014

Hej Dorte

Et kort kommentar til den del med strålingen. Den mener jeg helt seriøst du bør bekymre dig mere om. Det er påvist at den aktivere et center i hjernen på børn, som normalt ikke er aktive når børn sover, og børns hjerne udvikles når de sover. 🙂 I forhold til strålingen kommer man langt ved at placere babyenheden i god afstand til barnet. Men det er godt du har gode erfaringer med den!

Tim

Monika22. november 2014

Har brugt den i 2 år og har aldrig haft problemer med forbindelsen. Dog er begge opladere gået i stykker, derfor ikke den sidste stjerne.

Mht stråling, så er den væsentlig lavere end fra mobiltelefoner. Så hvis man ønsker at holde de magnetiske felter lave bør man gøre væsentligt mere end blot overveje babyalarmvalg. Dvs. ingen mobiltelefon i lommen under graviditeten og ingen trådløse netværk i huset.

Monika's bedømmelse:

Asger11. marts 2015

Minus 5 stjerner!!! Lorte alarm, den virker ikke uden der er friske batterier i den selvom den sidder i stikkontakten, håbløst designet nogen skulle fyres over at den ikke kan bruges uden batterier

Asger's bedømmelse:

Andreas21. maj 2015

Kan man få nye batterier til forældreenheden? Vi har smidt vores væk og jeg kan ikke finde nye nogen steder.

sara6. juli 2015

Vi har returneret vores, da lydstyrken var alt for lav, så man konstant skulle have forældreenheden på sig for at kunne høre noget. Babyenheden er også alt for stor og upraktisk, til at den kunne ligge noget smart sted i barnevogn. Desuden synes vi at det var forfærdeligt irriterende at skulle købe batterier og konstant oplade den anden enhed.

sara's bedømmelse:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her på hjemmesiden bruger vi cookies. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close